Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Saturday, March 12, 2011

Jawapan Lelaki Y

Kata Lelaki Y;

"Dalam kes Altantuya, kenapa mereka tidak minta DNA Najib?"

KATO DEN - Woi mangkuk! Dalam kes Altantuya tu yang kena tuduh Razak Baginda, Azilah & Sirul. Bukannya Najib. Apa kejadah pulak nak mintak DNA Najib. Dalam kes liwat ni kau adalah orang yang dituduh. Sebab tulah kau yang kena bagi DNA. Apa kau cuba nak divert isu ka Lelaki Y? Habis modal ko?

Kata Lelaki Y lagi;

"(Pendakwa) hanya untuk menyampaikan mesej politik. Mereka seolah-olahnya berkata 'kita sudah ada semua bukti dan sekarang apa yang kita perlukan adalah DNA Anwar (untuk mensabitkan beliau)’. Ini tidak masuk akal. Beban pembuktian terletak pada pihak pendakwa."

KATO DEN - Memang la beban pembuktian terletak pada pendakwa. Tapi kau jugak terbeban untuk membuktikan kepada masyarakat bahawa diri kau tak bersalah. Yang kau gigil sangat nak bagi DNA apasal? Kalau betul kau tak buat...inilah peluangnya kau nak buktikan pada seantero dunia seperti yang kau kata dulu kononnya kau dianiaya. Atau kau dah kecut kalau rakyat tahu kebenarannya? Ayat seperti "Perjuangan adalah perlaksanaan kata-kata", "Berani kerana benar", "Jika takut dilambung ombak, usah bicara soal perjuangan", "Kita mesti husnulzan" - adalah kata-kata yang pernah Lelaki Y lafazkan dulu. Walk the talk la Lelaki Y. Apo yang buek kau gemontar bonar ni? Apo yang kau cubo nak suruk?


MAKO SAHLAH LELAKI Y NI JONIH MAKHLUK YANG SUKO BERDOLAK DALIK. TAHU SIAPO LAGI MAKHLUK ALLAH SWT YANG SUKA BERDOLAK DALIK? IAITU JIN DAN SETAN + LELAKI Y. MAJORITI RAKYAT KINI DAH SODAR BAHAWA LELAKI Y SEMEMANGNYA MANUSIO PALING BACUL & DAYUS TAHAP CIPAN.

25 comments:

  1. woi org tua mangkuk si owner blog..apa ke bangang sgt ko ni..mesti bdn gemok otak penuh lemak ni. persoalannya kalau kalo sume bukti dah direka mcm kes dulu, pastu cuma match kn dgn DNA, aku pun bleh buat tuduh ko rogol kambing.pastu matchkn dgn DNA ko. bangang!

    ReplyDelete
  2. yg boleh keluarkan air mani nuar untuk letak dlm jubur saiful cuma nuar sendiri dan ajijah. nampaknya mereka laki bini yg buat konspirasi. so mcmano nak reka bukti wahai anon?

    ReplyDelete
  3. bongek. ko phm ke tak DNA tu apa? meh cite skit nk tgk pengetahuan ko camne.

    ReplyDelete
  4. Pendedahan berani Che din. Tahniah, berani kerana benar! Allahuakbar!

    ReplyDelete
  5. Hj epul mengaku dia seorang yg baik. Dulu dia kata dia tak mandi junub dua hari hanya utk kekalkan DNA dlm jobonya. Bila ditanya Karpal kenapa dia pergi solat jumaat kemudian dari itu, dia ckp dah terpaksa. semalam dia kata dia tak berak 2 hari hanya kencing tapi bila ditanya pendakwa dia kata dia berak dan mandi dirumahnya. Kalau begitu budak taik ni banyak auta. Budak taik ni lebih auta dari Azizan dulu yg ckp sekejap kena liwat sekejap tak kena liwat. Aku ingat tiada manusia yg percaya budak taik ni melainkan kerbau lembu ajo.

