Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Friday, December 30, 2011

Super Power Hijackers

Dalam diam-diam dan terang-terang, gerakan Kristian melalui Pengerusinya isytihar bahawa Perkara 153 itu membuli komuniti Bukan Melayu. Gamaknya sudah masuk orang ke-35 yang dikategori sebagai Super Power Hijackers terbitan Freemasonary dan Komunis di Bumi Melayu ini. Daripada 35 orang ini, ada 8 orang Melayu, 15 Kaum Cina, 7 Kaum India + Sikh dan 5 Suku Sarawak & Sabah, yang ditaja secara rasmi dan sulit oleh Zionis melalui Kelab Lions dan Rotary berpangkalan di Detroit.

Markas di Singapura dan bangunan agam mereka di Pulau Pinang berfungsi sebagai Sangkar Pengkaderan Marhaen Freemasonary. Gerakan mereka sudah WAJAR diPALANG, oleh Perisikan Malaysia.

Apa lagi yang hendak ditunggu? Dek kerana lambatnya Parlimen Malaysia selesaikan urusan Akta pengganti kepada ISA, maka Perkara 153 dan Perkara 181 akan dikompang secara LATIH-TUBI oleh mereka!

Inilah tugas BTN dalam soal PEMURNIAAN MAQAM 1 Malaysia pada nazam yang betul dan tepat. BTN sebagai institusi Gerakan Idealisme, Ideologi dan Indoktrinasi Rakyat Raja sudah boleh meletak wacana ilmu dan pelaksanaan tegar yang tekal dan telus sepanjang 2012 hingga 2020.

Kali ini, Super Power Hijackers akan akur kepada Kuasa Mutlak Ketuanan Melayu-Ketuanan Islam iaitu Institusi Raja-Raja Melayu, sesuai dengan Cokmar Pemerintahan Kuasa Negara Melayu. Pak Sedaro cadangkan BTN sembah mengadap DYMM SPBA Tuanku Abdul Halim Muad'zam Shah untuk peroleh RESTU DIRAJA perihal ehwal MENAMATKAN REGIM Komunis, Freemasonary, Syiah, Wahabi dan Khawarij khusus kepada rakyat Raja.

Maka, barulah terjawab Kuasa Melayu PRU-13 dan PRU-14.

1 comment:

  1. Kah..kah..mabuk ka broo..banyak minum arak ka masa krismas. komen la pasal NFC, pasal duit zakat menteri jaga agama baru gempak..ptuihhh..aku ambi bunyi panglima ludah..

    ReplyDelete

Surah Al-Baqarah, Ayat 120

"Bukan orang Yahudi, ataupun Nasrani yang akan menerimamu, melainkan jika kamu mengikut agama mereka. Katakan,"Hanya petunjuk Allah sahaja yang benar" Jika kamu menyetujui kehendak mereka, setelah kamu menerima ilmu pengetahuan, kamu akan dapati tidak ada satu perjanjian ataupun penyokong dapat menolongmu dari Allah."

Surah Al-Baqarah, Ayat 216

"Kamu diwajibkan berperang (untuk menentang pencerobohan) sedang peperangan itu ialah perkara yang kamu benci; dan boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu, dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan (ingatlah), Allah jualah Yang mengetahui (semuanya itu), sedang kamu tidak mengetahuinya."

Surah Al-Imran, Ayat 28

"Janganlah orang-orang yang beriman mengambil orang- orang kafir menjadi teman rapat dengan meninggalkan orang-orang yang beriman. Dan sesiapa yang melakukan (larangan) yang demikian maka tiadalah ia (mendapat perlindungan) dari Allah dalam sesuatu apapun, kecuali kamu hendak menjaga diri daripada sesuatu bahaya yang ditakuti dari pihak mereka (yang kafir itu). Dan Allah perintahkan supaya kamu beringat-ingat terhadap kekuasaan diriNya (menyeksa kamu). Dan kepada Allah jualah tempat kembali."

Surah Al-An'aam, Ayat 67

"Tiap-tiap khabar berita mempunyai masa yang menentukannya (yang membuktikan benarnya atau dustanya); dan kamu akan mengetahuinya."

Surah Ar-Ra'd, Ayat 11

"Bagi tiap-tiap seorang ada malaikat penjaganya silih berganti dari hadapannya dan dari belakangnya, yang mengawas dan menjaganya (dari sesuatu bahaya) dengan perintah Allah. Sesungguhnya Allah tidak mengubah apa yang ada pada sesuatu kaum sehingga mereka mengubah apa yang ada pada diri mereka sendiri. Dan apabila Allah menghendaki untuk menimpakan kepada sesuatu kaum bala bencana (disebabkan kesalahan mereka sendiri), maka tiada sesiapapun yang dapat menolak atau menahan apa yang ditetapkanNya itu, dan tidak ada sesiapapun yang dapat menolong dan melindungi mereka selain daripadaNya."

Blog Archive