Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Thursday, February 21, 2013

DAH LA HIDUNG TAK MANCUNG, PIPI PLAK BERJERAWAT

Paspis cakap, "Kami dah tarbiah DAPIG!" 

Karpal cakap, "Langkah mayat den dulu!" 

Syura Paspis cakap, "Kalimah ALLAH hanya untuk ISLAM!" 

Karpal balas cakap,  "Kami dah setuju untuk tak bersetuju dalam rundingan dulu!"  

Paspis cakap, "Kami nak aji Adi jadi PM!" 

Karpal balas, "Kito bagi kek Nuar dulu, sobab kami ado bukti rahsio Nuar kaki jubor...jadi sonang nak kontrol kok dio jadi PM sok."  

Paspis cakap, "Kami nak 90 kerusi!"

Karpal cakap, "Mano boleh!" 

Syura cakap, "Kami nak bersatu ngan UMNO!" 

Karpal cakap, "Kok zaman dulu-dulu sobolum merdeka bulih la besatu!"

Paspis cakap, "Nak kuat kuasakan Hudud!" 

Karpal pujuk, "Meh potong "kek" kek rumah den dulu. Den Mursyidul Am Pakatan. Fatwa den lobih power dari Majlis Syura Paspis!"  

Akar umbi Paspis jugak yang poning sampai ko sudah...

6 comments:

 1. Abu.itu janji kita...ayuh rakyat tolak BN umno korup

  ReplyDelete
 2. maaaaaangang, spin spin spin spin spin spin spin spin

  ReplyDelete
 3. apsal karpal cakap nogoghi

  ReplyDelete
 4. terbaek dari ladang, inilah yang patut dibaca oleh PASPISPUS, PORK NICK dan AJIADI patut baca sobab diaorang nak jual KALIMAH ALLAH pada bukan islam, memang dasar Kawarij dan syiah

  ReplyDelete
 5. "Pork" tu daging babi, masyaAllah ...istighfarlah jika kamu islam!!! Berapi2 bising nak junjung kalimah Allah SWT, tapi hukum Allah SWT diketepi..tipudaya amarah jgn dituruti!! Amalkan islam sepenuhnya termasuk dlm berkata2!! Firman Allah SWT"Wahai orang-orang yang beriman! Masuklah kamu ke dalam Islam secara menyeluruh dan janganlah kamu mengikuti langkah-langkah syaitan. Sesungguhnya syaitan itu adalah musuh kamu yang nyata." Al-baqorah 208

  ReplyDelete
 6. Allah SWT maha menetahui bahawa UMNO bukan marah DAP tolak islam, tapi mereka takut kalah pada Pakatan Rakyat. Soi Lek hina hudud jauh lebih teruk dari DAP, kau diam saja!! Allah tahu hati kita!! Firman Allah SWT,"Ketahuilah! Sesungguhnya mereka yang ingkar itu membongkokkan badan mereka untuk menyembunyikan (perasaan buruk yang ada dalam dada mereka) daripada Allah. Ketahuilah! Semasa mereka berselubung dengan pakaian mereka sekalipun, Allah mengetahui apa yang mereka sembunyikan dan apa yang mereka zahirkan; sesungguhnya Dia Maha Mengetahui akan segala (isi hati) yang ada di dalam dada." Hud 5

  ReplyDelete

Surah Al-Baqarah, Ayat 120

"Bukan orang Yahudi, ataupun Nasrani yang akan menerimamu, melainkan jika kamu mengikut agama mereka. Katakan,"Hanya petunjuk Allah sahaja yang benar" Jika kamu menyetujui kehendak mereka, setelah kamu menerima ilmu pengetahuan, kamu akan dapati tidak ada satu perjanjian ataupun penyokong dapat menolongmu dari Allah."

Surah Al-Baqarah, Ayat 216

"Kamu diwajibkan berperang (untuk menentang pencerobohan) sedang peperangan itu ialah perkara yang kamu benci; dan boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu, dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan (ingatlah), Allah jualah Yang mengetahui (semuanya itu), sedang kamu tidak mengetahuinya."

Surah Al-Imran, Ayat 28

"Janganlah orang-orang yang beriman mengambil orang- orang kafir menjadi teman rapat dengan meninggalkan orang-orang yang beriman. Dan sesiapa yang melakukan (larangan) yang demikian maka tiadalah ia (mendapat perlindungan) dari Allah dalam sesuatu apapun, kecuali kamu hendak menjaga diri daripada sesuatu bahaya yang ditakuti dari pihak mereka (yang kafir itu). Dan Allah perintahkan supaya kamu beringat-ingat terhadap kekuasaan diriNya (menyeksa kamu). Dan kepada Allah jualah tempat kembali."

Surah Al-An'aam, Ayat 67

"Tiap-tiap khabar berita mempunyai masa yang menentukannya (yang membuktikan benarnya atau dustanya); dan kamu akan mengetahuinya."

Surah Ar-Ra'd, Ayat 11

"Bagi tiap-tiap seorang ada malaikat penjaganya silih berganti dari hadapannya dan dari belakangnya, yang mengawas dan menjaganya (dari sesuatu bahaya) dengan perintah Allah. Sesungguhnya Allah tidak mengubah apa yang ada pada sesuatu kaum sehingga mereka mengubah apa yang ada pada diri mereka sendiri. Dan apabila Allah menghendaki untuk menimpakan kepada sesuatu kaum bala bencana (disebabkan kesalahan mereka sendiri), maka tiada sesiapapun yang dapat menolak atau menahan apa yang ditetapkanNya itu, dan tidak ada sesiapapun yang dapat menolong dan melindungi mereka selain daripadaNya."

Blog Archive