    ReplyDelete
  6. Bongek o bongek kenapalah ekau bongai mcm tem tertembak. Pada hari ni apa bonda sekali pun boleh buat melainkan hayat. Hidung palsu ka mata palsu ka jantung palsu ka hatta telor ayam waima telur ekau pun boleh dibuat. DNA yg dinyatakan dimahkamah hanya kenyataan seorang pakar. pakar ini pun tidak mengikut garis panduan antarabangsa. Kau ingat lagi pakar yg buat report tentang tilam dulu pun lari malam gigil sontot tak boleh jawab. Pakar wanita ni pun tak jawab banyak soalan peguam. Pada seluar kau pun akan ada DNA ini banyangkan 6 tahun DSAI ditahan dipenjara.

    ReplyDelete
  7. Syabas Che Din. pendedahan yang baik dan berani. Lagi bagus jika masuk dalam kolum UM. Hasil pemikiran yang kritis serta bukti dan hujah yang jitu...Bukan macam bik mama yang berfikir pakai kepala @#$%*..tu pasal dia bagai kena sawan @$#^ seperti Thersa Cock...Syabas ik Din

    ReplyDelete
  8. kah kah kah. bila bicara hal nuar terus hompok mengamuk. hahaha. sah la kau ni rakan sepeliwat nuar. fakta mahkamah pun kau putar belit mcam haprak daily dan sora keadilan kentut. bila la pulak saiful tu cakap dia berak. itu suma soklan peguambela, bkn kata saiful. kalu hang kena rogol liwat, hang trus mandi wajib ka hompuk? kakaka. mata palsu hidung pa bala tu smua mmg ada hompuk. tapi air mani palsu belum wujud lg. mcmana air mani nuar boleh ada dlm jubur itu budak? btul kata bongek boy, siapa yg boleh kasi lancap nuar utk kluar mani? hanya nuar dan jijah saja. tulah hompok, lenkali jgn asik baca malaysiakini, haprakdaily, sora kentutadil dan raja petra. lawak la hang hompuk. You make my day. hahaha.

    -tom tem bak-

    ReplyDelete
  9. Anwar kenapa awak ni takut sangat.

    Senang je nak patahkan konspirasi UMNGOK/BEEND ni ini caranya :-

    1) Tunjukkan alibi.
    2) Jangan takut bersumpah
    3) Jangan takut bagi DNA
    4) Jangan asyik cari alasan nak tanguh perbicaraan...but you nampak guilty walaupun you ni tak guilty kan..kan...

    ReplyDelete
  10. woii meh terangkn skit DNA tu apa sbnrnye..aku nk dgr penjelasan bangsat2 B END ni. benda ni dh kantoi sejak 99 dulu woi. kalo tarikh kes tu pun bleh berubah2,hingga 3kali, (tarikh awal villa tak siap lg.kahkahkah) ini plak kes mcm ni.dh kantoi.org xde otak je yg tolak fakta ni.

    ReplyDelete
  11. apa ni ? DNA lelaki Y mana boleh sebarang ambil. korang tak respek Jijah ke? Ingat! lelaki Y tu ANUGERAH TUHAN. kalau nak ambil pun biarlah secara hormat. kasi kulum kepala butoh anwar ke atau kasi hidang bontot jantan ke. macam tu lah cara respek ANUGERAH TUHAN. kah ! kah! kah!

    ReplyDelete
  12. mana lebih afdal ? mana lebih sedap di sebut ?

    AFIFA BINTI ANWAR

    atau

    AFIFA BINTI LELAKI Y.

    agak2 Samsidar pilih yg mana.

    ReplyDelete
  13. oiii,,, bik mama anak haram.yang kau dok sibuk pasal soalan dna apasal.kenapa..?dah kemaruk batang butuh aljuburi kali.dasar manusia lahanat haramjadah.

    ReplyDelete
  14. Kah..kah..kah.. Kebenaran akan terbukti akhirnya akan konspirasi UMNGOK.

    Anwar akan kemukakan alibi yang pada masa tu dia bersama Kak Wan dan Nurul. Senang je nak patahkan penipuan BN.

    Lepas tu mana penjila UMNO nak letak muka kah..kah..kah.

