Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Tuesday, July 17, 2012

Aziz Bari Kena Skrew

Ternyata pengaruh faham Wahabi dan Syiah yang melanda PAS telah berjaya menipu Aziz Bari dari seorang pensyarah bertaraf Profesor Undang-undang kepada seorang yang kufur Perlembangan Persekutuan.

Pemikiran Aziz Bari telah melambangkan bahawa dia bukan anak murid "qadin" Almarhum TS Ahmad Ibrahim, maka dia tidak layak diumumkan sebagai Pakar Perlembagaan. Hujah perlembagaan Aziz Bari sejak disingkir dari UIAM semacam begitu daif hingga terpaksa berwacana dalam Harakah dalam bahasa paling cocok dengan kefahaman Syiah dan Wahabiyah milik mutlak PAS kabinet 1974 hingga hari ini.

Pada 14 Julai 2012 di Kemaman, Terengganu, dalam Sidang Perhimpunan Agung Pemuda UMNO Bahagian Kemaman, kelihatan gelombang memerangi saraf pemikiran Komunis, Freemasonary, Syiah Ismailiah, Wahabi dan Khawarij sedang bermula. 

Bagaimana pula, dengan PEMUDA UMNO Bahagian Seremban, Tampin, Rembau, Jempol, Jelebu, Rasah, Kuala Pilah, Telok Kemang...?

Adakah masih merebus telur di bawah bayang-bayang Khairy?

5 comments:

 1. Mat Asan ni bingai agak eih, nak jual air kek Selangor.

  Oghang pilah hari2 x do air, cubo cek kek melang & senaling hari2 ado masalah air.

  Bilo maso N9 terlobih air ni?

  ANAN

  ReplyDelete
 2. HAI.. TERPERANJAT DEN. ADO IKLAN SEKSI KEK ATEH LAMAN BLOG NI.

  APO HAL E NI.. PANEH HOI..?

  KATO NAK PERTAHAN BUDAYO & ISLAM?

  TAKKANLAH DEK DAPEK MASYUUUUUUUK SIKIT, GADAIKAN AKHLAK PEMBACO KITO.. (TERUTAMO ANAK2 MUDO KITO TU)...

  CAGHIKLAH IKLAN NANG ELOK SIKIT.. INI TAK PEDULI NILAI MURNI. ASALKAN MASYUUUUUUUUKKK.

  ReplyDelete
 3. klik la iklan tuh nengok apo citor eh.

  ReplyDelete
 4. Den dah klik nengok dah. Banyak pakaian seksi belako. Ini bukan pakaian orang beradat, bernilai murni melayu. Apatoh laie budayo Islam. Takkan tak ghoti paneh hoi!!

  ReplyDelete
 5. hahaha. sapo suruh klik. ikut nafsu binaso.

  ReplyDelete

Surah Al-Baqarah, Ayat 120

"Bukan orang Yahudi, ataupun Nasrani yang akan menerimamu, melainkan jika kamu mengikut agama mereka. Katakan,"Hanya petunjuk Allah sahaja yang benar" Jika kamu menyetujui kehendak mereka, setelah kamu menerima ilmu pengetahuan, kamu akan dapati tidak ada satu perjanjian ataupun penyokong dapat menolongmu dari Allah."

Surah Al-Baqarah, Ayat 216

"Kamu diwajibkan berperang (untuk menentang pencerobohan) sedang peperangan itu ialah perkara yang kamu benci; dan boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu, dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan (ingatlah), Allah jualah Yang mengetahui (semuanya itu), sedang kamu tidak mengetahuinya."

Surah Al-Imran, Ayat 28

"Janganlah orang-orang yang beriman mengambil orang- orang kafir menjadi teman rapat dengan meninggalkan orang-orang yang beriman. Dan sesiapa yang melakukan (larangan) yang demikian maka tiadalah ia (mendapat perlindungan) dari Allah dalam sesuatu apapun, kecuali kamu hendak menjaga diri daripada sesuatu bahaya yang ditakuti dari pihak mereka (yang kafir itu). Dan Allah perintahkan supaya kamu beringat-ingat terhadap kekuasaan diriNya (menyeksa kamu). Dan kepada Allah jualah tempat kembali."

Surah Al-An'aam, Ayat 67

"Tiap-tiap khabar berita mempunyai masa yang menentukannya (yang membuktikan benarnya atau dustanya); dan kamu akan mengetahuinya."

Surah Ar-Ra'd, Ayat 11

"Bagi tiap-tiap seorang ada malaikat penjaganya silih berganti dari hadapannya dan dari belakangnya, yang mengawas dan menjaganya (dari sesuatu bahaya) dengan perintah Allah. Sesungguhnya Allah tidak mengubah apa yang ada pada sesuatu kaum sehingga mereka mengubah apa yang ada pada diri mereka sendiri. Dan apabila Allah menghendaki untuk menimpakan kepada sesuatu kaum bala bencana (disebabkan kesalahan mereka sendiri), maka tiada sesiapapun yang dapat menolak atau menahan apa yang ditetapkanNya itu, dan tidak ada sesiapapun yang dapat menolong dan melindungi mereka selain daripadaNya."

Blog Archive