Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Saturday, June 22, 2013

Marksman 149

Tragedi dan episod 149 sedang berMAHARAJALELA tanpa dicemeti mereka dalam kandang dan penalti 149. Sejak begitu BIADABnya, Tamrin Ghaffar pada 2 Mei 2013 yang memperoleh liputan iklan dalam tabloid Sinar Harian halaman 13, episod sumbang leweng kumpulan Freemason pimpinan Bishop Anwar Ibrahim, mengikut maklumat daripada Oregon Freemasonary Council sudah makin menjadi-jadi.

Apakah ini saka dan badi, dek tulah melanggar Wa'ad antara hamba rakyat dengan Rajanya!

Kini, marksman 149 ditusuk dengan isu paling hangat dalam semesta alam iaitu;

1. Syiah Melayu yang sudah memberikan gambaran bagaimana mereka bersosialisasi dan asimilasi dalam kerukunan rakyat Malaysia, berfahaman Ahlul Sunnah Wal Jamaah.

2. Anwar Ibrahim sebagai Bapa Penderhaka "Si Kitul" yang langsung tidak ada hati budi, tiada peduli perihal kesengsaraan umat. Dek jolap, hadap, tamak haloba untuk kuasa politik yang tidak boleh di bawa mati, B.A.B.I. makin liar...

Artikel 149 masih wujud, segar, mekar dan harum mewangi.

Rembau Most Wasted Boy kini Rembau Wanted Man berada di kedudukan Menteri Belia dan Sukan Malaysia. Ambil pendekatan duduk diam-diam.

Apakah Kj sudah mengesahkan bahawa dia sudah melepaskan jawatan Ketua Pemuda UMNO dan Ketua Pemuda Barisan Nasional?

Apakah Kj juga "planted man" Anwar Ibrahim, mengikut maklumat Perisikan British...entah iya...entah tidak?

Apakah Kj terkenal sebagai Budak Cerdik Rembau hanya ambil pendirian "lantak kau lah...ekau yang bangang buat kecoh sapo suruh..., ekau pun tak kacau ganggu periuk nasi den"?

Apakah Kj yang masih tidak iktiraf kalangan pemikir muda di Rembau, amat senang dengan rakan kelilingnya yang membudaya isme liberal dalam pemikiran, yang diruntun masalah idealisme Malaysia secara plural (mengikut kata-kata sebahagian orang-orang Dewasa UMNO dari Rembau dan Kepala Batas), yang amat-amat keliru dengan personaliti centric...?

Apakah Kj seorang Menteri Kerajaan Malaysia, atau Menteri rakyat liberal Malaysia yang 85% kaum Cina undi DAP (bawa amalan dan falsafah Komunis), rakyat liberal Malaysia yang 55% Melayu mudanya undi PkR (bawa amalan dan falsafah Freemason)?

Penat bebbb...MARKSMAN 149 .....ontahlah...Moga Allah tunjukkan jalanNya yang LURUS.

1 comment:

  1. Apa punya bingai cucu kumat kamit ni.pemikiran syaitan dikenali ni...byk istigfar ye mat

    ReplyDelete

Surah Al-Baqarah, Ayat 120

"Bukan orang Yahudi, ataupun Nasrani yang akan menerimamu, melainkan jika kamu mengikut agama mereka. Katakan,"Hanya petunjuk Allah sahaja yang benar" Jika kamu menyetujui kehendak mereka, setelah kamu menerima ilmu pengetahuan, kamu akan dapati tidak ada satu perjanjian ataupun penyokong dapat menolongmu dari Allah."

Surah Al-Baqarah, Ayat 216

"Kamu diwajibkan berperang (untuk menentang pencerobohan) sedang peperangan itu ialah perkara yang kamu benci; dan boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu, dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan (ingatlah), Allah jualah Yang mengetahui (semuanya itu), sedang kamu tidak mengetahuinya."

Surah Al-Imran, Ayat 28

"Janganlah orang-orang yang beriman mengambil orang- orang kafir menjadi teman rapat dengan meninggalkan orang-orang yang beriman. Dan sesiapa yang melakukan (larangan) yang demikian maka tiadalah ia (mendapat perlindungan) dari Allah dalam sesuatu apapun, kecuali kamu hendak menjaga diri daripada sesuatu bahaya yang ditakuti dari pihak mereka (yang kafir itu). Dan Allah perintahkan supaya kamu beringat-ingat terhadap kekuasaan diriNya (menyeksa kamu). Dan kepada Allah jualah tempat kembali."

Surah Al-An'aam, Ayat 67

"Tiap-tiap khabar berita mempunyai masa yang menentukannya (yang membuktikan benarnya atau dustanya); dan kamu akan mengetahuinya."

Surah Ar-Ra'd, Ayat 11

"Bagi tiap-tiap seorang ada malaikat penjaganya silih berganti dari hadapannya dan dari belakangnya, yang mengawas dan menjaganya (dari sesuatu bahaya) dengan perintah Allah. Sesungguhnya Allah tidak mengubah apa yang ada pada sesuatu kaum sehingga mereka mengubah apa yang ada pada diri mereka sendiri. Dan apabila Allah menghendaki untuk menimpakan kepada sesuatu kaum bala bencana (disebabkan kesalahan mereka sendiri), maka tiada sesiapapun yang dapat menolak atau menahan apa yang ditetapkanNya itu, dan tidak ada sesiapapun yang dapat menolong dan melindungi mereka selain daripadaNya."

Blog Archive