Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Saturday, June 22, 2013

Marksman 149

Tragedi dan episod 149 sedang berMAHARAJALELA tanpa dicemeti mereka dalam kandang dan penalti 149. Sejak begitu BIADABnya, Tamrin Ghaffar pada 2 Mei 2013 yang memperoleh liputan iklan dalam tabloid Sinar Harian halaman 13, episod sumbang leweng kumpulan Freemason pimpinan Bishop Anwar Ibrahim, mengikut maklumat daripada Oregon Freemasonary Council sudah makin menjadi-jadi.

Apakah ini saka dan badi, dek tulah melanggar Wa'ad antara hamba rakyat dengan Rajanya!

Kini, marksman 149 ditusuk dengan isu paling hangat dalam semesta alam iaitu;

1. Syiah Melayu yang sudah memberikan gambaran bagaimana mereka bersosialisasi dan asimilasi dalam kerukunan rakyat Malaysia, berfahaman Ahlul Sunnah Wal Jamaah.

2. Anwar Ibrahim sebagai Bapa Penderhaka "Si Kitul" yang langsung tidak ada hati budi, tiada peduli perihal kesengsaraan umat. Dek jolap, hadap, tamak haloba untuk kuasa politik yang tidak boleh di bawa mati, B.A.B.I. makin liar...

Artikel 149 masih wujud, segar, mekar dan harum mewangi.

Rembau Most Wasted Boy kini Rembau Wanted Man berada di kedudukan Menteri Belia dan Sukan Malaysia. Ambil pendekatan duduk diam-diam.

Apakah Kj sudah mengesahkan bahawa dia sudah melepaskan jawatan Ketua Pemuda UMNO dan Ketua Pemuda Barisan Nasional?

Apakah Kj juga "planted man" Anwar Ibrahim, mengikut maklumat Perisikan British...entah iya...entah tidak?

Apakah Kj terkenal sebagai Budak Cerdik Rembau hanya ambil pendirian "lantak kau lah...ekau yang bangang buat kecoh sapo suruh..., ekau pun tak kacau ganggu periuk nasi den"?

Apakah Kj yang masih tidak iktiraf kalangan pemikir muda di Rembau, amat senang dengan rakan kelilingnya yang membudaya isme liberal dalam pemikiran, yang diruntun masalah idealisme Malaysia secara plural (mengikut kata-kata sebahagian orang-orang Dewasa UMNO dari Rembau dan Kepala Batas), yang amat-amat keliru dengan personaliti centric...?

Apakah Kj seorang Menteri Kerajaan Malaysia, atau Menteri rakyat liberal Malaysia yang 85% kaum Cina undi DAP (bawa amalan dan falsafah Komunis), rakyat liberal Malaysia yang 55% Melayu mudanya undi PkR (bawa amalan dan falsafah Freemason)?

Penat bebbb...MARKSMAN 149 .....ontahlah...Moga Allah tunjukkan jalanNya yang LURUS.

1 comment:

  1. Apa punya bingai cucu kumat kamit ni.pemikiran syaitan dikenali ni...byk istigfar ye mat

    ReplyDelete

Blog Archive