Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Wednesday, September 12, 2012

Lokasi War Room Pakatan

Sudah tentu apabila maklumat ini didedahkan oleh Paneh Miang, semua markas yang dimaklumkan akan terbubar dalam tempoh kurang 12 jam.

Markas Taktikal Peperangan politik di Jalan Tunku Abdul Rahman, milik Pas dikendali oleh seorang mantan Kolonel bekas Pegawai Perisikan yang tidak mendapat pingat kebesaran daripada Raja dan Sultan Melayu. Dek kerana kecewa dan berfikir menjadi ahli Pas bersamaan Ahli Syurga, maka Kolonel pencen ini bersusah-payah meyakinkan Pas yang sejak 1984 hingga 1999 tidak mempunyai kepakaran khusus dalam peperangan politik Era Kontemporari.

Markas Teknik Perang PkR berpusat di Bangsar-IKD dan Pusat Saraf PsyWar-nya ialah sebuah rumah Agam di Ipoh. Seorang perajurit muda di bawah pantauan Mason Tahap 99 mengawal operasi di sana dan perayauan akses maklumat peperangan politik dibeli pada mahar yang lumayan. Saifuddin Nasution yang berpengalaman berkawan dengan ramai penjawat ATM, semasa menjawat Setiausaha Politik YB Menteri Pertahanan, begitu bersungguh-sungguh walaupun dia tahu bahawa Anwar Ibrahim tidak layak diangkat sebagai Pemenang PRU-13, seterusnya Perdana Menteri Malaysia ke-7 (Mimpi Wan Azizah Wan Ismail).

Markas Perang DAP berpangkalan di Jalan Bukit-Kajang dan Pusat Kader KADET DAP bertempat di Jelutong. Sebuah banjaran rumah kedai yang dinamakan sebagai Pusat Asuhan Kristian diguna sama sebagai markas penyamaran DAP. Tauke Markas Perang DAP ialah seorang pemimpin bekas Parti Komunis Malaya. Dia pernah menjadi orang kanan Chong Chor dan Chin Tein, lahir di hutan belantara Pahang pada 1944. Seorang ahli Kader PKM paling baik yang pernah dilahirkan oleh PKM. Dia sedang diawasi oleh Veteran VAT 69 Komando yang berpangkalan di Hut 69, Ulu Kinta.

Markas Perang budak-budak picisan PkR-DAP-Pas ialah di kaki-kaki jalan, di pub-pub dan cafe eksklusif serta rumah-rumah ketiga "bapa-bapa" yang elitis dan borjuis. Kumpulan makhluk perosak ini sedang mencatur siapa untuk dipersundalkan, siapa untuk dilacur, dan berapa pula penyokong Agenda Membunuh Doktrin Ahlul Sunnah wal-Jamaah.

Kepada UMNO sukalah Pak Sedaro nak posan, jangan ingat "Markas Perang UMNO" selamat selamanya walaupun penuh dengan ciri-ciri keselamatan. Markas Perang UMNO perlu dititip dalam pemikiran Panglima-Pendekar Selempang Merah yang mesti dihidupkan semula. Kumpulan ini diawal 1981 merupakan pasukan Gerak Perang paling berkesan di Malaysia. Apa jua orientasi kemajuan teknologi, pasti pasukan "hackers" PkR-DAP-Pas boleh akses dan mengintip. Ingatan ini menjurus kepada ancaman bahawa "kuda hitam mereka-Anwar Ibrahim ialah bekas Timbalan Presiden UMNO".

Jangan terperangkap dengan dakyah ilmu New Politics kerana ia mempunyai saudara kembar iaitu New World Order, karya Freemason-Iluminiti-Zionis.

6 comments:

 1. Oleh kerana kepala Bapak Sedaro perasan hebat, datanglah ambil elaun membodek dan menunjuk dekat pejabat PM = Pu...... engkau. Kih, kih, kih

  ReplyDelete
 2. Baru PAK CIK tahu...yang tak dapat pingat tuh...orang KECEWA...kah kah kah...setahu PAK CIK...yang MEMBODEK kerja pasal NAK PINGAT tuh..Allah akan LETAK mereka...di PANTAT NERAKA...kata ORE KELANTE ler...pasal tak nak NGAJI...TASAWUF dalam TAUHID...

  ReplyDelete
 3. Tok Janggut! Puki demo ade janggut tak? hi, hi, hi

  ReplyDelete
 4. Kah kah kah.... Orang umno-orang umno. Tahap merapu doh ni. Takut kalah pru punya pasal.

  ReplyDelete
 5. Meroyan sakan puak puak umngok ni, nampak sangat panik tahap gaban sampai mereka-reka cerita penglipur lara. Ye la, tak mengampu tak mentedarah le anak bini.

  Pusat perang saraf umngok bn lagi banyak....semua ktv dan kelab dangdut kl, rumah urut dan spa termasuklah belakang mati lorong hj taib untuk ahli pangkat rendah atau pariah umnoh mcm penulis ni kah kah kah

  ReplyDelete
 6. Pakar PSyWar PAS dan PkR, Selamat Berperang. Kudalah Komunisme, kerana kalian merelakan sejak 1951 PAP=DAP bermaharajalela

  ReplyDelete

Surah Al-Baqarah, Ayat 120

"Bukan orang Yahudi, ataupun Nasrani yang akan menerimamu, melainkan jika kamu mengikut agama mereka. Katakan,"Hanya petunjuk Allah sahaja yang benar" Jika kamu menyetujui kehendak mereka, setelah kamu menerima ilmu pengetahuan, kamu akan dapati tidak ada satu perjanjian ataupun penyokong dapat menolongmu dari Allah."

Surah Al-Baqarah, Ayat 216

"Kamu diwajibkan berperang (untuk menentang pencerobohan) sedang peperangan itu ialah perkara yang kamu benci; dan boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu, dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan (ingatlah), Allah jualah Yang mengetahui (semuanya itu), sedang kamu tidak mengetahuinya."

Surah Al-Imran, Ayat 28

"Janganlah orang-orang yang beriman mengambil orang- orang kafir menjadi teman rapat dengan meninggalkan orang-orang yang beriman. Dan sesiapa yang melakukan (larangan) yang demikian maka tiadalah ia (mendapat perlindungan) dari Allah dalam sesuatu apapun, kecuali kamu hendak menjaga diri daripada sesuatu bahaya yang ditakuti dari pihak mereka (yang kafir itu). Dan Allah perintahkan supaya kamu beringat-ingat terhadap kekuasaan diriNya (menyeksa kamu). Dan kepada Allah jualah tempat kembali."

Surah Al-An'aam, Ayat 67

"Tiap-tiap khabar berita mempunyai masa yang menentukannya (yang membuktikan benarnya atau dustanya); dan kamu akan mengetahuinya."

Surah Ar-Ra'd, Ayat 11

"Bagi tiap-tiap seorang ada malaikat penjaganya silih berganti dari hadapannya dan dari belakangnya, yang mengawas dan menjaganya (dari sesuatu bahaya) dengan perintah Allah. Sesungguhnya Allah tidak mengubah apa yang ada pada sesuatu kaum sehingga mereka mengubah apa yang ada pada diri mereka sendiri. Dan apabila Allah menghendaki untuk menimpakan kepada sesuatu kaum bala bencana (disebabkan kesalahan mereka sendiri), maka tiada sesiapapun yang dapat menolak atau menahan apa yang ditetapkanNya itu, dan tidak ada sesiapapun yang dapat menolong dan melindungi mereka selain daripadaNya."

Blog Archive