Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Wednesday, January 27, 2010

Ceh...PENGECUT!

Apo masalah ekau ni Rais? Ekau memang hampeh, cipan, bungko tut...tut...tut. Ke ekau nak ikut jejak bapuk bernama Hisham yang asyik nangis sambil goyang kaki bagi amaran tu. Cib.. la kau Rais. Memang dasar tut...tut...tut. Marang krapu kepunden marang skaper. Camno la rakyat nak respek dengan kerajaan kok camni bacul eh pemimpin BN. Memang ekau ni spesis penakut, bincek, chicken dance, tak sedar diri, pokak, buto, bingai, mangkuk hayun, paloi, tuo, botak, gilo meroyan, bengap, bahlol, barua dot...dot...dot. Blah la kau Rais tut...tut...tut! (*#()&!#*()!Y&#*#)&#)*_#^)(%^&*()_!)(*&^%$%^&*()_)(*&#^%$@#$@%!^&!)(*&%^@&*()!!@#$%^&*())(*&^%$#@! Huhuuhuuu..!

Apo-apo pun, secaro terbuko den mintak MAAFLAH Rais sobab maki hamun kau tadi. Klik sini.

11 comments:

  1. rais maaf kan si aduka tu, siapa pulak maaf kan rais?

    ReplyDelete
  2. sabo2...hehe..tak pasal2 nanti ade report menghine menteri kekeekek

    ReplyDelete
  3. hahahahaha lawak siot! tapi jgn risau. kamu tak leh kene tindakan sebab dah mintak maaf secara terbuka. fuhhh legaaaa. undang2 "mintak maaf" ni baik untuk kita, senang nak maki hamun sapa2 pun. Tima kasih Rais Yatim.

    ReplyDelete
  4. Cilako kau jang BINCEK kau sobut lamo nar den tak dongar perkataan tu.Kopalo bincek ado tak

    ReplyDelete
  5. keh keh keh. lawak la cik din. rasanya rais ni maafkan bdk tu sbb AT tu org seremban kot. senegori la katakan.

    -tom tem bak-

    ReplyDelete
  6. sejak bila rais ni jadi "law n order"...bila ianya sudah jadi kes polis, ia perlu disiasat dan ditentukan di mahkamah... BUKAN nya...kauuuuuuu.....

    hell airbourne

    ReplyDelete
  7. Tom tem bak,

    Aku setuju dgn kau.Sekurang kurang nya nanti dapat undi dari Aduka dan keluarga dia.
    Aku minta maaf lah Rais... OK kan?
    Hidup Nogoghi.


    SEMERAH PADI.

    ReplyDelete
  8. i Rais tu..lepas tu minta maaf kira ok lah...

    ReplyDelete
  9. Mungkin ada yang tersirat disebalik yang tersurat, dapatkan luahan dari YB Dr Rais pula.

    ReplyDelete

Blog Archive