Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Monday, November 1, 2010

Tahniah Kelantan...


Kerana memenangi Piala Malaysia 2010 dengan menewaskan Negeri Sembilan 2-1. Tahniah juga kepada Kelantan kerana memiliki penyokong yang 'luar biasa' seperti gambar di atas. Bro Anwar Bin Ibrahim confirm suka.

17 comments:

  1. mamposss...
    klau kelantan x menang..hbess la tebakar stadiumm tue..lebih baekk dia menang..

    ReplyDelete
  2. hahahaha....

    Kena la 'ajar' rakyat negeri sendiri dulu macam mana nak jaga tatasusila...Pastu baru la boleh 'ajar dan ajak' rakyat negeri lain pulak.. ;p

    ReplyDelete
  3. negori mmg sengajo bagi kelantan monang bagi mengelakkan duit rakyat dibazirkan bagi membaiki stadium yg akan dibakar oleh penyokong kelantan kalau pasukan mereka kalah. game ni dah ditotapkan.

    ReplyDelete
  4. Mudah2han Paneh dapat saham menyokong mahadajjal si fitnah kubra akhir zaman. Bang Paneh, jobo epul 2 hari tak berak tapi doktor sahkan taik kosong! Betullah kata sastrawan negara yg mengarang SHIT, keseluruhan entiti UMPUNO adalah shit. Shithead yg dah lama dah terpacul keluar, busuk sekelian alam. sekarang so called ulamak muda dlm tong Shit pun dah terpalit dgn shit, akibat nak membela IFF. Apa kata, Kita kasi julap pada PRU Ke 13 nanti!

    ReplyDelete
  5. marah bona penyokong peliwat harapan negara kat atas nih...huhuhhh...

    -Sokong PAS Tapi Anti Liwat (yeekkk)-

    ReplyDelete
  6. Salam Perjuangan,

    Blog Gelombang Rakyat ingin mengucapkan SYABAS kepada Tuan yang berjaya menghasilkan sebuah blog yan begitu mantap dengan artikel2 yang bernas.

    Di harap dapat memberi tunjuk ajar mengenai cara penghasilan artikel yang mantap.

    Saya dan kesemua team blogger Wangsa Maju akan turut sama membantu dalam mendedah dan membongkar strategi kotor pembangkang.

    Saya tlh linkkan blog Tuan di dalam blog pilihan di blog saya..

    Harap Tuan juga dapat linkkan blog saya bagi memperkenalkan kepada pengunjung di blog anda..


    SEKIAN, SALAM KASIH IKHLAS DARI,

    Melayu CinDia
    Blogger Gelombang Rakyat.

    http://gelombang-rakyat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Sodih nengok penyokong N.Sembilan yang tak ramai berbanding dengan Kelantan. Tok Mat selaku 'Tokey' PBNS perlu buat sesuatu. 'Final' tahun dulu pun samo yo.Penyokong Kelantan walaupun jauh sanggup datang berduyun-duyun tapi penyokokong NS yang dokek sogan nak datang. Apo masalah eh?
    Ketua UMNO cawangan-cawangan dapek tiket free tapi tak poie stadium. Ado dapek duo, tigo, limo... (ikut saiz kipas)Okap tak tontu arah. Orang lain bagai nak mampuih cari tiket tak dapek. Ado yang sanggup boli dengan harga RM 50.00. Apo nak jadi ni. Jangan tambah meluat orang dokek UMNO.PRU 13 sok kok tejarap.

    ReplyDelete
  8. dgr cini org yg suka hina kelantan,rakyat kelntan,n pemimpin kelantan...kelantan tu adalah dalam malaysia.malaysia sape yg pimpin?najib kan.tgk lah najib n bini dia mcm amne kan.so,mcm mane rakyat malaysia nak jd baik?tgk pemimpin kelantan lak mcm mane,bini dia mcm mane.so,jgn salahkan semut yg kecil sedangkan gajah yg besar mengajar kpd kemungkaran..lain pula jikalau gajah yg besar tidak melaku kan kemungkaran,baru blh disalahkan semut yg kecil..ingat!!!pemimpin kite mewarisi Rasul Nabi muhammad S.A.W...jgn lah buta kan hati tu!!dari kecik diajar ilmu agama islam kan....

