Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Sunday, July 17, 2011

DEMON CRAZY

Pak Sedaro terangsang dengan kuasa pemangkin ilmu yang diletuskan oleh Pendakwah Antarabangsa Sheikh Ahmed Tijani Ben Omar, Sheikh Dr. Abdul Rahman As-Sudaisi, Sheikh Mohamad Jibril, juga ahli sufi Sheikh Muhammad Fuad Al-Maliki, Prof. Dr. Syed Muhammad Naquib Al-Attas, Habib Syed Hussin Al-Attas di Bogor, dan beberapa insan ilmuan yang lain.

Bahawa semua mereka tidak bersetuju dan bersekutu dengan kaedah PERARAKAN DEMONTRASI atau lebih tepat DEMON CRAZY MOVES yang menjadi dagangan dan jualan di Tunisia, Mesir, Syria, Yemen, Bahrain, termasuk serangan seksual minda Anwar Ibrahim & Ambiga, Australia, Korea, United Kingdom dan beberapa tempat lain.

Gamaknya, gerakan neo-liberalis yang didendang oleh fahaman Freemasonry dan Komunis Moden semakin mendapat tempat di hati hitam rakyat yang digelumang dengan nasfu-nafsi cubaan menghancurkan Tamadun Baru Islam.

Negara-negara blok Arab amat mudah diperkotak-katikkan. Namun bila kelompok Qarun dan Namrud ini menyerang Malaysia, secara tidak langsung ia memberi konotasi bahawa selama mereka makan, tidur, cari duit, mahupun menumpang kasih di Bumi Melayu; mereka sebenarnya telah terpisah dengan dunia Tamadun Manusia yang berasaskan Islam! Atau mungkin Tamadun Manusia yang berasas Demokrasi Dunia Berhukum!

Apa yang diertikan oleh kalangan ilmuan Islam dengan tindakan membabi buta pengikut BERSIH 2.0, telah meletakkan DEMON CRAZY sepertimana yang diimpikan oleh Zionis melalui fahaman Freemasonry yang secocok dengan kejayaan Protokol Zionis 11,12,13, 20, 21, 22, 23 dan 24.

Sewajarnya tindakan kerajaan atau lebih tepat lagi KDN selepas ini ialah mengUNIVERSITIkan kelompok Bersih 2.0 ke Kemunting, ataupun 1400 manusia yang ditangkap, amat wajar di hantar ke Pulau Jerjak, untuk menghidupkan kembali Kerajaan Pulau Jerjak atau pun Malaysian Alacatraz.

Adakah ini strategi mengenal kekuatan dan kelemahan Kerajaan Malaysia oleh Najib? Apakah ini satu langkah menguji tahap pemikiran Hishamuddin yang telah dikelas oleh Pejuang dan Veteran UMNO sebagai IKON BACUL UMNO kerana keris yang dihunus dan di julang, tersarung semula sambil MEMINTA MAAF!

Atau apakah ini sandiwara Bapak Anwar Bin Ibrahim, agar pengikut ortodok yang sering ditipu dengan fatamorgana bahawa Anwar Ibrahim ialah Anugerah Tuhan, Suci daripada Haid dan Nifas, Suci daripada Hadas Besar dan Najis Muhallazah, termasuk Ambiga yang dimeterai sebagai Pelaku Crooked Mind Leader semata-mata untuk menghalalkan Gerakan Syiah PAS?

PAS tidak akan boleh bersatu dengan UMNO selagi Hadi Awang dan Mat Sabu menjadi pilihan dan kuda kayu PAS. Demon Crazy ialah terma yang wajar dikaji secara ilmiah kerana Budaya Ilmu, Budaya Ketepatan, Budaya Prestasi Tinggi dan Budaya Inovasi merupakan resepi Gagasan 1 Bumi Melayu.

No comments:

Post a Comment

Surah Al-Baqarah, Ayat 120

"Bukan orang Yahudi, ataupun Nasrani yang akan menerimamu, melainkan jika kamu mengikut agama mereka. Katakan,"Hanya petunjuk Allah sahaja yang benar" Jika kamu menyetujui kehendak mereka, setelah kamu menerima ilmu pengetahuan, kamu akan dapati tidak ada satu perjanjian ataupun penyokong dapat menolongmu dari Allah."

Surah Al-Baqarah, Ayat 216

"Kamu diwajibkan berperang (untuk menentang pencerobohan) sedang peperangan itu ialah perkara yang kamu benci; dan boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu, dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan (ingatlah), Allah jualah Yang mengetahui (semuanya itu), sedang kamu tidak mengetahuinya."

Surah Al-Imran, Ayat 28

"Janganlah orang-orang yang beriman mengambil orang- orang kafir menjadi teman rapat dengan meninggalkan orang-orang yang beriman. Dan sesiapa yang melakukan (larangan) yang demikian maka tiadalah ia (mendapat perlindungan) dari Allah dalam sesuatu apapun, kecuali kamu hendak menjaga diri daripada sesuatu bahaya yang ditakuti dari pihak mereka (yang kafir itu). Dan Allah perintahkan supaya kamu beringat-ingat terhadap kekuasaan diriNya (menyeksa kamu). Dan kepada Allah jualah tempat kembali."

Surah Al-An'aam, Ayat 67

"Tiap-tiap khabar berita mempunyai masa yang menentukannya (yang membuktikan benarnya atau dustanya); dan kamu akan mengetahuinya."

Surah Ar-Ra'd, Ayat 11

"Bagi tiap-tiap seorang ada malaikat penjaganya silih berganti dari hadapannya dan dari belakangnya, yang mengawas dan menjaganya (dari sesuatu bahaya) dengan perintah Allah. Sesungguhnya Allah tidak mengubah apa yang ada pada sesuatu kaum sehingga mereka mengubah apa yang ada pada diri mereka sendiri. Dan apabila Allah menghendaki untuk menimpakan kepada sesuatu kaum bala bencana (disebabkan kesalahan mereka sendiri), maka tiada sesiapapun yang dapat menolak atau menahan apa yang ditetapkanNya itu, dan tidak ada sesiapapun yang dapat menolong dan melindungi mereka selain daripadaNya."

Blog Archive