Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Sunday, March 14, 2010

GELI bukan GLEE

Salam 1Malaysia kepada semua wartawan dan blogger. Pada 15 Mac 2010 bersamaan jam 2 pm di pejabat PKR Tropicana PJ, Gerakan Anti Liwat (GELI) akan melaksanakan perkara-perkara berikut:-

GELI akan menyerahkan satu surat untuk memohon berjumpa Anwar Ibrahim bagi mendapatkan kepastian berkenaan VCD bertajuk "Sandiwara Anwar".

GELI juga meminta Anwar Ibrahim membuat laporan polis berkenaan rakaman VCD tersebut.

GELI juga ingin meminta bantuan Anwar Ibrahim agar turut mendesak kerajaan bagi menubuhkan Suruhanjaya Diraja untuk menyiasat kandungan VCD tersebut.

GELI juga berhasrat untuk mempelawa Anwar Ibrahim menjadi Penasihat GELI.

Semua wartawan dan blogger di jemput hadir pada masa dan alamat seperti di atas.

Maklumat lanjut boleh diperolehi di Wall Facebook Gerakan Anti Liwat (GELI).

Terima kasih.

7 comments:

  1. Peh.. mana die nk jadi president GELI.. nanti tak leh buat keje tu dah.. hahahaha...

    ReplyDelete
  2. tapi kerja tu dia tak geli cuma geli geli sedap ..... hahahahaha

    ReplyDelete
  3. tahun 2001 tu Anwar dah sihat la sikit... kalau nak kata sandiwara... buktikan dgn video tahun 1998, masa mata tengah lebam lagi tu... itu baru betul sandiwara ke tidak...

    ReplyDelete
  4. Mahakutty rupanya cuba nak jadi idolanya Hitler - Make the lie big, make it simple, keep saying it (through TV3 1/4, Utusan Meloya) eventually they will beleive it. "Sodomised" 1 and now 2 Ha ha the whole world laugh. May be those cacing kerawit still hanging around Epul Rectum that not passed motion 2 days like Tom Tertembak, Gedoyak dan Taik Sojuk will still believe this stupid Mahashit Lie Story.

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Paneh,


    Geli geleman sahaja cerita macam ni. Bila agaknya akan tamat ya. Memalukan maruah bangsa Melayu dan Islam je.

    Waiyaminzalik, semoga kita semua dan keturunan kita yang akan datang dijauhkan Allah swt dari benda benda yang dikutuk dan dilaknatnya.

    ReplyDelete
  6. hompuk wlpn den nengok ko beria2 ngutuk geng2 pm ni tapi makin ramai lak nampak eh fans dorg kat facebook. raso tergugat ka hompuk? by d way, did pr also do d same to najib? so dont blame mahathir la hompuk. pembangkang pun samo. bezo eh nuar tu ramai lak yg ngaku kono liwat ngan dio. sobab tu ramai yg pecayo dio peliwat. hahahaha.

    ReplyDelete

Surah Al-Baqarah, Ayat 120

"Bukan orang Yahudi, ataupun Nasrani yang akan menerimamu, melainkan jika kamu mengikut agama mereka. Katakan,"Hanya petunjuk Allah sahaja yang benar" Jika kamu menyetujui kehendak mereka, setelah kamu menerima ilmu pengetahuan, kamu akan dapati tidak ada satu perjanjian ataupun penyokong dapat menolongmu dari Allah."

Surah Al-Baqarah, Ayat 216

"Kamu diwajibkan berperang (untuk menentang pencerobohan) sedang peperangan itu ialah perkara yang kamu benci; dan boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu, dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan (ingatlah), Allah jualah Yang mengetahui (semuanya itu), sedang kamu tidak mengetahuinya."

Surah Al-Imran, Ayat 28

"Janganlah orang-orang yang beriman mengambil orang- orang kafir menjadi teman rapat dengan meninggalkan orang-orang yang beriman. Dan sesiapa yang melakukan (larangan) yang demikian maka tiadalah ia (mendapat perlindungan) dari Allah dalam sesuatu apapun, kecuali kamu hendak menjaga diri daripada sesuatu bahaya yang ditakuti dari pihak mereka (yang kafir itu). Dan Allah perintahkan supaya kamu beringat-ingat terhadap kekuasaan diriNya (menyeksa kamu). Dan kepada Allah jualah tempat kembali."

Surah Al-An'aam, Ayat 67

"Tiap-tiap khabar berita mempunyai masa yang menentukannya (yang membuktikan benarnya atau dustanya); dan kamu akan mengetahuinya."

Surah Ar-Ra'd, Ayat 11

"Bagi tiap-tiap seorang ada malaikat penjaganya silih berganti dari hadapannya dan dari belakangnya, yang mengawas dan menjaganya (dari sesuatu bahaya) dengan perintah Allah. Sesungguhnya Allah tidak mengubah apa yang ada pada sesuatu kaum sehingga mereka mengubah apa yang ada pada diri mereka sendiri. Dan apabila Allah menghendaki untuk menimpakan kepada sesuatu kaum bala bencana (disebabkan kesalahan mereka sendiri), maka tiada sesiapapun yang dapat menolak atau menahan apa yang ditetapkanNya itu, dan tidak ada sesiapapun yang dapat menolong dan melindungi mereka selain daripadaNya."

Blog Archive