    Tunggu sahaja 16 sept tahun ni..tak tahun ni tahu depan...we have the numbers.

    ReplyDelete
  15. Copy peta pejabat PKR kat blog aku dan letak kat sini untuk memudahkan orang ramai berdemo mendesak nuar serahkan DNAnya hari ini jam 11.30 pagi.

    Bingai @ Bangang
    Ke Pejabat PKR?

    ReplyDelete
  16. Former KL CID Chief Datuk Mat Zain Ibrahim testify last January that DNA evidence was fabricated in Anwar's first sodomy trial. What do you know! Msia has always been top of its class (african countries such as Zimbabwe,Congo & Rwanda) Keep up the good work shitheads bravo Msia Bolehland!

    ReplyDelete
  17. Membela bonar si temterkentut. Lombu kalau dah kena garam amat bodo sekali. Kalau dah kobau dicucuk hidung nampak bonar ikut jadi shit. Mungkin kau boleh rujuk buat pedoman kitab karangan dr in the shit. Heran den heran membela bonar jika kita kutuk sibudak taik BN (2 Hari Tak Buang Najis)ni entah entah kau ada saudara kot dgn epul, meracau nak bela maruah epul KUNUN. You made my day, bukannya "make" bodoh piang sitemterkucil. teringin nak bercakap tentang DNA tapi copy paste ajo. Kau tak bacakah kenyataan DR Seah yg ado 3 DNA dlm jobo budak taik ni. Dr. Seah pun menyatakan kemungkinan ujud DNA sebilangan sepasukan bolasepak. Budak taik ni dah main orgy kot. Itulah tem jgn jd sore loser asyik dok baca Berita Hairan Meloya dan TV 3 suku.

    ReplyDelete
  18. Ekau paneh yo tem itulah kalau budak2 jgn cuba nak komen blog politik. Den nasihat ekau poei main game kat video arcade. Komen kat blog politik tak boleh emosi sgt tem. kau kena rasionalise setiap isu. Kena byk buat rujukan tanpa terlalu byk rujuk media gomen yg byknya cuba nak brainwash org ramai. Den nasihat ekau rujuk beberapa e media spt suara keadilan, malaysia story, Malaysian insider dan sebagainya. Tapi amat malang, BI enkau amat kureng.

    ReplyDelete
  19. Siful kena toron belakang tapi dia tomtertembak air putih underware depan. Ini lagi satu rekod dunia, kena suntut blkg tapi kemutan epul menghalang benih keluar. Macam cita gila nih kalau yg percaya mesti lombu kobau.

    ReplyDelete
  20. kahkahkah. 1 kali aku komen, 3 kali hompuk balas. kahkahkah. power sgt aku ni nor. lawak la hang hompuk. bermatian cari dalil nak pertahankan aljuburi (mat sabu yang cakap), saya ada bukti menteri umno meliwat (karpal singh pulak cakap). kah kah kah. orang pakatan sendiri cakap. bukan umno nor. kah kah kah. paneh hang jangan usik buat posting nuar lagi. kesian hompuk tak senang duduk hang buat. berasap lubung jubur hompuk sbb nuar lama tak servis. kahkahkah. kelakar la hang hompuk. you light up my days. salah eja lagi ka? kahkahkah.

    -tom tem bak-

    ReplyDelete
  21. Tem memang sah ekau budak Kg sebelah dgn kg Doc di sunun utara noo kg kubang taik. Mmg kau ada byk kureng BI, bukan "light" dik bingai ooi "lighted". Ayat itu mesti past tense, tak boleh present tense sbb kau guna perkataan "Days". Many days past through dik ooi maksudnya "awak mengembirakan hari-hari yg ku tempuhi" Sorry dik tem, abg bagi lesson sikit pd dik jgn Paneh dik. Abg tak mahu dah komen tentang dik sbb u not my level bcause i've travelled all over the world the time u suckling ur mom's breast. Anyway dik tem tak joint ka lombu kobau yg buat demo minta DNA DSAI, barang mesti spin doc in the shit tergelak terbahak2 tgk the charade of the circus. Ha Ha

