Feel free to email us at panehmiang@gmail.com.

Tuesday, September 20, 2011

Pembangkang bela Biawak Hidup

Hasrat menukar Jalur Gemilang kepada wajah lain oleh Keling DAP Manoharan ialah niat biawak hidup. Inilah manusia yang suka baham biawak, minum todi dan guna kitab Komunis dalam kepemimpinan.

Apakah rakyat boleh bertindak? Apakah wujud peruntukan undang-undang khas kepada perkara yang boleh mencetus pemikiran songsang dan mengancam perpaduan kebangsaan sebegini? Apakah wujud peruntukan perundangan yang boleh dicaj kepada mana-mana insan yang cuba menukar bendera Malaysia, jata persekutuan Malaysia, bunga kebangsaan, bahasa kebangsaan, perlambangan kebangsaan tertentu, lambang-lambang rasmi berkaitan Undang Luak, lambang berkaitan kuasa Raja-raja Melayu, istana Raja?

Apakah ini permulaan keceluparan melampau atau implikasi penjajahan mental komunis melalui proses mencabar kekebalan tertentu, dek kerana diumumkan pembubaran Akta 82?

Sukalah Pak Sedaro bertegas bahawa Parang Panjang milik perajurit Kiai Salleh dan Kiai Shamsudin masih dahaga akan darah-darah komunis dan penggerak konspirasi penjahanam Malaysia! Jangan depan pagar kau terganggu dek ketukan nasrul-haq wahai PARIA-PARIA Komunis.

4 comments:

 1. you chauvinist Malay. ther are still afew left like you

  ReplyDelete
 2. Anon 10.20pm
  You must be another pariah like that Mano barking up like a pariah dog.

  ReplyDelete
 3. apo masaelah kau ni anon ... tanah ni tanah melayu bodoh .. yang pariah tu kau la koling bodoh !

  ReplyDelete
 4. hehe pemes la blog paneh nie..sampai ado koling miang lak yg tesosek masuk ke sini..hahaha... terbaeeekkk...

  -boboi-

  ReplyDelete

Blog Archive