Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Tuesday, December 30, 2008

SIAPA KATA PKR DITAJA FREEMASON..


BANDINGKAN LOGO DI ATAS DAN DI BAWAH. PERHATIKAN SIMBOL MATA, PENGGUNAAN WARNA SERTA LENGKUK BULAN SABIT DI BENDERA PKR DAN CORAK SUSUNAN ALATAN GEOMETRI PADA SIMBOL FREEMASON DI BAWAH. ADA SERUPA KA?



CUBA BANDINGKAN PULA SIMBOL BULAN SABIT PKR DENGAN 'BIG LOGO' FREEMASON DI BAWAH INI..


ADAKAH SAMA BENTUK MATA 'FREEMASON WATCH' DI BAWAH INI DENGAN SIMBOL MATA LEBAM KETUA UMUM PKR?


WUJUDKAH PERSAMAAN ANTARA LOGO 'GRAND ORANGE LODGE OF SCOTLAND' DI BAWAH INI DENGAN BENTUK BULAN SABIT PKR?




ADAKAH KEPAK 'ANGEL' INI SENGAJA DIKEMBANGKAN MENYAMAI SIMBOL BULAN SABIT PKR?




ADAKAH INI CARANYA AHLI PKR BERSALAM? ATAU KETUA UMUMNYA SAJA YANG BERSALAM SEDEMIKIAN?




ATAUPUN CARA 'LION SPAW' SEPERTI DI BAWAH INI?




MASTER MASON DEGREE BERSALAM MENGGUNAKAN CARA 'FIVE POINTS OF FELLOWSHIP' SEPERTI DI BAWAH NI. SEKALI TENGOK DAH MACAM 'GAY' LA PULAK!



KESIMPULANNYA, SIAPA YANG PANDAI-PANDAI KATA PKR TU DITAJA FREEMASON?

Klik sini. Ada perkara penting yang perlu anda baca.

10 comments:

  1. Tak ada mustahilnya pun. Dari mana DSAI dapat wang yang tak pandai habis-habis tu. Saya rasa jika pilihanraya kecil 100 kalipun DSAI tetap mempunyai wang yang cukup untuk berbelanja pilihanraya. Dari mana beliau mendapat wang ringgit.
    Satu ketika dulu USNO dan Tun Mustapha yang terkaya di Sabah itu, pun disaat akhir menghadapi masalah peruntukkan bagi menghadapai pilihanraya. Sepatutnya DSAI lagi lah teruk dibanding Tun Mustapha. Tapi sebaliknya mencurah-curah duit sang anwar tersebut. Dari mana beliau dapat duit yang banyak tersebut.
    Ia telah menjadi persoalan banyak manusia di Malaysia termasuk penyokong PAS sekali.
    Tentunya bantuan kawan-kawan di Luar sana. MUNGKIN Freemason le tu.

    ReplyDelete
  2. Inilah akibatnya apabila tampuk kepimpinan diberikan kepada mereka yang munafiq...Tapi malangnya, PAS yang konon pendokong ISLAM terulung di Malaysia tidak mampu untuk melihat penipuan yang dilakukan secara terang-terangan...

    Jika nanti CCC terbina dan benar2 beroperasi, jangan pula orang2 islam Selangor menyalahkan kerajaan pusat...Inilah usaha perubahan yang memang diidam2kan oleh orang2 bukan Islam...terutama sekali barat...tertegaknya agama Kristian...

    Apa anda semua yang bergelar Islam masih mahu menyokong kekufuran ini? Masih belum cukupkah dengan ladang babi berpuluhan ekar luasnya? Dimana suara orang2 Islam PAS dalam hal ini? Apa anda semua ingin membuktikan bahawa demi kuasa politik, anda sanggup bersekongkol dengan usaha Kristianiti ini? Inikah perjuangan anda sekalian?

    ReplyDelete
  3. Rasulullah saw ada bersabda, jika sesuatu itu diberikan kepada yang bukan Ahlinya, tunggulah kehancurannya.

    Bagi Mak Cik pemimpin mesti tulus. Mahu memimpin Negara kerana cinta pada tanah air, bimbing Bangsa kerana kasih pada survival bangsa sendiri.

    Kalau kerana dendam dan ada motif dan kepentingan sendiri, susah dan kecoh jadinya.

    Rakyat jadi mangsa.

    Salam.

    ReplyDelete
  4. A friend told me this place I have been looking for, I come, it turned out, I have not disappointed, good Blog!
    runescape money

    ReplyDelete
  5. Ubah saja, Abes cerita. Kan?
    TETAPI... BUT...

    ia masih tidak diubah.

