Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Friday, October 11, 2013

Langkawi VS Rembau


 VS
Siapa pilihan anda?

15 comments:

 1. Rembau menang...hands down

  ReplyDelete
 2. Langkawai kalah..sure punya

  ReplyDelete
 3. Rembau menang tp melayu jd liberal..akan merempat lah melayu di tanah melayu

  ReplyDelete
 4. langkawi kalah ...pemuda UMNO sudah go western...melayu mati ditangan rembau

  ReplyDelete
 5. Rombau Most Wanted Yo...kito monang, kito monang

  ReplyDelete
 6. Rombau menang..melayu mati

  ReplyDelete
 7. Rombau menang..lupus lah melayu..menang sorak kampung tergadai

  ReplyDelete
 8. Rombau monang DAP dongan nuar golak sakan sobab regina monang,...kito monang kito monang....geng kito monang....xlamo laei umno tumbang.......proksi kito monang....

  ReplyDelete
 9. Rembau dapat hampir 65 peratus undi. Tahniah kpd Rembau in advance.

  ReplyDelete
 10. ada menyusahkan lebih baik tiada
  menang tetapi rugi lebih baik kalah

  Kj bertanding bukan dengan akhram - tetapi dengan integriti dirinya sendiri.

  ReplyDelete
 11. den tak taulah sapo pilihan perwakilan. tapi berdasarkan susunan poster dan gamba yang digunakan dalam post ni, den tau sapo pilihan paneh.

  ReplyDelete
 12. Sumpah mahsuri masih ada. Sure LANGKAWI KALAH.

  ReplyDelete
 13. buaya 1, buaya 2 .. ini buaya 3

  http://ilham.karangkraf.com/karya-detail.aspx?idk=1607&idc=8888

  ReplyDelete
 14. tak nak dua2 boleh tak? kekekeke..

  ReplyDelete

Surah Al-Baqarah, Ayat 120

"Bukan orang Yahudi, ataupun Nasrani yang akan menerimamu, melainkan jika kamu mengikut agama mereka. Katakan,"Hanya petunjuk Allah sahaja yang benar" Jika kamu menyetujui kehendak mereka, setelah kamu menerima ilmu pengetahuan, kamu akan dapati tidak ada satu perjanjian ataupun penyokong dapat menolongmu dari Allah."

Surah Al-Baqarah, Ayat 216

"Kamu diwajibkan berperang (untuk menentang pencerobohan) sedang peperangan itu ialah perkara yang kamu benci; dan boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu, dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan (ingatlah), Allah jualah Yang mengetahui (semuanya itu), sedang kamu tidak mengetahuinya."

Surah Al-Imran, Ayat 28

"Janganlah orang-orang yang beriman mengambil orang- orang kafir menjadi teman rapat dengan meninggalkan orang-orang yang beriman. Dan sesiapa yang melakukan (larangan) yang demikian maka tiadalah ia (mendapat perlindungan) dari Allah dalam sesuatu apapun, kecuali kamu hendak menjaga diri daripada sesuatu bahaya yang ditakuti dari pihak mereka (yang kafir itu). Dan Allah perintahkan supaya kamu beringat-ingat terhadap kekuasaan diriNya (menyeksa kamu). Dan kepada Allah jualah tempat kembali."

Surah Al-An'aam, Ayat 67

"Tiap-tiap khabar berita mempunyai masa yang menentukannya (yang membuktikan benarnya atau dustanya); dan kamu akan mengetahuinya."

Surah Ar-Ra'd, Ayat 11

"Bagi tiap-tiap seorang ada malaikat penjaganya silih berganti dari hadapannya dan dari belakangnya, yang mengawas dan menjaganya (dari sesuatu bahaya) dengan perintah Allah. Sesungguhnya Allah tidak mengubah apa yang ada pada sesuatu kaum sehingga mereka mengubah apa yang ada pada diri mereka sendiri. Dan apabila Allah menghendaki untuk menimpakan kepada sesuatu kaum bala bencana (disebabkan kesalahan mereka sendiri), maka tiada sesiapapun yang dapat menolak atau menahan apa yang ditetapkanNya itu, dan tidak ada sesiapapun yang dapat menolong dan melindungi mereka selain daripadaNya."

Blog Archive