Feel free to email us at panehmiang@gmail.com.

Saturday, December 3, 2011

Kena ingat janji Najib...

Just for the record, tak silap den dongar ucapan penggulungan Najib tadi, dio kato lobih kurang begini,

"Siapa kata kita tak perjuangkan agenda Melayu? Bila saya lancarkan 1Malaysia, saya tak kata saya akan ketepikan agenda Melayu."

Baguslah kalau begitu kata Najib. Harap ORANG UMNO peringatkan Najib semula jika dia terlupa dalam tindakan mahukan ucapannya yang pernah mengguris hati ramai ORANG MELAYU sepertimana yang pernah beberapa kali berlaku sebelum ini.

Selamat berjuang ORANG UMNO!

3 comments:

  1. Tiada bezanya ketua parti dgn ketua wanita yakni kedua-duanya menarik parti berselindung dgn masalah peribadi yg rakyat tunggu jawabannya. Bak kata org bangkai gajah masakan dpt ditutup dgn nyiru!

    ReplyDelete
  2. kadangkala tidak perlu bercakap ds tapi orang menilai daripada tindakan dan keputusan kita. orang bercakap kerana byk tindakan ds berbeza dgn kata2 apabila melibatkan agenda melayu dan merajakan cina.

    ReplyDelete
  3. DS jangan cakap ajer berdeger-deger tapi taik terpalit dipagar kena ke muka sendiri. Kalau DS tak kotakan janji2 manis DS maka lupakan UMNO buat selama-lama nya. Orang2 UMNO kena jaga hati rakyat jelata...tak kira parti mana walaupun PKR atau PAS. Jangan hanya nak jaga hati orang UMNO saja. Dan orang2 UMNO jangan SOMBONG, ANGKUH, RIAK bila dah menang dan dapat jawatan penting dalam parti...jangan mudah lupa diri dan tolong sesiapa saja jangan pilih bulu kalau bukan orang UMNO tak nak tolong itu sikap mencelakakan UMNO cepat mampos. Apa salahnya rendah diri dan berbaik-baik dengan bangsa sendiri yang seagama....juga dengan bangsa lain. DS mesti pastikan barang2 dapor dan minyak petrol tak naik sebelum pilihanraya atau selepas ...ingat JANJI TAU!!! Inysaalah UMNO MENANG BESAR KALI INI..kalau DS kotakan apa yang dijanji.

    ReplyDelete

Blog Archive