    ReplyDelete
  22. apa yang kita mau dengar atau nak tau samaada sijuburi main tak buntot saiful !!1itu aja... pokok nya kalau da kaki bontot bontot juga lah dicarinya...PKR PRU13 karam..itu Fakta...penjilat jubur sijuburi ni da makin berkurangan.. itu fakta...wan zizah tau aktiviti sijuburi ...itu fakta.. afifah anak sijuburi itu fakta...apa yg dicakap oleh umi/ezam/dato nallah itu Fakta..sijuburi..pernah di penjarakan (Bekas Banduan ) itu Fakta....sijuburi bakal masuk Sg Buloh itu Fakta..cuma DNA aja diperlukan itu yg SIJUBURI...PALING TAKUT...itu Fakta...

    ReplyDelete
  23. Bilo la nak ngaku budak hisham ni. Rajin plak komen sini. Hompuk dah kena main dgn tem. Masih x sodar laie tu. Good job tem. Itulah petingnya english education. X pasal2 hompuk akui ppsmi. Botul tak den cakap tem. Hahaha.

    ReplyDelete
  24. iyolah gedoyok. i poorly like hompuk. he always travels to overseas. i just sat north only. once in a while only go oversea. but wise people like hompuk also still including our trap. same like his boss aljuburi that enter sodomy trap. hahaha. blawok. you delight my days.

    -tom tem bak-

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum,

    Den sajo-sajo jo lawat blog PM ni nak jonguk comments pak ompuk...
    "keep up the good work"..

    - parti jahat -

    ReplyDelete

Surah Al-Baqarah, Ayat 120

"Bukan orang Yahudi, ataupun Nasrani yang akan menerimamu, melainkan jika kamu mengikut agama mereka. Katakan,"Hanya petunjuk Allah sahaja yang benar" Jika kamu menyetujui kehendak mereka, setelah kamu menerima ilmu pengetahuan, kamu akan dapati tidak ada satu perjanjian ataupun penyokong dapat menolongmu dari Allah."

Surah Al-Baqarah, Ayat 216

"Kamu diwajibkan berperang (untuk menentang pencerobohan) sedang peperangan itu ialah perkara yang kamu benci; dan boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu, dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan (ingatlah), Allah jualah Yang mengetahui (semuanya itu), sedang kamu tidak mengetahuinya."

Surah Al-Imran, Ayat 28

"Janganlah orang-orang yang beriman mengambil orang- orang kafir menjadi teman rapat dengan meninggalkan orang-orang yang beriman. Dan sesiapa yang melakukan (larangan) yang demikian maka tiadalah ia (mendapat perlindungan) dari Allah dalam sesuatu apapun, kecuali kamu hendak menjaga diri daripada sesuatu bahaya yang ditakuti dari pihak mereka (yang kafir itu). Dan Allah perintahkan supaya kamu beringat-ingat terhadap kekuasaan diriNya (menyeksa kamu). Dan kepada Allah jualah tempat kembali."

Surah Al-An'aam, Ayat 67

"Tiap-tiap khabar berita mempunyai masa yang menentukannya (yang membuktikan benarnya atau dustanya); dan kamu akan mengetahuinya."

Surah Ar-Ra'd, Ayat 11

"Bagi tiap-tiap seorang ada malaikat penjaganya silih berganti dari hadapannya dan dari belakangnya, yang mengawas dan menjaganya (dari sesuatu bahaya) dengan perintah Allah. Sesungguhnya Allah tidak mengubah apa yang ada pada sesuatu kaum sehingga mereka mengubah apa yang ada pada diri mereka sendiri. Dan apabila Allah menghendaki untuk menimpakan kepada sesuatu kaum bala bencana (disebabkan kesalahan mereka sendiri), maka tiada sesiapapun yang dapat menolak atau menahan apa yang ditetapkanNya itu, dan tidak ada sesiapapun yang dapat menolong dan melindungi mereka selain daripadaNya."

Blog Archive