Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Monday, June 10, 2013

Mualaf Parlimen Batu


Ini ialah Tian Chua. Sudah peluk Islam kot? Atau sedang menjadi penipu Negara?

Umat Islam menerima baik Tian Chua? Satu manifestasi bahawa Islam Agama Persekutuan. Namun, siapakah sebenarnya Tian Chua?

Jika ini Dajjal baru seperti Lim Kit Siang memakai songkok pada tahun 1968, maka, tahniah Kuala Lumpur dan Selangor. Pengundi Parlimen BATU telah mengHALALkan kewujudan Dajjal di Bumi Melayu!

Pak Sedaro berdoa agar Tian Chua peluk Islam, insaf dan kembali ke pangkal jalan. Pintu utama yang mulia ialah ISLAM.

5 comments:

 1. Modus operandi yg sama dgn lee kuan jews pada lipatan sejarah tahun 1964 di seluruh masjid di temasik. Sejarah tak pernah lupa akan kejadian cuma manusia bodoh saja yg lupa nak buka buku sejarah.

  ReplyDelete
 2. Setuju. Tian chua permainkan Islam.
  Cuma nak tanya, berpakaian melayu sama ke dengan berakidah Islam?

  Mungkin fuad zakarshi kalah sebab pakai pakaian cina masa raya cina. (Orang melayu ingat fuad dah masuk kapir kot?)

  Samada melayu batu pahat kompius atau pa

  ReplyDelete
 3. Dan yang paling kompius ialah melayu pangkor yang tak dapat bezakan zambry kadirl dengan palaniviel.

  Melayu bukan jer mudah lupa, tapi mudah kompius

  ReplyDelete
 4. Alangkah naif Melayu Islam ini. Bodoh memang sah diperbodohkan. Naif saperti baby.

  Aku lebih suka cabar Tian Chua pakai jubah dan serban...berani ko???

  ReplyDelete

Surah Al-Baqarah, Ayat 120

"Bukan orang Yahudi, ataupun Nasrani yang akan menerimamu, melainkan jika kamu mengikut agama mereka. Katakan,"Hanya petunjuk Allah sahaja yang benar" Jika kamu menyetujui kehendak mereka, setelah kamu menerima ilmu pengetahuan, kamu akan dapati tidak ada satu perjanjian ataupun penyokong dapat menolongmu dari Allah."

Surah Al-Baqarah, Ayat 216

"Kamu diwajibkan berperang (untuk menentang pencerobohan) sedang peperangan itu ialah perkara yang kamu benci; dan boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu, dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan (ingatlah), Allah jualah Yang mengetahui (semuanya itu), sedang kamu tidak mengetahuinya."

Surah Al-Imran, Ayat 28

"Janganlah orang-orang yang beriman mengambil orang- orang kafir menjadi teman rapat dengan meninggalkan orang-orang yang beriman. Dan sesiapa yang melakukan (larangan) yang demikian maka tiadalah ia (mendapat perlindungan) dari Allah dalam sesuatu apapun, kecuali kamu hendak menjaga diri daripada sesuatu bahaya yang ditakuti dari pihak mereka (yang kafir itu). Dan Allah perintahkan supaya kamu beringat-ingat terhadap kekuasaan diriNya (menyeksa kamu). Dan kepada Allah jualah tempat kembali."

Surah Al-An'aam, Ayat 67

"Tiap-tiap khabar berita mempunyai masa yang menentukannya (yang membuktikan benarnya atau dustanya); dan kamu akan mengetahuinya."

Surah Ar-Ra'd, Ayat 11

"Bagi tiap-tiap seorang ada malaikat penjaganya silih berganti dari hadapannya dan dari belakangnya, yang mengawas dan menjaganya (dari sesuatu bahaya) dengan perintah Allah. Sesungguhnya Allah tidak mengubah apa yang ada pada sesuatu kaum sehingga mereka mengubah apa yang ada pada diri mereka sendiri. Dan apabila Allah menghendaki untuk menimpakan kepada sesuatu kaum bala bencana (disebabkan kesalahan mereka sendiri), maka tiada sesiapapun yang dapat menolak atau menahan apa yang ditetapkanNya itu, dan tidak ada sesiapapun yang dapat menolong dan melindungi mereka selain daripadaNya."

Blog Archive