Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Monday, May 2, 2011

Quiz Hari Pekerja

Soalan quiz minggu ini:-

Lelaki Y pernah ke German untuk melakukan pembedahan sebaik dibebaskan dari penjara pada 2004. Apakah jenis pembedahan yang dibuat oleh Lelaki Y ketika itu?

a. Pembedahan tulang belakang

b. Pembedahan pinggang

c. Pembedahan tengkuk

d. Pembedahan membesarkan belalai

*********

Hadiah Tempat Pertama:

Sekilo Karipap Daging + Jam Omega Hilang


Hadiah Tempat Kedua

Sekilo Karipap Sardin + Jam Omega Dalam Simpanan Isteri


Hadiah Tempat Ketiga

Sekilo Karipap Kentang + Jam Omega Dalam Simpanan Polis


10 Hadiah Saguhati

KY Jelly + Kopi O

*********

Hantarkan segera borang penyertaan sebelum 16 September ke alamat berikut:-

No 16, Jalan Omega 16,
Taman Papa Hebat,
Bandar Male Y, Poskod 1616,
China Doll, USA.

Keputusan pengadil adalah muktamad dan sebarang rayuan tidak akan dilayan oleh Nik Aziz.

9 comments:

  1. HADIAH UTAMA UNTUK PANEAH IALAH... NERAKA JAHANAM...TUNGGU DAN SABAR DENGAN BALASAN ALLAH ITUPUN KALAU KAU ANUTI ISLAM SEBAGAI AGAMA MU.

    ReplyDelete
  2. Nak jawab ni kena study dulu Doctor's Law dan lain-lan Laws yang ada sangkut paut dengan Lekaki Y, Omega dsb ni. hehehee...

    ReplyDelete
  3. apa ko ingat ingat kalau bukan Islam, tak de balasan neraka ker? ooo patutlah PAS bekerjasama dgn org kafir.... samada Paneh Miang msk neraka atau tidak, itu bergantung kpd amalan dia... Allah maha mengetahui...jgn senang2 nak menghukum orang lain. Hamba tak berhak nak menghukum sesama hamba.

    ReplyDelete
  4. Reenz,

    "jgn senang2 nak menghukum orang lain. Hamba tak berhak nak menghukum sesama hamba."


    Maka paneh serta umno pun tak berhak menghukum dan menuduh orang

    ReplyDelete
  5. biarlah undang2 yg menentukan. sekiranya ada yang teraniaya, hukuman Allah di akhirat adalah amat adil. masuk Syurga atau neraka bergantung kepada amalan kita dan keredhaan Allah..tak perlu isi borang utk ahli syurga...

    ReplyDelete
  6. anon 12:33
    lu sape nak bezakan org islam atau tidak dan hantar org pg neraka.. cermin la diri tu dulu.. mangkuk tandas.. piiiirahhhh.. ayam mati..

    ReplyDelete
  7. Huhuhu...

    Maleh nak jawab kuiz tu...

    Biar aje la anonymous yang jawab... Dorang kan terer serta pandai... :p

    ReplyDelete
  8. Blog ini semakin hari semakin jatuh mutunya. Tak habis menghina orang. yang satu itu, sedangkan pemimpin lain yang hina-hina tu tidak pula disebut.

    Sedarlah jang! apa indahnya berbuat begitu? Elok jawab sendiri. Sebelum tidur tanya soalan ini, "apa untungnya aku melakukan perkara ini?"

    Cerminkan diri sdr

    ReplyDelete
  9. Paneh. Den ado 16 kotak borang jawapan nak den boghi. Tapi tunggu 16hb baru den poskan kek ekau. Kehkeh.

    ReplyDelete

Blog Archive