Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Tuesday, February 19, 2013

Dong Zong kini BN? atau masih DAP!

Perjanjian Tun Tan Siew Sin telah membenarkannya, namun ia mengambil masa 59 tahun supaya kumpulan Kaum Muda Dong Zong bersetuju.

Tahniah Ah Jib Gor, kerana berjaya merealisasikan harapan Setiausaha Politik Almarhum Tun Razak, Tan Sri Micheal Chen yang makin uzur. Micheal Chen ialah penggerak utama, skema pemikiran penyatuan Sekolah-sekolah Cina, yang tidak pernah bersetuju dengan Kerajaan Perikatan dan kini, Barisan Nasional.

Maka, akan batallah semua tuntutan-tuntutan bersifat sosialis, kapitalis dan orientalis komunisme. Kini, Dong Zong mengiktiraf bahawa Malaysia ialah Bumi Islam yang mesti diteraju oleh Bani Melayu. Dong Zong mengakui bahawa Ah Jib Gor ialah Abang kepada barisan pemimpin Cina. Dong Zong perakui bahawa Barisan Nasional ialah parti rakyat Malaysia yang membawa sejahtera, aman, makmur, serta yang lebih penting JANJI-JANJI RAKYAT kepada RAKYAT DITEPATI.

Tapi penuh kesangsian...jam 0945 bersama Najib Tun Razak...jam1145 bersama Anwar Ibrahim

Mari kita tengok siapa yang kena....!!!!

4 comments:

 1. Dulu masa PRK Hulu Selangor, duit mereka amik RM3 juta, undi...??? tarak lah Paneh.. hahaha...

  ReplyDelete
 2. PANEH, KAU JGN PECAYO CINO NIH... ini lah bangsa paling licik, opportunist, talam 2muka. ELOK TUTUP SEKOLAH CINA

  ReplyDelete
 3. Ini bangsa talam dua muka. Saya yakin mereka masih bersama DAP. Orang Melayu jangan lekas tertipu dengan sandiwara mereka.

  ReplyDelete
 4. Mantan mamakuty pandykutty kata dong jiong sokong komunis, itulah babak kita tewas di PR kecil Lunas.

  ReplyDelete

Surah Al-Baqarah, Ayat 120

"Bukan orang Yahudi, ataupun Nasrani yang akan menerimamu, melainkan jika kamu mengikut agama mereka. Katakan,"Hanya petunjuk Allah sahaja yang benar" Jika kamu menyetujui kehendak mereka, setelah kamu menerima ilmu pengetahuan, kamu akan dapati tidak ada satu perjanjian ataupun penyokong dapat menolongmu dari Allah."

Surah Al-Baqarah, Ayat 216

"Kamu diwajibkan berperang (untuk menentang pencerobohan) sedang peperangan itu ialah perkara yang kamu benci; dan boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu, dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan (ingatlah), Allah jualah Yang mengetahui (semuanya itu), sedang kamu tidak mengetahuinya."

Surah Al-Imran, Ayat 28

"Janganlah orang-orang yang beriman mengambil orang- orang kafir menjadi teman rapat dengan meninggalkan orang-orang yang beriman. Dan sesiapa yang melakukan (larangan) yang demikian maka tiadalah ia (mendapat perlindungan) dari Allah dalam sesuatu apapun, kecuali kamu hendak menjaga diri daripada sesuatu bahaya yang ditakuti dari pihak mereka (yang kafir itu). Dan Allah perintahkan supaya kamu beringat-ingat terhadap kekuasaan diriNya (menyeksa kamu). Dan kepada Allah jualah tempat kembali."

Surah Al-An'aam, Ayat 67

"Tiap-tiap khabar berita mempunyai masa yang menentukannya (yang membuktikan benarnya atau dustanya); dan kamu akan mengetahuinya."

Surah Ar-Ra'd, Ayat 11

"Bagi tiap-tiap seorang ada malaikat penjaganya silih berganti dari hadapannya dan dari belakangnya, yang mengawas dan menjaganya (dari sesuatu bahaya) dengan perintah Allah. Sesungguhnya Allah tidak mengubah apa yang ada pada sesuatu kaum sehingga mereka mengubah apa yang ada pada diri mereka sendiri. Dan apabila Allah menghendaki untuk menimpakan kepada sesuatu kaum bala bencana (disebabkan kesalahan mereka sendiri), maka tiada sesiapapun yang dapat menolak atau menahan apa yang ditetapkanNya itu, dan tidak ada sesiapapun yang dapat menolong dan melindungi mereka selain daripadaNya."

Blog Archive