    WHY?

    ReplyDelete
  6. encik blogger masih tak faham pasal freemason lagi ni.. mmg laa logo dia takde jangka lukis tu semua.. tapi dlm freemason dan illuminati, mmg sentiasa ada "the all seeing eye".. itu yang ramai org cuba tekankan pada logo PKR tersebut.. satu mata..

    ReplyDelete
  7. errr klakanyer.. encik blogger ni cam IQ rendah jerrr.. ke encik blogger ni buta? buta mata tak apa bang.. jangan buta hati.

    ReplyDelete
  8. errr klakanyer.. ano atas ni cam IQ rendah jerrr.. ke ano ni sebenarnya yg buta? buta hati tak apa.. jangan buta akal.

    ReplyDelete
  9. hang ni aq nk kata hang bodo satgi hang dok amok lak,untuk pengetahuan hang freemason mula kt msia kt mckk(anwar prnh blaja kt c2).bdk mckk yg nakal slaloo fly dorang slaloo lepak kt rumah sorang warga british,die yg perkenalkn freemason kt bdk2 mckk ni and untuk pengetahuan hang,anwar drop out dr mckk,mknenye die antare bdk2 yg nakal tu,klo die baek alim xde die drop out,hang pernah tgk x list org yg di invite utk mnghadiri forum khas untuk freemason taon 1995,nma anwar ad dlm list tu,time tu dia jd tmbalan,memang ptot mahathir pecat dia,klo perhatikn blk simbol pkr tu ad rupa One Eye iaitu mata dajjal,hang x pyh lar n, berdolak dalih,ntah2 hang ni pn freemason.lagi satu hang pernah ka tgk org freemason salam camna??secret handshake tu cuma untuk bla dua freemason bersalam,biasanya dorang salam cam biasa pas2 yg sorang freemason tu nk cuba tukar cara salam cam freemason dengan mengangkat sikit tangan dia,klo sorang lg tu balas dengan yg sma bru dorang salam style freemason,dorang buat camni untuk safety,dorang xnk identiti dorang sebagai freemason trbongkar,klo hang xmo caya gak,aq xtau nk kata pa lg

    ReplyDelete

Surah Al-Baqarah, Ayat 120

"Bukan orang Yahudi, ataupun Nasrani yang akan menerimamu, melainkan jika kamu mengikut agama mereka. Katakan,"Hanya petunjuk Allah sahaja yang benar" Jika kamu menyetujui kehendak mereka, setelah kamu menerima ilmu pengetahuan, kamu akan dapati tidak ada satu perjanjian ataupun penyokong dapat menolongmu dari Allah."

Surah Al-Baqarah, Ayat 216

"Kamu diwajibkan berperang (untuk menentang pencerobohan) sedang peperangan itu ialah perkara yang kamu benci; dan boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu, dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan (ingatlah), Allah jualah Yang mengetahui (semuanya itu), sedang kamu tidak mengetahuinya."

Surah Al-Imran, Ayat 28

"Janganlah orang-orang yang beriman mengambil orang- orang kafir menjadi teman rapat dengan meninggalkan orang-orang yang beriman. Dan sesiapa yang melakukan (larangan) yang demikian maka tiadalah ia (mendapat perlindungan) dari Allah dalam sesuatu apapun, kecuali kamu hendak menjaga diri daripada sesuatu bahaya yang ditakuti dari pihak mereka (yang kafir itu). Dan Allah perintahkan supaya kamu beringat-ingat terhadap kekuasaan diriNya (menyeksa kamu). Dan kepada Allah jualah tempat kembali."

Surah Al-An'aam, Ayat 67

"Tiap-tiap khabar berita mempunyai masa yang menentukannya (yang membuktikan benarnya atau dustanya); dan kamu akan mengetahuinya."

Surah Ar-Ra'd, Ayat 11

"Bagi tiap-tiap seorang ada malaikat penjaganya silih berganti dari hadapannya dan dari belakangnya, yang mengawas dan menjaganya (dari sesuatu bahaya) dengan perintah Allah. Sesungguhnya Allah tidak mengubah apa yang ada pada sesuatu kaum sehingga mereka mengubah apa yang ada pada diri mereka sendiri. Dan apabila Allah menghendaki untuk menimpakan kepada sesuatu kaum bala bencana (disebabkan kesalahan mereka sendiri), maka tiada sesiapapun yang dapat menolak atau menahan apa yang ditetapkanNya itu, dan tidak ada sesiapapun yang dapat menolong dan melindungi mereka selain daripadaNya."

Blog Archive