Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Wednesday, May 23, 2012

GondoLA Dr.SPIN

The top is spinning. How to exploit a news from an offensive movements? How to turnish a sovernity country by spinning a STUPID spinner's writing? Could a SPINNING Doctor called to be ONE...

In a state called Tunisia, Eygpt, Syria and Libya, the worth of spinning jeoperdize a country. Leading the Americans specifically the Zionis in the American White House, rule and govern a regime of Arab states. The tsunami of Dr.Spin is not worth for a country like Malaysia. Malaysia is worth of people dignity and pride. The Malays make Malaysia worthwhile. Malay is posted by Za'aba as a personality of religious and respected human kind. Where else, R.O. Winsted the Freemason missionary defines Malay according the book of 24 Zionism Protocols.

Gamaknya, apakah Barisan Nasional bersedia untuk Perang Khandaq ke-13 tidak lama lagi? Wajarkah Barisan Nasional dijampi serapah oleh pendeta-pendeta Khawarij lagi, demi sesuap nasi yang belum gerenti kemenanganNYA.

Jika diamati daripada maklumat Setiausaha Akhbar, Perdana Menteri Canada, usaha Freemasonary hari ini ialah meranapkan Negara-Negara Islam yang masih berkuasa seperti Malaysia, Indonesia, Brunei dan Gabon. Gerakan kuning ialah gerakan propaganda yang dikuasai oleh Komunis untuk mengaburi mata ummah Melayu. Komunis melalui Doktrin Koumintang yang ditubuhkan pada 20 April 1930, nampaknya semakin galak melacur fikiran rakyat melalui orientasi yang dipersetujui oleh PAS, DAP, PKR, PSM dan NGO Sosialis dan Pluralis.

Di peringkat pentadbiran kerajaan masih terpancar pemuka simpati dan "hamlau" Anwar Ibrahim, juga pelobi Freemason dan Komunis serta Syiah Ismailiah. Nampaknya di peringkat jentera politik BN terus beranak pinak "lanun" dan "pelayan sosial bahalol" yang merosak wibawa dan zuk para pemimpin UMNO yang taat dan setia kepada Agama, Bangsa dan Tanahair.

Fenomena tidak bil-bikmah menjadi resam dan rencam dalam panadol dan gula-gula BN sejak 6 bulan kebelakangan ini. Himpunan hampir 100 ribu tubuh yang menyarung jersi Merah Putih di Bukit Jalil pada 11 Mei 2012, mungkin akan hanya tinggal kenangan tahun 2012, andai masih ramai spesis Musang Berjanggut, Keldai Banjingan dan Mengkarung Tak Bertuan hidup melata untuk menyamun minda intektual akar umbi ikhlas yang terdiri daripada para pencinta Aman dan Damai.

Sudah masanya insan keliling pemimpin nombor satu Negara dan Negeri, diberi KAD MERAH untuk keluar padang permainan yang menjadi PENENTU TAULIAH KEMERDEKAAN daripada cengkaman Kotor 3.0. lewat hari ini, semakin rencam dunia politiking Barisan Nasional dan Pasukan Bukan Pilihan Rakyat yang ditekong oleh Anwar Ibrahim melobi sesama sendiri.

Lembu punya susu, Biawak dapat rasa.

No comments:

Post a Comment

Surah Al-Baqarah, Ayat 120

"Bukan orang Yahudi, ataupun Nasrani yang akan menerimamu, melainkan jika kamu mengikut agama mereka. Katakan,"Hanya petunjuk Allah sahaja yang benar" Jika kamu menyetujui kehendak mereka, setelah kamu menerima ilmu pengetahuan, kamu akan dapati tidak ada satu perjanjian ataupun penyokong dapat menolongmu dari Allah."

Surah Al-Baqarah, Ayat 216

"Kamu diwajibkan berperang (untuk menentang pencerobohan) sedang peperangan itu ialah perkara yang kamu benci; dan boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu, dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan (ingatlah), Allah jualah Yang mengetahui (semuanya itu), sedang kamu tidak mengetahuinya."

Surah Al-Imran, Ayat 28

"Janganlah orang-orang yang beriman mengambil orang- orang kafir menjadi teman rapat dengan meninggalkan orang-orang yang beriman. Dan sesiapa yang melakukan (larangan) yang demikian maka tiadalah ia (mendapat perlindungan) dari Allah dalam sesuatu apapun, kecuali kamu hendak menjaga diri daripada sesuatu bahaya yang ditakuti dari pihak mereka (yang kafir itu). Dan Allah perintahkan supaya kamu beringat-ingat terhadap kekuasaan diriNya (menyeksa kamu). Dan kepada Allah jualah tempat kembali."

Surah Al-An'aam, Ayat 67

"Tiap-tiap khabar berita mempunyai masa yang menentukannya (yang membuktikan benarnya atau dustanya); dan kamu akan mengetahuinya."

Surah Ar-Ra'd, Ayat 11

"Bagi tiap-tiap seorang ada malaikat penjaganya silih berganti dari hadapannya dan dari belakangnya, yang mengawas dan menjaganya (dari sesuatu bahaya) dengan perintah Allah. Sesungguhnya Allah tidak mengubah apa yang ada pada sesuatu kaum sehingga mereka mengubah apa yang ada pada diri mereka sendiri. Dan apabila Allah menghendaki untuk menimpakan kepada sesuatu kaum bala bencana (disebabkan kesalahan mereka sendiri), maka tiada sesiapapun yang dapat menolak atau menahan apa yang ditetapkanNya itu, dan tidak ada sesiapapun yang dapat menolong dan melindungi mereka selain daripadaNya."

Blog Archive