Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Wednesday, November 10, 2010

Gelombang Islam I

Pak Sedaro fikir dah berputik iltizam gelombang Islam di Wilayah Melayu ini. Maka benarlah kedudukan Perkara 3, Agama Islam adalah agama bagi Persekutuan. Hari ini di Batu Sapi dan Galas, Rakyat Raja telah ditelanjang dengan pelbagai telatah dan gelagat "jelek" kalangan parti-parti politik.

Partai Ajaran Sesat atau PAS telah berjaya menipu dan menjadi pengkhianat kepada tamadun Hadharah Islamiah di bumi Melayu. Nik Aziz dicop sebagai Munsyhi penipu kerana siang-siang bercemolot dengan Lim Kit Siang. Nik Aziz sanggup bersenggama secara batiniah partai politik dengan PAP dan DAP. Nik Aziz telah melempar taik kepada PAS secara izhar, yang masih dinafikan oleh pengikut, ahli dan penyokong fanatik PAS...kesian, kesian, kesian.

Kelantan sedang dikaya oleh pelabur fahaman Mossad yang akhirnya menolak kehadiran ARAW sebagai usahawan rakyat Raja.

No comments:

Post a Comment

Surah Al-Baqarah, Ayat 120

"Bukan orang Yahudi, ataupun Nasrani yang akan menerimamu, melainkan jika kamu mengikut agama mereka. Katakan,"Hanya petunjuk Allah sahaja yang benar" Jika kamu menyetujui kehendak mereka, setelah kamu menerima ilmu pengetahuan, kamu akan dapati tidak ada satu perjanjian ataupun penyokong dapat menolongmu dari Allah."

Surah Al-Baqarah, Ayat 216

"Kamu diwajibkan berperang (untuk menentang pencerobohan) sedang peperangan itu ialah perkara yang kamu benci; dan boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu, dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan (ingatlah), Allah jualah Yang mengetahui (semuanya itu), sedang kamu tidak mengetahuinya."

Surah Al-Imran, Ayat 28

"Janganlah orang-orang yang beriman mengambil orang- orang kafir menjadi teman rapat dengan meninggalkan orang-orang yang beriman. Dan sesiapa yang melakukan (larangan) yang demikian maka tiadalah ia (mendapat perlindungan) dari Allah dalam sesuatu apapun, kecuali kamu hendak menjaga diri daripada sesuatu bahaya yang ditakuti dari pihak mereka (yang kafir itu). Dan Allah perintahkan supaya kamu beringat-ingat terhadap kekuasaan diriNya (menyeksa kamu). Dan kepada Allah jualah tempat kembali."

Surah Al-An'aam, Ayat 67

"Tiap-tiap khabar berita mempunyai masa yang menentukannya (yang membuktikan benarnya atau dustanya); dan kamu akan mengetahuinya."

Surah Ar-Ra'd, Ayat 11

"Bagi tiap-tiap seorang ada malaikat penjaganya silih berganti dari hadapannya dan dari belakangnya, yang mengawas dan menjaganya (dari sesuatu bahaya) dengan perintah Allah. Sesungguhnya Allah tidak mengubah apa yang ada pada sesuatu kaum sehingga mereka mengubah apa yang ada pada diri mereka sendiri. Dan apabila Allah menghendaki untuk menimpakan kepada sesuatu kaum bala bencana (disebabkan kesalahan mereka sendiri), maka tiada sesiapapun yang dapat menolak atau menahan apa yang ditetapkanNya itu, dan tidak ada sesiapapun yang dapat menolong dan melindungi mereka selain daripadaNya."

Blog Archive