Feel free to email us at panehmiang@gmail.com.

Sunday, June 9, 2013

Komunis Malaysia Era ke-21

Mengikut perkiraan ilmu falsafah, sosiologi, tamadun, gerak daya fikir (neuro linguistik), keselamatan dan kedaulatan serta pemikiran siyasah syariah, kelihatan wujud beberapa buah kumpulan Komunis Malaysia New Image, dalam era ke-21 ini.

Petunjuk prestasi mereka begitu ketara. KPi Komunis Malaysia 21 dilihat meresapi dan meracuni akal budi, sikap kasih sayang dan akauntabiliti warganegara yang baik. Mungkin manusia-manusia bernama di bawah sedang dijolok sarang tebuan, mungkin sedang dibayar upah "pembunuh senyap", mungkin sedang disorong bantal-bantal kekayaan dan duit yang melimpah ruah daripada banjingan Freemason Dunia.

Manusia ini seperti;

1. Ambiga
2. Anwar Ibrahim
3. Tamrin Ghaffar
4. Azmin Ali
5. Tian Chua
6. Mohamad Sabu
7. Sivarasa
8. 5 player maker HINDRAF
9. 19 player maker Dong Zong
10. Adam Adli
11. Chegu Bard
12. Lim Kit Siang
13. Lim Guan Eng

Oppss...kita tarik hand-brek la, panjang sangat jadual nama ini, yang disyaki mungkin@memang terlibat secara langsung dalam membina Gagasan Komunis Malaysia Era 21. Itu pasal;

INI KALILAH ada bendera Malaysia dikibar secara terbalik di Pulau Pinang.

INI KALILAH ada manusia belum tentu rakyat@rakyat derhaka mencaci maki DYMM Yang Di Pertuan Agong.

INI KALILAH ada kumpulan Blackout 505 yang tak selesai menjadikan "himpunan jalanan kufur mereka", menafikan nikmat Allah selepas PRU-13. Hingga terpaksa ditegur secara terbuka oleh DYMM Tuanku Yang Di Pertuan Agong dalam Titah Ulang Tahun pada 1 Jun 2013.

Peminat, pendukung, pencinta faham Komunis Malaysia Era 21 makin besar dan membarah. Andai tidak dibendung, diberikan kefahaman benar-tepat dan berwibawa tentang Malaysia di bawah faham Ahlul Sunnah Wal Jamaah, ikut mazhab Imam Syafie...maka, luputlah sebuah tamadun Malayuwiyah Moden abad 21.

2 comments:

  1. maka jadikanlah kata2 keramat Hang Tuah "TAKKAN MELAYU HILANG DIDUNIA"sebagai asas perjuangan mempertahankan MELAYUIAH BERTERASKAN ISLAMIAH...

    ReplyDelete
  2. Anwar yoyo mengadaikan apa shj utk undi dan kuasa.Sama standartnya dgn anwar tranformer bkn tranformasi.

    ReplyDelete

Blog Archive