Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Saturday, March 9, 2013

Majlis Highlanders NERAKA


Majlis Highlanders NERAKA telah keluarkan kenyataan berasaskan hukuman manusiawi bahawa nama-nama berikut ialah BANJINGAN Rakyat Raja yang sedang menghancurkan Bumi Melayu iaitu:

1. Anwar Ibrahim (waduh...waduh...)
2. Tian Chua
3. Karpal Singh
4. Lim Kit Siang
5. Lim Guan Eng
6. Nik Aziz Nik Mat (kena taubat deras ini)
7. Abdul Hadi Awang (kena balik asal ini)
8. Mohamad Sabu

Sebelum lingkup Malaysia ini, amatlah mulia gerakan "hancurkan konsep Partai Siasah" mereka.

Logo Freemason & Kristian dalam Manifesto PR!!

6 comments:

 1. Mboohhhh! Lembuuuuu semua orang tahu, Kah Kah Kah Kah

  ReplyDelete
 2. memang tu lambang freemason pujaan anuwar..huhu..puak puaka PAS tak nampak ke? huhu..

  Boro..ada cadangan...boleh anuwar kalu sabit dengan bukti ada terlibat dengan skandal kes Lahad Datu ni..dia dengan Sivarasa dan Tian Chua didakwa sekali dengan dakwaan menderhaka kepada Agong yang hukumannya gantung atau penjara seumur hidup..boleh ke? Aku sangat berharap boleh...huhu

  ReplyDelete
 3. kami akan jadi pengundi hantu untuk naikkan ANUBESAR dan STOPA spendar.

  ReplyDelete
 4. Hadi Awang mana tau, dia baca Harakah sahaja ... tiap2 hari. Nik Aziz lagi tak baca...

  ReplyDelete
 5. Tolak semua calun-calun PR - Pakatan Rasis!!!!!
  Tolak semua calun-calun parti "Manifesto BUKAN Janji"!!!
  Tolak semua calun-calun parti sokong kaum sesat LGBT!!!
  Tolak semua calun-calun parti yang sangup nak gadaikan kalimah Allah SWT!!!

  SELAMATKAN MALAYSIA!!!!!

  ReplyDelete
 6. bodoh piang sungguh penyokong umno dan lembu2 yang ditarik hidung..

  ReplyDelete

Surah Al-Baqarah, Ayat 120

"Bukan orang Yahudi, ataupun Nasrani yang akan menerimamu, melainkan jika kamu mengikut agama mereka. Katakan,"Hanya petunjuk Allah sahaja yang benar" Jika kamu menyetujui kehendak mereka, setelah kamu menerima ilmu pengetahuan, kamu akan dapati tidak ada satu perjanjian ataupun penyokong dapat menolongmu dari Allah."

Surah Al-Baqarah, Ayat 216

"Kamu diwajibkan berperang (untuk menentang pencerobohan) sedang peperangan itu ialah perkara yang kamu benci; dan boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu, dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan (ingatlah), Allah jualah Yang mengetahui (semuanya itu), sedang kamu tidak mengetahuinya."

Surah Al-Imran, Ayat 28

"Janganlah orang-orang yang beriman mengambil orang- orang kafir menjadi teman rapat dengan meninggalkan orang-orang yang beriman. Dan sesiapa yang melakukan (larangan) yang demikian maka tiadalah ia (mendapat perlindungan) dari Allah dalam sesuatu apapun, kecuali kamu hendak menjaga diri daripada sesuatu bahaya yang ditakuti dari pihak mereka (yang kafir itu). Dan Allah perintahkan supaya kamu beringat-ingat terhadap kekuasaan diriNya (menyeksa kamu). Dan kepada Allah jualah tempat kembali."

Surah Al-An'aam, Ayat 67

"Tiap-tiap khabar berita mempunyai masa yang menentukannya (yang membuktikan benarnya atau dustanya); dan kamu akan mengetahuinya."

Surah Ar-Ra'd, Ayat 11

"Bagi tiap-tiap seorang ada malaikat penjaganya silih berganti dari hadapannya dan dari belakangnya, yang mengawas dan menjaganya (dari sesuatu bahaya) dengan perintah Allah. Sesungguhnya Allah tidak mengubah apa yang ada pada sesuatu kaum sehingga mereka mengubah apa yang ada pada diri mereka sendiri. Dan apabila Allah menghendaki untuk menimpakan kepada sesuatu kaum bala bencana (disebabkan kesalahan mereka sendiri), maka tiada sesiapapun yang dapat menolak atau menahan apa yang ditetapkanNya itu, dan tidak ada sesiapapun yang dapat menolong dan melindungi mereka selain daripadaNya."

Blog Archive