Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Friday, September 27, 2013

JOM SERBU SATAY FREE DI PAKAR!!


1. Den nak tolong promosi gerai satay member yang akan mulo operasi di Pasar Komuniti dan Karavan (PAKAR) atau dulunya dikenali sebagai Tapak Pasar Tani FAMA di Paroi, Seremban. Kalau tak pasti mano lokasi PAKAR, ado disertakan map google kek bawah ni;


2. Member den ni jual satay dah lamo, perniagaan dan resepi turun temurun keluarga. Jika di Johor dikenali sebagai Satay Wak Sahalan Seri Medan. Nak dijadikan cerito, Satay Wak Sahalan ni punyolah sodap sampaikan jadi satay favourite Sultan Johor.3. Jadi kepada pembaco Paneh Miang dijemput datang beramai-ramai bermula jam 6 petang Sabtu ini bersamaan 28 September 2013 ke PAKAR Paroi untuk menikmati Satay Sahalan PERCUMA!!

4. Rugi tak datang beb...makan satay free tuuu...!! Lambek-lambek kang kok kempunan sok.

5. Err...Cip...den promote free ni, boleh tolong buek special delivery satay kambing ke rumah den ko? Hehe...

4 comments:

 1. Kalo den turun pakar sok den dapek jumpo ekau ko paneh? Den dah lamo teringin nak jumpo dan bekenalan ngan geng paneh ni. Mudah2an.

  ReplyDelete
 2. Tau dek cino ni kompom dorang datang. Cino bab bondo pree ni laju sajo.

  ReplyDelete
 3. botul tekau eh...bondo2 free nie lobih2 lae bab makan, mmg goma deh..kito bolum papo lae dio dah bersilo.....siap nak tapaw lae...

  ReplyDelete
 4. Cino ni kalo bab free ateh dunio ni memang dio x kan lopeh punyo....sobab kalo dio mati sumo eh kono baya.....itu lh pasal

  ReplyDelete

Surah Al-Baqarah, Ayat 120

"Bukan orang Yahudi, ataupun Nasrani yang akan menerimamu, melainkan jika kamu mengikut agama mereka. Katakan,"Hanya petunjuk Allah sahaja yang benar" Jika kamu menyetujui kehendak mereka, setelah kamu menerima ilmu pengetahuan, kamu akan dapati tidak ada satu perjanjian ataupun penyokong dapat menolongmu dari Allah."

Surah Al-Baqarah, Ayat 216

"Kamu diwajibkan berperang (untuk menentang pencerobohan) sedang peperangan itu ialah perkara yang kamu benci; dan boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu, dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan (ingatlah), Allah jualah Yang mengetahui (semuanya itu), sedang kamu tidak mengetahuinya."

Surah Al-Imran, Ayat 28

"Janganlah orang-orang yang beriman mengambil orang- orang kafir menjadi teman rapat dengan meninggalkan orang-orang yang beriman. Dan sesiapa yang melakukan (larangan) yang demikian maka tiadalah ia (mendapat perlindungan) dari Allah dalam sesuatu apapun, kecuali kamu hendak menjaga diri daripada sesuatu bahaya yang ditakuti dari pihak mereka (yang kafir itu). Dan Allah perintahkan supaya kamu beringat-ingat terhadap kekuasaan diriNya (menyeksa kamu). Dan kepada Allah jualah tempat kembali."

Surah Al-An'aam, Ayat 67

"Tiap-tiap khabar berita mempunyai masa yang menentukannya (yang membuktikan benarnya atau dustanya); dan kamu akan mengetahuinya."

Surah Ar-Ra'd, Ayat 11

"Bagi tiap-tiap seorang ada malaikat penjaganya silih berganti dari hadapannya dan dari belakangnya, yang mengawas dan menjaganya (dari sesuatu bahaya) dengan perintah Allah. Sesungguhnya Allah tidak mengubah apa yang ada pada sesuatu kaum sehingga mereka mengubah apa yang ada pada diri mereka sendiri. Dan apabila Allah menghendaki untuk menimpakan kepada sesuatu kaum bala bencana (disebabkan kesalahan mereka sendiri), maka tiada sesiapapun yang dapat menolak atau menahan apa yang ditetapkanNya itu, dan tidak ada sesiapapun yang dapat menolong dan melindungi mereka selain daripadaNya."

Blog Archive