Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Wednesday, December 14, 2011

Pasca Kehancuran PAS

Pas kini di ambang kemusnahan fizikal politiking dan politiknya. Ternyata apabila tersingkirnya Hassan Ali, Nasaruddin Isa serta 25 orang lagi Otai Pas, telah melebarkan lagi pengaruh Syiah dan Khawarij Moden yang menjadi Dulang Rezeki Politik Pas masa kini.

Selangor akan terus dihurung oleh Komunis melalui DAP dan Freemasonary melalui PKR. Bapak Anwar Bin Ibrahim sebagai De facto leader PKR sedang mencanai muka-muka yang boleh disumbang-seleweng kepada proses pemusnahan Demokrasi Berparlimen Raja Berperlembagaan di Malaysia pada PRU-13.

DAP sedang berkumpul di Hotel Raffles Station, Singapura untuk beralaqi dengan De Facto Leadernya di Pulau Singa. Mereka sedang kaji bagaimana lagi kaedah berkesan yang boleh memuntahkan darah airmata anak Melayu di Tanah Melayu bernama Malaysia.

Pas sedang sibuk bermuzakarah di PUTIK untuk memutuskan calon-calon Syiah, Wahabi dan Khawarij yang boleh memimpin Pas Jahiliyyah Moden. Pak Sedaro difahamkan oleh risikan Pas di PUTIK, bahawa banyak kejutan akan dilakukan oleh Pas, antaranya meletakkan calon Cina & Kalinga yang bersimpati kepada Pas di kerusi DUN dan Parlimen.

Pas sedang menuntut kerusi sebanyak 97 buah, manakala DAP sedang guat melobi lebih ramai bekas Tentera berfahaman Komunis dan Zionis untuk bersatu dalam DAP. Nampaknya PRU kali ini ialah pertembungan ideologi Komunis, Freemasonary, Syiah dan Khawarij Moden yang bakal berhadapan dengan 1Malaysia. PRU ke-13 bukan lagi sengketa parti UMNO lawan Pas atau PKR atau DAP. PRU-13 ialah perang umpama Perang Mu'tah dan Perang Khandaq yang melibatkan kekuatan ideologi tegar masing-masing.

Andai UMNO dan pemimpinnya masih guringan, maka tidak mustahil mereka bakal ditelanjang dalam keadaan paling memalukan. Pasca JIHAD kini bermula...

3 comments:

 1. UMNO = Harimau Muda lwn PAS = Baharin, cam tu lah lobih kurang. Mendahului 2 0. Lopeh tu sorang pemain Baharin kono buang padang lak. kesudahan eh......... dobuiih.

  ReplyDelete
 2. setiap kali gerhana bulan, makin teruk pas......

  ReplyDelete
 3. Dear Ipin Siliau

  yer ker macam tu? sengal tu, bahrain ari suka menggasak, main hentam kromo, ganazzzzz, kasar gila macam tak reti semangat kesukanan, dihentam terajang harimau muda tu... macam tu ke pula PAS ni? uiiiihhhh, dasyat? tak berani aku nak sokong PAS kalu lagu tu!

  ReplyDelete

Surah Al-Baqarah, Ayat 120

"Bukan orang Yahudi, ataupun Nasrani yang akan menerimamu, melainkan jika kamu mengikut agama mereka. Katakan,"Hanya petunjuk Allah sahaja yang benar" Jika kamu menyetujui kehendak mereka, setelah kamu menerima ilmu pengetahuan, kamu akan dapati tidak ada satu perjanjian ataupun penyokong dapat menolongmu dari Allah."

Surah Al-Baqarah, Ayat 216

"Kamu diwajibkan berperang (untuk menentang pencerobohan) sedang peperangan itu ialah perkara yang kamu benci; dan boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu, dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan (ingatlah), Allah jualah Yang mengetahui (semuanya itu), sedang kamu tidak mengetahuinya."

Surah Al-Imran, Ayat 28

"Janganlah orang-orang yang beriman mengambil orang- orang kafir menjadi teman rapat dengan meninggalkan orang-orang yang beriman. Dan sesiapa yang melakukan (larangan) yang demikian maka tiadalah ia (mendapat perlindungan) dari Allah dalam sesuatu apapun, kecuali kamu hendak menjaga diri daripada sesuatu bahaya yang ditakuti dari pihak mereka (yang kafir itu). Dan Allah perintahkan supaya kamu beringat-ingat terhadap kekuasaan diriNya (menyeksa kamu). Dan kepada Allah jualah tempat kembali."

Surah Al-An'aam, Ayat 67

"Tiap-tiap khabar berita mempunyai masa yang menentukannya (yang membuktikan benarnya atau dustanya); dan kamu akan mengetahuinya."

Surah Ar-Ra'd, Ayat 11

"Bagi tiap-tiap seorang ada malaikat penjaganya silih berganti dari hadapannya dan dari belakangnya, yang mengawas dan menjaganya (dari sesuatu bahaya) dengan perintah Allah. Sesungguhnya Allah tidak mengubah apa yang ada pada sesuatu kaum sehingga mereka mengubah apa yang ada pada diri mereka sendiri. Dan apabila Allah menghendaki untuk menimpakan kepada sesuatu kaum bala bencana (disebabkan kesalahan mereka sendiri), maka tiada sesiapapun yang dapat menolak atau menahan apa yang ditetapkanNya itu, dan tidak ada sesiapapun yang dapat menolong dan melindungi mereka selain daripadaNya."

Blog Archive