Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Sunday, June 9, 2013

Komunis Malaysia Era ke-21

Mengikut perkiraan ilmu falsafah, sosiologi, tamadun, gerak daya fikir (neuro linguistik), keselamatan dan kedaulatan serta pemikiran siyasah syariah, kelihatan wujud beberapa buah kumpulan Komunis Malaysia New Image, dalam era ke-21 ini.

Petunjuk prestasi mereka begitu ketara. KPi Komunis Malaysia 21 dilihat meresapi dan meracuni akal budi, sikap kasih sayang dan akauntabiliti warganegara yang baik. Mungkin manusia-manusia bernama di bawah sedang dijolok sarang tebuan, mungkin sedang dibayar upah "pembunuh senyap", mungkin sedang disorong bantal-bantal kekayaan dan duit yang melimpah ruah daripada banjingan Freemason Dunia.

Manusia ini seperti;

1. Ambiga
2. Anwar Ibrahim
3. Tamrin Ghaffar
4. Azmin Ali
5. Tian Chua
6. Mohamad Sabu
7. Sivarasa
8. 5 player maker HINDRAF
9. 19 player maker Dong Zong
10. Adam Adli
11. Chegu Bard
12. Lim Kit Siang
13. Lim Guan Eng

Oppss...kita tarik hand-brek la, panjang sangat jadual nama ini, yang disyaki mungkin@memang terlibat secara langsung dalam membina Gagasan Komunis Malaysia Era 21. Itu pasal;

INI KALILAH ada bendera Malaysia dikibar secara terbalik di Pulau Pinang.

INI KALILAH ada manusia belum tentu rakyat@rakyat derhaka mencaci maki DYMM Yang Di Pertuan Agong.

INI KALILAH ada kumpulan Blackout 505 yang tak selesai menjadikan "himpunan jalanan kufur mereka", menafikan nikmat Allah selepas PRU-13. Hingga terpaksa ditegur secara terbuka oleh DYMM Tuanku Yang Di Pertuan Agong dalam Titah Ulang Tahun pada 1 Jun 2013.

Peminat, pendukung, pencinta faham Komunis Malaysia Era 21 makin besar dan membarah. Andai tidak dibendung, diberikan kefahaman benar-tepat dan berwibawa tentang Malaysia di bawah faham Ahlul Sunnah Wal Jamaah, ikut mazhab Imam Syafie...maka, luputlah sebuah tamadun Malayuwiyah Moden abad 21.

3 comments:

 1. maka jadikanlah kata2 keramat Hang Tuah "TAKKAN MELAYU HILANG DIDUNIA"sebagai asas perjuangan mempertahankan MELAYUIAH BERTERASKAN ISLAMIAH...

  ReplyDelete
 2. Assalamualaikum semua,

  Mulakan perniagaan dengan menjual apa saja atau membeli serta iklankan produk dan perniagaan anda

  di laman web www.produkmuslim.info

  Sokongan anda amat dihargai

  Terima kasih

  ReplyDelete
 3. Anwar yoyo mengadaikan apa shj utk undi dan kuasa.Sama standartnya dgn anwar tranformer bkn tranformasi.

  ReplyDelete

Surah Al-Baqarah, Ayat 120

"Bukan orang Yahudi, ataupun Nasrani yang akan menerimamu, melainkan jika kamu mengikut agama mereka. Katakan,"Hanya petunjuk Allah sahaja yang benar" Jika kamu menyetujui kehendak mereka, setelah kamu menerima ilmu pengetahuan, kamu akan dapati tidak ada satu perjanjian ataupun penyokong dapat menolongmu dari Allah."

Surah Al-Baqarah, Ayat 216

"Kamu diwajibkan berperang (untuk menentang pencerobohan) sedang peperangan itu ialah perkara yang kamu benci; dan boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu, dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan (ingatlah), Allah jualah Yang mengetahui (semuanya itu), sedang kamu tidak mengetahuinya."

Surah Al-Imran, Ayat 28

"Janganlah orang-orang yang beriman mengambil orang- orang kafir menjadi teman rapat dengan meninggalkan orang-orang yang beriman. Dan sesiapa yang melakukan (larangan) yang demikian maka tiadalah ia (mendapat perlindungan) dari Allah dalam sesuatu apapun, kecuali kamu hendak menjaga diri daripada sesuatu bahaya yang ditakuti dari pihak mereka (yang kafir itu). Dan Allah perintahkan supaya kamu beringat-ingat terhadap kekuasaan diriNya (menyeksa kamu). Dan kepada Allah jualah tempat kembali."

Surah Al-An'aam, Ayat 67

"Tiap-tiap khabar berita mempunyai masa yang menentukannya (yang membuktikan benarnya atau dustanya); dan kamu akan mengetahuinya."

Surah Ar-Ra'd, Ayat 11

"Bagi tiap-tiap seorang ada malaikat penjaganya silih berganti dari hadapannya dan dari belakangnya, yang mengawas dan menjaganya (dari sesuatu bahaya) dengan perintah Allah. Sesungguhnya Allah tidak mengubah apa yang ada pada sesuatu kaum sehingga mereka mengubah apa yang ada pada diri mereka sendiri. Dan apabila Allah menghendaki untuk menimpakan kepada sesuatu kaum bala bencana (disebabkan kesalahan mereka sendiri), maka tiada sesiapapun yang dapat menolak atau menahan apa yang ditetapkanNya itu, dan tidak ada sesiapapun yang dapat menolong dan melindungi mereka selain daripadaNya."

Blog Archive