Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Wednesday, June 19, 2013

Tahniah Rosmah

Tahniah Rosmah kerana terpilih sebagai "the most powerful woman in Malaysia" walaupun kita tak tau apakah kayu ukur yang diguna pakai The Star untuk meletak taraf wanita paling 'power' di Malaysia ni. 

Cuba baca betul-betul..."THE MOST POWERFUL"?! Heh..

Motif The Star? Dah tentulah nak kasi orang bertambah benci dengan Najib dan Rosmah. Itupun susah mahu faham ke?

Err...khabarnya di setiap agensi kerajaan dan GLC's sekarang lebih banyak langgan The Star berbanding Utusan dan Berita Harian. Sekali lagi soalan...apa motif? GE14 ler...itupun susah jugak mau faham ke?

Errr...bekas penggosip Malaysiakini (penggosip ke wartawan?...hantam sajalah) yang juga mantan editor kanan The Star, kini dah jadi setiausaha akhbar KJ. Sekali lagi tanya...apa motif? Tak faham jugak lagi? Haiya...ahli UMNO memang ramai yang buta hati dan minda maa...


Kenapa Wanita UMNO tiada dalam senarai ini? Kalau tak faham jugak...GE14 kasi gali lubung kubur siap-siap laa...

6 comments:

  1. Nak tunggu sampai kuasa dah terlepas kat cina baru Najib n da gang nak bukak mata....masa tuh baru ROsmah tergerak ati nak pakat tudung...mmg tipikal Melayu...dah tergadai n terlepas negara baru nak sedar...

    Sikalang Ah Jib Gorblok mau jilat montot cina lagi wooooo...myk syiokk....itu malai semua xpe,,liaolang ttp sokong wa....

    ReplyDelete
  2. Apa salahnya Rosmah "The most powerful. Woman in Malaysia"?

    Tak nampak apa pun muslihat kecuali orang yang memang prejudis Dan cemburu terhadapnya Dan spin cerita lain Dan taichi kat orang lain pulak.

    Tahap blogger yang perasaan cerdik pandai sangat padahal bodoh Dan bangang namanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rosmah pun ada red bean army. Anon atas ni la contohnya. Red bean army rosmah semua 'cerdik' sgt agaknya sebab suka membodoh dan membangangkan org lain. Tapi semuua pun tau read bean rosmah tak pandai mana pun, temasuk la rosmah. Nak tau apa taraf rosmah pada pandangan rakyat marhaen? Tunggu najib bersara...tau la jawapannya.

      Delete
  3. haha betul tu not rosmah fanz.. haku sokong.. Ade akal pikir la

    ReplyDelete
  4. Anon atas semua buta hati dan tuli

    ReplyDelete
  5. akupun nak buat steament terbuka la kat sini,tentang komen2 pedas tanpa nama dgn keadaan penuh emosi dan tanpa fakta.Mintak ampun dan maaf banyak2 pada Datin Rosmah Mansur sekeluarga termsk PM kita, dgn ucapan selamat berpuasa di bulan Ramadhan Al Mubarak yg bakal tiba....zha_ha

    ReplyDelete

Blog Archive