Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Thursday, January 28, 2010

A picture speaks a thousand words





6 comments:

  1. Najib dapat panggilan telefon dari Obama, yang dia tergedik-gedik pi cerita kepada 1 Malaysia macam dapat panggilan dari awek yang diidam-idamkan apa pulak ceritanya?

    Satu lagi yang anak Jarjis duta yang seronok sangat dapat jemputan ke White House tu sampai pakai, pakaian yang orang-orang kebanyakkan guna untuk majlis bersanding apa cerita lak?

    Yang Tok Penakan hampa yang baru jadi ahli UMNO beberapa bulan lepas, yang masa dia jadi PM pi jemput yahudi pi main kriket di sini apa lak ceritanya?

    Tu kau tak mau cerita ka?

    ReplyDelete
  2. Gambar zahid hamidi nyorok2 dlm golap g jumpo menteri pertahanan Israel aritu apo pasal tak tunjukkan samo? Boleh gak kito cubo tafsirkan skali... Takut ko??

    ReplyDelete
  3. hehehe. lawak..lawak.

    -tom tem bak-

    ReplyDelete
  4. Tahniah Che Din..nampaknya ramai pulak yang panas bontot

    ReplyDelete
  5. Berade..bukan ramai yg panas bontot tp panas jubur sbb anwar naik court ptg rabu ni.'Tangguh tetap tangguh" dah x menjadi hehe..apara tak paham ke "justice delay = justice deny",Keadilan utk saiful!

    ReplyDelete

Blog Archive