Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Thursday, February 17, 2011

Bravo Khairy?


Patutlah KJ tak hadir program transformasi organisasi Bahagian Rembau. Sayap penerjunan lagi penting dari karier politik rupanya. Dengarnya confirm KJ bukan lagi calon Parlimen Rembau di PRU-13. Sama ada dia bakal bersara selamanya, atau dia akan join PKR, jika tidak pun KJ akan bertanding di Kepala Batas menggantikan mertua kesayangannya Tun Dol. Khabar yang bertiup pula mengatakan Anak Omak ni bakal senator yang kononnya dijanjikan jawatan Timbalan Menteri. Ontahlah. Yang pasti rato-rato orang Rombau memang dah lamo menyampah dongan KJ dan lagi copek dio berambus, lagi baik untuk komuniti Rembau. Apo-apo pun, lobih sosuai agak eh kok KJ apply terus jadi askar. Selanjutnya di sini.

3 comments:

  1. agaknyo dio dah busan ngan politik. yolah jadi ketuo pemudo umno malaysia. pehtu ketuo pemudo barisan tapi xdo pogang jawatan. merajuk la mamat tu. suh dio pulang an sumo duit dan reto negaro yg dio dah krono dio ponah songlap dulu, ngaku salah sobab huru harokan negaro, baghu oghang sumo bulih maapkan. tapi lopeh kono hukum la. ngan mertuo dio skali patut hukum.

    ReplyDelete
  2. bongek boy & paneh miang

    Cakap biar botompat ..mesti ado bukti kukuh jangan main sondol jo. jgn ikut sodap mulut .....ko sumo pun patut kono hukum ..apsal lak? tanyo diri sendiri

    ReplyDelete
  3. Saya orang Rembau dan saya sokong Khairy. Segala-gala yg Khairy buek somo eh dikeji.

    Parpu kari mesti ingat awak tu siapa. Koling dari mano kito tak tahu.

    Apa kau akan jadi parpu?? Menghina-menghina. Itu pasal Khairy tetap hebat sebab segala dosanya diambil oleh Parpu. Belom kita tengok orang sebodoh parpu dalam hidup saya. Jadi tentera upahan.

    ReplyDelete

Blog Archive