Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Friday, March 11, 2011

Terima kasih Lelaki Y

Terima kasih kepada Dr. Seah Lay Hong dan Dr. Nor Aidora Saedon kerana telah memperkenalkan Lelaki Y (Male Y) kepada rakyat Malaysia. Kini majoriti rakyat tidak ragu lagi akan identiti DNA (asid deoksiribonukleik) Lelaki Y yang terdapat dalam lubang dubur Saiful.

Maka jelaslah tabiat Lelaki Y yang bermula sejak di MCKK itu bukanlah satu konspirasi. Kronologi kisah benar ini adalah seperti berikut;

Coffee boy -> 'Jambu' -> Ereksi -> Can I Fuck You Today -> Mandi -> Towel -> Blowjob -> KY Jelly -> Penetrasi -> Ejakulasi -> Air mani -> Tertinggal DNA -> Are you okay -> Makan Karipap -> Laporan Polis -> Lari Kedutaan Turki -> Tuduh Konspirasi -> Reformasi!

Di kampung, bandar, kebun getah, tengah sawah, pejabat, kedai kopi, pasaraya, balairaya, kedai kek, kedai buah, musolla, tepi jalan, hentian bas, dalam kereta, bla..bla..bla, semua orang berbual merujuk Anwar dengan ganti nama Lelaki Y.


Hari ini LELAKI Y lebih popular daripada 1Malaysia. Hahaha...

Bagaimana nak nafikan Anwar bukan Lelaki Y? Maka Anwar wajib beri sampel DNA secara rela. Pengambilan DNA dan proses pembuktiannya wajib dibuat secara LIVE. Biar semua rakyat jadi saksi agar Karpal tiada modal lagi untuk PuSingh bukti. Kalau boleh kita tak nak la sampai mahkamah guna kuasa pula mengarahkan Anwar beri sampel DNA.

Amacam...ada bran?

12 comments:

  1. pantat la paneh...menipu!!!!fuck off...

    ReplyDelete
  2. UMNO x byr yuran..March 12, 2011 at 5:58 AM

    Islam x do ajar umat buek keputusan sendiri mcm kau ado kuaso utk melotakkan maruah org sesuko hati tanpo rujuk Al-Quran,Hadith dam Ijmak Ulama dor Bhai..
    Nk aibkan org tau pulak deh bersumpah kek Masjid,bilo bicaro bawak ke mahkamah sivil..
    Islam kategori apo mcm ni Bhai?
    Bab menuduh pakai Al-Quran,bab bicaro x nak pulak pakai perundangan Al-Quran..bukak mato tu bosar2 Bhai...
    Dlm seronok2 nk aibkan org,chek2 la kojo kau neh Allah redho atau x..
    Jgn besok badan tu x tertanggung doso kek org byk bonar..

    ReplyDelete
  3. hahaha. bila sentuh hal nuar maka hompuk akan marah. susah terima hakikat idola hang suka jolok lubang kunyit la tu. kakaka.

    -tom tem bak-

    ReplyDelete
  4. air mani dlm jubur saiful tu tak perlu dipertikaikan. dah terbukti pak sheikh anwar al juburi si penagih jubur jantan yang punya.

    yang menjadi persoalan sekarang cara macammana yang nak di gunakan utk dapat DNA secara sah?

    takkan anwar nak bagi bulu atau airliur. pada anwar bahan2 seperti tu takde standard. mana ada class.

    hakim perlu cadangkan ikut cara kegemaran pak sheikh anwar aljuburi.

    2 cara je.

    1- si lawyer benggali cacat hisap konek anwar tapi jangan sampai terkeluar air mani kunyit. anwar kan suka 'blowjob'.

    2- lepas tu, si lawyer benggali cacat tonggeng kasi anwar tutoh sampai keluar air mani. mahkamah kena keluar modal lah. beli Ky jelly.

    yang paling penting cara2 ni mesti di lakukan depan orang ramai. kalau tidak nanti anwar kata mahkamah tak adil pulak.

    cara ni baru betul. standard pak sheikh anwar aljuburi.

    -YYY-

    ReplyDelete
  5. Kalau ada 1 DNA, boleh jugak gagah2 pi lah caya tapi dah sampai 3 DNA dan termasuk 6 hingga 7 DNA yg terpaksa diketepikan, aku tak caya bingai ni, yg percaya mungkin bingai melayu subsidi, melayu tongkat atau Lombu kobau.