    ReplyDelete
  9. for all u know tu bapuk bukan perempuan.

    ReplyDelete
  10. Masa pertandingan tu kenapa banyak botol minuman yang dibaling sebelah penyokong kelantan? kenapa tak nampak pun kat sebelah penyokong N9?

    ReplyDelete
  11. ape2 pun kat mane2 pun sm...kat nogori 9 pun ader gak bapuk2 nih...buang anak pun ramai.jgan tau nk mengate sep2 kelantn jerk mentang2 berada dibawah kepimpinan Tok Guru..

    ReplyDelete
  12. bro...tu stadium shah alam la..bukan bukit jalil..nampak sgt x tau pasal bola..lg pon tu lelaki..dia pkai topeng mulut pompuan..aku ade time ni...sebelum nak post entry..kaji dulu pasal gmbar yer bro...huhuhu..

    ReplyDelete
  13. bilo plak dak paneh ni tulih pasal stadium bukit jalil or shah alam. dia cuma mention contoh gelagat penyokong kelantan tak kiro la dlm game apo pun adab dan tatasusila kono la jago. mmg lembab juga komen amazing gila ni.

    ReplyDelete
  14. 700 tiket percuma umno bagi free..
    pancing undi la tu...

    ReplyDelete
  15. baju buleh tukar bro... org shah alam pun leh jadik klantan... kerana racun setitik rosak susu sebelanga... daripada duk kutuk baik kome ikut mana2 ngo, dan sertai program dakwah remaja... penat menaip, tapi hasil hapak... sekurang2 tau la camner keadaan depa yang perlukan petunjuk ni haa....

    ReplyDelete
  16. pancing x pancing,klu org xnk,xjd jgk kn..bkn umno letak pisau kt leher punnn...

    ReplyDelete

Surah Al-Baqarah, Ayat 120

"Bukan orang Yahudi, ataupun Nasrani yang akan menerimamu, melainkan jika kamu mengikut agama mereka. Katakan,"Hanya petunjuk Allah sahaja yang benar" Jika kamu menyetujui kehendak mereka, setelah kamu menerima ilmu pengetahuan, kamu akan dapati tidak ada satu perjanjian ataupun penyokong dapat menolongmu dari Allah."

Surah Al-Baqarah, Ayat 216

"Kamu diwajibkan berperang (untuk menentang pencerobohan) sedang peperangan itu ialah perkara yang kamu benci; dan boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu, dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan (ingatlah), Allah jualah Yang mengetahui (semuanya itu), sedang kamu tidak mengetahuinya."

Surah Al-Imran, Ayat 28

"Janganlah orang-orang yang beriman mengambil orang- orang kafir menjadi teman rapat dengan meninggalkan orang-orang yang beriman. Dan sesiapa yang melakukan (larangan) yang demikian maka tiadalah ia (mendapat perlindungan) dari Allah dalam sesuatu apapun, kecuali kamu hendak menjaga diri daripada sesuatu bahaya yang ditakuti dari pihak mereka (yang kafir itu). Dan Allah perintahkan supaya kamu beringat-ingat terhadap kekuasaan diriNya (menyeksa kamu). Dan kepada Allah jualah tempat kembali."

Surah Al-An'aam, Ayat 67

"Tiap-tiap khabar berita mempunyai masa yang menentukannya (yang membuktikan benarnya atau dustanya); dan kamu akan mengetahuinya."

Surah Ar-Ra'd, Ayat 11

"Bagi tiap-tiap seorang ada malaikat penjaganya silih berganti dari hadapannya dan dari belakangnya, yang mengawas dan menjaganya (dari sesuatu bahaya) dengan perintah Allah. Sesungguhnya Allah tidak mengubah apa yang ada pada sesuatu kaum sehingga mereka mengubah apa yang ada pada diri mereka sendiri. Dan apabila Allah menghendaki untuk menimpakan kepada sesuatu kaum bala bencana (disebabkan kesalahan mereka sendiri), maka tiada sesiapapun yang dapat menolak atau menahan apa yang ditetapkanNya itu, dan tidak ada sesiapapun yang dapat menolong dan melindungi mereka selain daripadaNya."

Blog Archive