Feel free to email us at panehmiang@gmail.com.

Thursday, September 15, 2011

Mat Sabu DITELANJANGI

Mat Sabu berdasarkan sifir algebra bersamaan dengan Chin Peng, Setiausaha Agong Parti Komunis Malaya. Mat Sabu telah ditelanjangkan dengan fakta sejarah sebenar, MAT INDERA.

Chin Peng mengesah dan memperaku bahawa Serangan Rumah Pasung Bukit Kepong pada 23 Februari 1950, jam 0430 pagi dipimpin oleh Mat Indera iaitu Panglima Pemerintah Komunis Negeri Johor. Pengakuan ini dibentangkan dalam sebuah seminar eksklusif yang diadakan di Canberra, Australia pada 22 & 23 Februari 1999. (Perkara ini dimaklumkan oleh Pengarah Cawangan Khas dan Perisikan PDRM, Dato' Zulkifli Abdul Rahman (mantan).

Mat Sabu bawa aliran KOMUNIS dalam PAS. Hari ini PAS bukan sahaja "confirm bahaya kerana berfahaman Syiah dan Khawarij (seperti pengakuan Dr. Rahman dan Nashrul - pendokong totok PAS sejak 1996 sejak di Universiti Malaya), malah Timbalan Presiden sudah dirasuk isme-isme Komunis. Syabas dan Tahniah Ahli PAS kerana begitu bahalol, tolol dan bangsat gila memilih Timbalan Presiden bernama Mat Sabu, sentiasa keliru sama ada 121 atau 112 atau 211...ha..ha..ha...

No comments:

Post a Comment

Blog Archive