Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Friday, September 27, 2013

JOM SERBU SATAY FREE DI PAKAR!!


1. Den nak tolong promosi gerai satay member yang akan mulo operasi di Pasar Komuniti dan Karavan (PAKAR) atau dulunya dikenali sebagai Tapak Pasar Tani FAMA di Paroi, Seremban. Kalau tak pasti mano lokasi PAKAR, ado disertakan map google kek bawah ni;


2. Member den ni jual satay dah lamo, perniagaan dan resepi turun temurun keluarga. Jika di Johor dikenali sebagai Satay Wak Sahalan Seri Medan. Nak dijadikan cerito, Satay Wak Sahalan ni punyolah sodap sampaikan jadi satay favourite Sultan Johor.



3. Jadi kepada pembaco Paneh Miang dijemput datang beramai-ramai bermula jam 6 petang Sabtu ini bersamaan 28 September 2013 ke PAKAR Paroi untuk menikmati Satay Sahalan PERCUMA!!

4. Rugi tak datang beb...makan satay free tuuu...!! Lambek-lambek kang kok kempunan sok.

5. Err...Cip...den promote free ni, boleh tolong buek special delivery satay kambing ke rumah den ko? Hehe...

4 comments:

  1. Kalo den turun pakar sok den dapek jumpo ekau ko paneh? Den dah lamo teringin nak jumpo dan bekenalan ngan geng paneh ni. Mudah2an.

    ReplyDelete
  2. Tau dek cino ni kompom dorang datang. Cino bab bondo pree ni laju sajo.

    ReplyDelete
  3. botul tekau eh...bondo2 free nie lobih2 lae bab makan, mmg goma deh..kito bolum papo lae dio dah bersilo.....siap nak tapaw lae...

    ReplyDelete
  4. Cino ni kalo bab free ateh dunio ni memang dio x kan lopeh punyo....sobab kalo dio mati sumo eh kono baya.....itu lh pasal

    ReplyDelete

Blog Archive