    ReplyDelete
  6. hang tak study pasal DNA ka hompuk?

    "berdasarkan graf elektropherogram, sekiranya wujud tiga alel (sekuen gen) yang berbeza pada satu-satu lokus, ia menandakan percampuran DNA daripada dua atau lebih individu.

    tapi dalam kes ini, kewujudan tiga alel itu adalah sebaliknya kerana salah satu daripadanya merupakan ‘stutter’.

    stutter merupakan salah satu puncak (peak) DNA yang boleh diketepikan atau tidak memberikan sebarang makna.

    alel 18 tersebut hanya timbul pada salah satu puncak DNA dan tidak pada lain-lain lokus.

    sekiranya ia (alel 18) merupakan pencemaran atau berasal daripada seorang lagi individu, ia akan muncul pada lain-lain locus juga, tetapi dalam kes ini tidak (berlaku)" - kata pakar kimia.

    "ujian analisis profil DNA yang dilakukan ke atas sehelai tuala, satu botol plastik air mineral dan sebatang berus gigi adalah sama dengan DNA Lelaki Y yang merupakan penyumbang DNA utama di dalam salur dubur (rektum) Mohd. Saiful Bukhari" - kata pakar kimia.

    hang ahli kimia @ fizik @ bio ka hompuk? kalu tak tau sains jgn ulas. nnt hampak hang bangang tahap lembu kerbau bila bagi komen.

    -tom tem bak-

    ReplyDelete
  7. Kira2 dalam dunia ini hanya Msia mampu ambil DNA bermula dari peri2 ke lower rectum terus ke upper rectum. Tapi budak ni tak BN 2 hari (Buang Najis) tontu penuh shit. Tapi Dr Khairul ckp kelonsong budak BN ni kosong (entah2 kosong mcm kepala tem). Dr. Razuin pulak ckp tiada penetrasi tapi budak taik ni ckp penetrasi penuh!? Budak taik ni ckp nak jd pilot tpi dia flunk. Dia kena suntut 26 hd Jun tapi 24 Jun jumpa Najis. 24 Jun sonyum sempol lagi bergambar disisi Khairil anas jusoh kat JPM. Najib mula bohong tak jumpa budak najis ni tapi kemudian ckp ada jumpa dia minta biasiswa. Nak minta DNA tapi tahun 1998 dah dpt DNA dari DSAI. Entah2 nak buat magic lagi ka. Rakyat bukan nya kobau lombu ikut mcm temgedoyok.

    ReplyDelete
  8. Bila sibingai ni disoal karpal dia kata dia tak berak dua hari hanya kencing tapi bila disoal siasat oleh yusof dia kata dia BN kat rumah dia. Yang amat taajub sempat lagi tukar cerita bila dah terkantoi dr sahkan dia jobo kosong. Nanti tontu budak taik ni akan kata dia tak basuh jobo (sabun basuh) utk kekalkan bukti kat peri2. Ruaght tuih pembohong besar spt yg kuli dah bagi tahu hari ini ada pembohong karang buku ada tipu cara politik bak kata org putih if a doctor in the house once lie, he is a doctor of lies and shit.

    ReplyDelete
  9. ek ele temtembak siapa!? ekau jgn jd sore loser nak hurai DNA KUNUN. Eja allele pun tak erti nak hurai panjang DNA. Jgn jadi kakak tua kalau ekau pun hanya copy paste dari karangan melayu bingai mana. Tapi mmg pun ekau jonis cucuk hidung sorry aku lupa.

    ReplyDelete
  10. faham tak apa maksud doktor2 tu anon? kalu tak paham baik dok ontok2. bilo lak doktor tu cakap kelonsong kosong dan takdo penetrasi. yg cakap camtu cumo warta keadilan dan haprakdaily. itupun kau nak cayo. macamano boleh dapek air mani nuar utk letak dalam jubor saiful? yg boleh keluarkan air mani nuar cuma dio sendiri dan jijah. rupanya laki bini ni yg buek konspirasi. agak eh anon ateh ni yg perah air mani nuar tu tuk lotak di jubor saiful. kau pun gay rupanya anon.

