Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Tuesday, August 9, 2011

Monolog ISS

Sunita Williams ialah anak India dari Negara India pertama menjejak kaki ke ISS pada 09 Julai 2011 telah kembali ke bumi semalam 08 Ogos 2011. Sunita Williams telah bertasahud, mengadakan pengakuan Bahawa Tiada Tuhan Yang Wajib Di Sembah Selain Allah, dan Nabi Muhammad itu Pesuruh Allah. Pengakuan ini, berlaku kerana Sunita mengakui bahawa hanya 2 Tanah Haram iaitu Mekah dan Madinah, sahaja dapat diteropong dengan jelas penuh terang benderang daripada angkasa lepas, manakala, semua daratan di bumi hitam, gelap gelita.

Sunita Williams juga boleh mendengar Laungan Azan dengan jelas dari bumi di ISS.

Perkara yang sama turut dirasai oleh sahabat dan kenalan baik Pak Sedaro iaitu Sheikh Muzaffar Shukor. Sheikh Muzaffar mengakui bahawa Mekah dan Madinah merupakan daratan di Bumi yang jelas terpancar dan penuh terang benderang, manakala daratan lain hitam gelap gelita. Begitu juga, frekuensi bunyi yang hanya boleh didengar dengan terang dan jelas hanyalah Laungan Azan di ISS dari Bumi.

Inilah pengakuan yang dinukilkan oleh Yuri Gagaritn, Angkasawan Russia pertama yang hari ini seorang Muslim sejati. Beliau juga mengalami fenomena dan senario yang sama.
Neil Amstrong, angkasawan USA yang menjejak kaki di bulan, melihat dengan mata kepala sendiri, pembuktian Garisan Bulan Terbelah Dua di atas permukaan bulan, juga mengalami fenomena dan senario yang sama. Akhirnya dia kembali ke bumi dan memeluk Islam.

Empat peristiwa ini merupakan karamah besar yang Allah buktikan kepada manusia. Bahawa Orang Russia dan Amerika pertama ke bulan, akur dan percaya pembuktian yang dinyatakan dalam Al-Quran, akhirnya mereka Islam. Begitu juga seorang Hindu beragama Kristian, akhirnya Islam.

Seorang waris keturunan Sheikh Haji Mohd Said, Wali tersohor NSDK yang Allah angkat kelebihannya melihat bumi dari angkasa lepas, mengalami sendiri detik-detik perasaan mencintai kuasa dan kehebatan Allah dari kegelapan angkasa lepas.

Semua ini BENAR, kerana mereka masih hidup. Semua ini merupakan SEJARAH yang dicipta manusia atas kehendak Khaliqnya. Apalagi di antara nikmat-nikmat Tuhanmu yang hendak kamu dustakan?

Peratusan Melayu yang lahirnya Islam, diteroka dan mengalami proses asimilasi indoktrinasi agama oleh pendakwah Kristian, yang dimaklumkan sebagai kes terpencil adalah "AMAT TIDAK BENAR" dan begitu "DAIF" sangkalan tersebut.

Mubaligh Kristian keturunan Melayu datang dari Singapura. Mereka ini begitu pandai dan licik pekertinya kerana untuk mengenal pasti Akidah dan Tauhid mereka, bukan suatu yang mudah. Gereja AGAPE di Rahang sudah lama laman PM ini hujahkan kepada YAB Menteri Besar NSDK. Gereja di PJ termasuk gereja yang dibakar dulu, merupakan "Port of Call" misionary Kristian di Selangor. Teresa Kok yang sibuk berjuang di DUN Selangor untuk minta Kerajaan Selangor halalkan pembinaan Pusat Kader Kristian Terbesar di Asia Tenggara di Sri Petaling-Bukit Jalil dengan senibina Freemasonry.

Hari ini, selepas 9 Julai 2011 mereka memancing isu-isu prejudis Agama pula.

Ingatlah wahai Rakyat Raja, bahawa Gerakan Freemansory dan Pendakwah Kristian yang JAHAT akan terus memasuki rumah dan kamar tidur kalian, melalui makanan kalian dan wang ringgit kalian. Sedarlah wahai Rakyat Raja, bahawa Selepas 9 Julai 2011, mereka sudah dapat membuktikan hipotesis-hipotesis Kajian Tingkah Laku Rakyat Raja.

Hari ini, PAS yang berPRESIDENkan, Abdul Hadi Awang begitu bacul dan dayus hingga tidak langsung "TOTOK" kepada gerakan Islam sebenar. Hadi telah kambing hitam dan keldaikan "Hassan Ali" seorang penjawat awam, dulunya Orang Kuat Biro Tatanegara.

No comments:

Post a Comment

Surah Al-Baqarah, Ayat 120

"Bukan orang Yahudi, ataupun Nasrani yang akan menerimamu, melainkan jika kamu mengikut agama mereka. Katakan,"Hanya petunjuk Allah sahaja yang benar" Jika kamu menyetujui kehendak mereka, setelah kamu menerima ilmu pengetahuan, kamu akan dapati tidak ada satu perjanjian ataupun penyokong dapat menolongmu dari Allah."

Surah Al-Baqarah, Ayat 216

"Kamu diwajibkan berperang (untuk menentang pencerobohan) sedang peperangan itu ialah perkara yang kamu benci; dan boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu, dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan (ingatlah), Allah jualah Yang mengetahui (semuanya itu), sedang kamu tidak mengetahuinya."

Surah Al-Imran, Ayat 28

"Janganlah orang-orang yang beriman mengambil orang- orang kafir menjadi teman rapat dengan meninggalkan orang-orang yang beriman. Dan sesiapa yang melakukan (larangan) yang demikian maka tiadalah ia (mendapat perlindungan) dari Allah dalam sesuatu apapun, kecuali kamu hendak menjaga diri daripada sesuatu bahaya yang ditakuti dari pihak mereka (yang kafir itu). Dan Allah perintahkan supaya kamu beringat-ingat terhadap kekuasaan diriNya (menyeksa kamu). Dan kepada Allah jualah tempat kembali."

Surah Al-An'aam, Ayat 67

"Tiap-tiap khabar berita mempunyai masa yang menentukannya (yang membuktikan benarnya atau dustanya); dan kamu akan mengetahuinya."

Surah Ar-Ra'd, Ayat 11

"Bagi tiap-tiap seorang ada malaikat penjaganya silih berganti dari hadapannya dan dari belakangnya, yang mengawas dan menjaganya (dari sesuatu bahaya) dengan perintah Allah. Sesungguhnya Allah tidak mengubah apa yang ada pada sesuatu kaum sehingga mereka mengubah apa yang ada pada diri mereka sendiri. Dan apabila Allah menghendaki untuk menimpakan kepada sesuatu kaum bala bencana (disebabkan kesalahan mereka sendiri), maka tiada sesiapapun yang dapat menolak atau menahan apa yang ditetapkanNya itu, dan tidak ada sesiapapun yang dapat menolong dan melindungi mereka selain daripadaNya."

Blog Archive