Feel free to email us at panehmiang@gmail.com.

Friday, December 7, 2012

Apalah malangnya nasib...


7 comments:

 1. P.Miang! Jgn buat lupa UMNO dah lama membelakangi PAS dan bersekutu dgn MCA,MIC menentang dan mezalimi PAS yang berjuang negara islam keseorangan. Ayat AlQuran yang kamu guna sebenarnya mengena batang hidung kamu. PAS guna kapir DAP untuk runtuhkan patung berhala BN laknatullah!!

  ReplyDelete
 2. Cuba buat senarai kerajaan Pas Kelantan buat demi membangunkan Islam dan juga senarai Umno buat untuk mengembangkan syiar Islam...Cer buat!

  ReplyDelete
 3. Inilah perangai oghang P Rakyat cuba baco link ni ... apo citor???????

  http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=1999&dt=1125&pub=Utusan_Malaysia&sec=Pilihan_Raya&pg=pr_11.htm

  skang ni hampeh ni yg jadi Timbalan Ketuo Cabang Ghombau untuk PKR...

  inilah contoh terbaeekkk oghang PKR... kalah lagi sekali dalam PRU 13 mako barua inilah yng dulu akan molompekkk

  ReplyDelete
 4. Yusop Tapar inilah skang yang beriyo2 buek ceramah kek Ghantau dongan kuncu2 ehhh insya Allah akan den taburkan kek Ghantau ngan Ghombau yg perangai hampeh ni cam mano......

  - anak jati ulu lalang

  ReplyDelete
 5. "anak kecil main api. tanah dipijak milik orang." refresh blk lagu msa btn dulu. bila dgr ceramah anwar bru aku tersedar. btul plak. memang tanah tu mlk mca, mic dan umno. mcm yg didedahkan oleh yb ng kt slangor. kt penang umno jual kt cukong. jual gunung kt vintsen tan buka kasino..

  ReplyDelete

 6. UMNO dan BN sudah memerintah Terengganu hampir 50 tahun..... Tapi Kenapa Pemuda UMNO, Puteri UMNO, Wanita UMNO dan Pemimpin2 UMNO Terengganu tetap BODOH?

  2013 - Tahun Paling Malang Rakyat Terengganu........ Lihat sendiri bukti kalau tak percaya...


  ~ BUKTI 1 ~

  ~ BUKTI 2 ~

  ~ BUKTI 3 ~

  ~ BUKTI 4 ~


  Saya mohon sangat2 agar semua anak2 muda mengundi PR pada PRU ke-13. Mesti undi PAS, PKR dan DAP. Kita mesti ambil serius soal ekonomi dan perpaduan kaum. BN telah meninggalkan banyak hutang di setiap negeri. Ini akan membebankan kita.. Percayalah. Lihat sendiri selangor, bila PR memerintah kurang 5 tahun, hutang berkurang. Bandingkan dengan Terengganu yang diperintah BN sejak 50 tahun dulu... Kat mana hebatnya Pemimpin UMNO yang menafikan kewibawaan Pemimpin Pakatan Rakyat? Mereka pun tahu tapi tetap mahu menafikannya.. sememangnya betul.. ( Buktikan kalau saya bercakap bohong)

  Terang2 tak wujud perpaduan dalam BN. MCA dan MIC terang2 menolak BN.

  Pastikan anda memberitahu rakan2, emak ayah dan saudara yang kurang tahu soal ekonomi dan perpaduan kaum.... Walaupun terpaksa berada dlm kem BN dan UMNO, pastikan undi anda tetap kpd PR....

  ~ (( Budaya Samseng )) - Ahli2 Mahu Lari Dari UMNO ~

  Biarkan UMNO bersendirian... Mereka tidak mahu bersatu, kita boleh bersatu sesama kita... Mereka pentingkan perpecahan... Biarkan mereka... Mereka lebih mengutamakan keganasan untuk mengekalkan kuasa... Biarkan mereka..... Mereka hanya mahu jadi samseng... Biarkan mereka samseng selamanya....

  Biarkan pemimpin2 UMNO memperbodohkan ahli2 mereka selamanya...

  ReplyDelete
 7. Wey paneh miang. Apasal lama x update blog. Mana paneh, islah, che din, cicit kamat? Melancong ke apa?

  ReplyDelete

Blog Archive