    ReplyDelete
  11. UMNO x byr yuran..March 13, 2011 at 11:35 AM

    Elok la korang sumo ni diam..
    Sodap2 nk Hakimkan org x sodar diri tu sembahyang ko tidak,poi Jumaat ko tidak,ado pulak ati nk kiro org salah ko x salah..
    Jgn mcm tu Warih,Poi bc Al-Quran,dongar kuliah agamo,Faham agamo kito ni..
    Blajar dan paham bateh2 Islam..
    Klu korang dapek Faham mcm mano sikso hea Nerako tu,korang xkan ado maso nk ambik tahu hal org,tmbah2 lg hal yg blum tontu botul ko x..
    Kes Liwat 1 pun Anuar bkn kono cas bersalah liwat,tp cas rasuah guno kuaso..Mano liwat eh??
    Nk yo lg kono tipu dk Tv dan surat Khabar..
    Atau pun maso kes Liwat 1 korang masih budak2 tgh layan jilat Lolipop lg kot..
    Sudah2 la tu Warih..
    Baik kau jago sedaro maro kau yg pempuan,pkai tudung ko tidak,semayang ko tidak,dgn siapao dio berkawan,balik gumah x deh..
    Itu kojo kito sepatut hea..
    Jgn buang maso la layan cito2 merapu akhir zaman ni..
    Ko nk tunggu bukit Miku Runtuh dek gompo bumipulak ko bhaii?
    Jopun tu lbh kurang 5000 km jo dari sini..5000 km bkn Jauh bhaii,pantai Batu buruk pun dh melimpah air laut ke darek dh mlm td..
    Byk2 la beramal dari buang maso buek doso dgn menambah-nambah,memandai-mandai teori tu teori ni..
    Sekolah dulu maleh,tu pasl smpai skrg gomar buang maso..Dh la warih..
    Cukup2 la tu..

    ReplyDelete
  12. lelaki y takut mubahalahMarch 13, 2011 at 3:18 PM

    woi umno x bayar yuran. nuar cumo highlight dio lopeh kes liwat sbb teknikal. tp dio buek2 lupo nak highlight yg semua 9 hakim dr mulo kes smpi mahkamah persekutuan percayo yg kes liwat tu belaku. kok tak bco law journal bebudak bulih la kau tipu. syuh syuh. pi main buntut di sana jangan menyemak komen kat sini.

    ReplyDelete

Surah Al-Baqarah, Ayat 120

"Bukan orang Yahudi, ataupun Nasrani yang akan menerimamu, melainkan jika kamu mengikut agama mereka. Katakan,"Hanya petunjuk Allah sahaja yang benar" Jika kamu menyetujui kehendak mereka, setelah kamu menerima ilmu pengetahuan, kamu akan dapati tidak ada satu perjanjian ataupun penyokong dapat menolongmu dari Allah."

Surah Al-Baqarah, Ayat 216

"Kamu diwajibkan berperang (untuk menentang pencerobohan) sedang peperangan itu ialah perkara yang kamu benci; dan boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu, dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan (ingatlah), Allah jualah Yang mengetahui (semuanya itu), sedang kamu tidak mengetahuinya."

Surah Al-Imran, Ayat 28

"Janganlah orang-orang yang beriman mengambil orang- orang kafir menjadi teman rapat dengan meninggalkan orang-orang yang beriman. Dan sesiapa yang melakukan (larangan) yang demikian maka tiadalah ia (mendapat perlindungan) dari Allah dalam sesuatu apapun, kecuali kamu hendak menjaga diri daripada sesuatu bahaya yang ditakuti dari pihak mereka (yang kafir itu). Dan Allah perintahkan supaya kamu beringat-ingat terhadap kekuasaan diriNya (menyeksa kamu). Dan kepada Allah jualah tempat kembali."

Surah Al-An'aam, Ayat 67

"Tiap-tiap khabar berita mempunyai masa yang menentukannya (yang membuktikan benarnya atau dustanya); dan kamu akan mengetahuinya."

Surah Ar-Ra'd, Ayat 11

"Bagi tiap-tiap seorang ada malaikat penjaganya silih berganti dari hadapannya dan dari belakangnya, yang mengawas dan menjaganya (dari sesuatu bahaya) dengan perintah Allah. Sesungguhnya Allah tidak mengubah apa yang ada pada sesuatu kaum sehingga mereka mengubah apa yang ada pada diri mereka sendiri. Dan apabila Allah menghendaki untuk menimpakan kepada sesuatu kaum bala bencana (disebabkan kesalahan mereka sendiri), maka tiada sesiapapun yang dapat menolak atau menahan apa yang ditetapkanNya itu, dan tidak ada sesiapapun yang dapat menolong dan melindungi mereka selain daripadaNya."

Blog Archive