Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Friday, August 6, 2010

PANAS...KLIP BERAHI LUNA MAYA

Dipersembahkan...

Ini Maya..


dan ini pulak luna..


Sampai bilakah rakyat kita berterusan dipengaruhi cerita dan gosip artis? Mampukah kita mencapai status negara Islam maju jika rakyat lebih sukakan cerita sensasi berbanding tuntutan agama untuk memperkasakan ilmu dan seterusnya menjadi insan bertamadun?

Saja testing tengok traffic adakah pembaca akan terpengaruh dengan tajuk yang diutarakan. Nak pastikan sama ada anda penyokong BN atau Pembangkang, tapi bila tiba bab nafsu...semuanya sama saja!

7 comments:

  1. joint PR..hampeh tak masuuuuk.
    asyik2 ceramah..hentam orang..
    joint UMNO..peergh...masuuuuuk..
    tengok artis...bila pun gua bole tangkap...

    ReplyDelete
  2. Bro, masuk pasal nak check aje...

    Tengok gambo to mcm Maya Karin aje...Itu yang heran ngape pulak Paneh Miang ni salah bubuh gambo...Itu yang nak pastikan tu...

    Al maklum... Janda muda, ramai peminat...

    ReplyDelete
  3. den pun samo cam isac. hampeh la ko paneh. tekono den.

    ReplyDelete
  4. Bro, saya diarahkah oleh boss saya untuk meneliti kandungan ini, sebab itu saya KENA juga masuk. TQ

    ReplyDelete
  5. kakaka. lawak. kakaka. sama lawak cam penasihat ekonomi selangor yg dibayar singgit tu menambah jumlah rumah urut 1500 semasa zaman bn kepada 8000 rumah urut masa pkr memerintah. kakaka. fdi cuma rm1 juta sepanjang jadi penasihat selangor? itupun dari china utk buka kedai rm2. kakaka. lawak sungguh la pakatan clown. kakaka.

    paneh, traffic mmg tinggi. huhuhu.

    -tom tem bak-

    ReplyDelete

Blog Archive