Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Tuesday, June 24, 2008

Simpanan Minyak

Kajian yang dibuat oleh sahabat kami. Boleh rujuk di blog http://sangpriaperkasa.blogspot.com for more details.

SAUDI ARABIA
Population : 24,735,000
Oil Reserve : 260 billion barrels
Production rate : 8.8 million barrels per day
Reserve life : 81 years

IRAN
Population : 71,208,000
Oil Reserve : 136 billion barrels

Production rate : 3.9 million barrels per day
Reserve life : 74 years

VENEZUELA
Population : 27,877,000

Oil Reserve : 80 billion barrels

Production rate : 2.4 million barrels per day
Reserve life : 91 years

MALAYSIA
Population : 27,452,091
Oil Reserve : 4.8 billion barrels

Production rate : 550,000 barrels per day
Reserve life : 33 years

4 comments:

  1. Bro,aku ingat aku pun nak sumbangkan ideadalam blog ko boleh tak? akumalasler nak buat blog baru aku perkukuhkan lagi dengan infoyang aku ada nanti aku buat research, anyway aku puji ko punya blog sangat informatif dan terkini

    ReplyDelete
  2. boleh jer...tapi apa kata bro ano perkenal diri dan email kepada pencaknaga@gmail.com untuk invitation as contributor...welcome to the club bro...kalo tak nak jadi contributor, juz create je account so dat bila lu kasi komen org tau la lu ni saper...

    ReplyDelete
  3. Salam and Thanks for the information.

    ReplyDelete

Blog Archive