Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Sunday, June 7, 2009

Najib performs


Taken from rocky bru's blog. It seems that the rakyat is really happy with what our Prime Minister is doing. Keep up the good work Dato' Seri!

6 comments:

 1. SALAM TUAN PUNYA BLOG, DENGAN IZIN SAYA NAK MINTAK SEMUA PEMBACA BUDIMAN SUPAYA MEMBACA ARTIKEL INI DAN EDARKAN PADA SEMUA! SEJARAH TIDAK BOLEH DI PADAM!

  http://parpukari.blogspot.com/2009/06/reid-commission-original-document.html

  ReplyDelete
 2. Yang ikhlas dan jujur kerana AllahJune 8, 2009 at 12:43 PM

  Dato' Seri Najib memang hebat seperti ayahnya. Pak Lah tak hebat kerana menantunya.

  ReplyDelete
 3. Sama2lah...

  Marilah dicari kekuatan, jgn dicari kelemahan. Lihatlah kecantikan jgn dilihat keburukan org. biarlah yg empunya badan melihat keburukannya.....

  marilah mari......

  ReplyDelete
 4. Hidup Datuk Sri Najib Tun Razak!

  ReplyDelete
 5. Tapi sedih apa berlaku di selatan Thai selepas Najib dan PM Thailand bersetuju untuk bersama2 mengatasi masalah di selatan negara itu.

  ReplyDelete
 6. salam,

  Dato'Sri Najib,

  Kepada MU

  Bayi-bayi anak bangsa menaruh harap
  Kanak-kanak anak bangsa tempat mengadu
  Pemuda-pemuda anak bangsa menaruh harap
  Pemudi-pemudi anak bangsa menaruh harap
  Kami harapkan pada Mu

  Kerana ....

  KUASA..........

  ADA DITANGAN MU ....

  DATO SRI.

  ..

  ReplyDelete

Surah Al-Baqarah, Ayat 120

"Bukan orang Yahudi, ataupun Nasrani yang akan menerimamu, melainkan jika kamu mengikut agama mereka. Katakan,"Hanya petunjuk Allah sahaja yang benar" Jika kamu menyetujui kehendak mereka, setelah kamu menerima ilmu pengetahuan, kamu akan dapati tidak ada satu perjanjian ataupun penyokong dapat menolongmu dari Allah."

Surah Al-Baqarah, Ayat 216

"Kamu diwajibkan berperang (untuk menentang pencerobohan) sedang peperangan itu ialah perkara yang kamu benci; dan boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu, dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan (ingatlah), Allah jualah Yang mengetahui (semuanya itu), sedang kamu tidak mengetahuinya."

Surah Al-Imran, Ayat 28

"Janganlah orang-orang yang beriman mengambil orang- orang kafir menjadi teman rapat dengan meninggalkan orang-orang yang beriman. Dan sesiapa yang melakukan (larangan) yang demikian maka tiadalah ia (mendapat perlindungan) dari Allah dalam sesuatu apapun, kecuali kamu hendak menjaga diri daripada sesuatu bahaya yang ditakuti dari pihak mereka (yang kafir itu). Dan Allah perintahkan supaya kamu beringat-ingat terhadap kekuasaan diriNya (menyeksa kamu). Dan kepada Allah jualah tempat kembali."

Surah Al-An'aam, Ayat 67

"Tiap-tiap khabar berita mempunyai masa yang menentukannya (yang membuktikan benarnya atau dustanya); dan kamu akan mengetahuinya."

Surah Ar-Ra'd, Ayat 11

"Bagi tiap-tiap seorang ada malaikat penjaganya silih berganti dari hadapannya dan dari belakangnya, yang mengawas dan menjaganya (dari sesuatu bahaya) dengan perintah Allah. Sesungguhnya Allah tidak mengubah apa yang ada pada sesuatu kaum sehingga mereka mengubah apa yang ada pada diri mereka sendiri. Dan apabila Allah menghendaki untuk menimpakan kepada sesuatu kaum bala bencana (disebabkan kesalahan mereka sendiri), maka tiada sesiapapun yang dapat menolak atau menahan apa yang ditetapkanNya itu, dan tidak ada sesiapapun yang dapat menolong dan melindungi mereka selain daripadaNya."

Blog Archive