Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Tuesday, February 19, 2013

Dong Zong kini BN? atau masih DAP!

Perjanjian Tun Tan Siew Sin telah membenarkannya, namun ia mengambil masa 59 tahun supaya kumpulan Kaum Muda Dong Zong bersetuju.

Tahniah Ah Jib Gor, kerana berjaya merealisasikan harapan Setiausaha Politik Almarhum Tun Razak, Tan Sri Micheal Chen yang makin uzur. Micheal Chen ialah penggerak utama, skema pemikiran penyatuan Sekolah-sekolah Cina, yang tidak pernah bersetuju dengan Kerajaan Perikatan dan kini, Barisan Nasional.

Maka, akan batallah semua tuntutan-tuntutan bersifat sosialis, kapitalis dan orientalis komunisme. Kini, Dong Zong mengiktiraf bahawa Malaysia ialah Bumi Islam yang mesti diteraju oleh Bani Melayu. Dong Zong mengakui bahawa Ah Jib Gor ialah Abang kepada barisan pemimpin Cina. Dong Zong perakui bahawa Barisan Nasional ialah parti rakyat Malaysia yang membawa sejahtera, aman, makmur, serta yang lebih penting JANJI-JANJI RAKYAT kepada RAKYAT DITEPATI.

Tapi penuh kesangsian...jam 0945 bersama Najib Tun Razak...jam1145 bersama Anwar Ibrahim

Mari kita tengok siapa yang kena....!!!!

4 comments:

 1. Dulu masa PRK Hulu Selangor, duit mereka amik RM3 juta, undi...??? tarak lah Paneh.. hahaha...

  ReplyDelete
 2. PANEH, KAU JGN PECAYO CINO NIH... ini lah bangsa paling licik, opportunist, talam 2muka. ELOK TUTUP SEKOLAH CINA

  ReplyDelete
 3. Ini bangsa talam dua muka. Saya yakin mereka masih bersama DAP. Orang Melayu jangan lekas tertipu dengan sandiwara mereka.

  ReplyDelete
 4. Mantan mamakuty pandykutty kata dong jiong sokong komunis, itulah babak kita tewas di PR kecil Lunas.

  ReplyDelete

Blog Archive