Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Tuesday, August 28, 2012

Fremasonary Ethnic Cleansing

Konvensyen Senjata Kimia, Senjata Nukleur dan Senjata Biologi semunya sudah sedia ada. Pusat pengurusan dokumentasi konvensyen ialah New York, lokasi utama Kumpulan Lodge dan Baron Freemasonary.

Letusan idea menyerang Kerajaan sedia ada di Timur Tengah oleh rakyat yang diperdaya dengan tipu muslihat Freemasonary akhirnya menyaksikan Ledakan Senjata Uranium ke Libya. Penggunaan senjata uranium telah mula diusaha oleh Amerika Syarikat sejak Perang Saudara Vietnam Selatan dan Utara. Kesan paling ketara dan utama ialah kecacatan kelahiran, keracunan tanah dan galian untuk tumbesaran tumbuhan dan haiwan serta merubah iklim semasa.

Agenda Pembunuhan Etnik gaya Freemasonary sedang melanda Malaysia secara halus. Belum sampai ke tahap meletupkan premis dan sebaran Gas Uranium. Tapi cubaan untuk melolosi saringan keselamatan sudah bermula 45 tahun lalu. Sudah dapat dibau oleh Tun Razak dan Tun Dr. Ismail. Malangnya, MELAYU MUDAH LUPA...MELAYU MUDAH LUPA...MELAYU MUDAH LUPA!

2 comments:

 1. FREEMASONKAH MENJADI PENASIHAT KOMUNIKASI BN?

  Rupa2nya selama ini, perunding komunikasi PM dan Kerajaan BN adalah Yahudi2 penyokong zionis. Namanya Joshua Trevino. Agensinya bernama FBC Media.

  Tugas Joshua dan Trevino ni adalah untuk berkempen & melobi naikkan imej DS Najib dan Kerajaan BN ke persada dunia. Sebanyak RM84 juta wang rakyat telah digunakan membayar kos konsultan tersebut.


  Nak tanyo kek pak sedaro & orang UMNO ni, bayar upah guna duit rakyat RM84 juta kek Yahudi Joshua Trevino & FBC Media utk promosi imej najib & bn tu, IKUT SUNAH KO?

  ReplyDelete
 2. kah kahn kah!! ambek waghih cicit kamat/paneh miang/gerombolan UMNO lain tu...

  Sibuk, tuduh oghang lain ikut telunjuk freemason, syiah, wahabi, komunis, kristian, dlll.

  Rupo2 e.. Kokok bodogar2, ekor bogolumang taik.

  Hai, cukup den kesian, kek waghih2 kito ni..

  ReplyDelete

Surah Al-Baqarah, Ayat 120

"Bukan orang Yahudi, ataupun Nasrani yang akan menerimamu, melainkan jika kamu mengikut agama mereka. Katakan,"Hanya petunjuk Allah sahaja yang benar" Jika kamu menyetujui kehendak mereka, setelah kamu menerima ilmu pengetahuan, kamu akan dapati tidak ada satu perjanjian ataupun penyokong dapat menolongmu dari Allah."

Surah Al-Baqarah, Ayat 216

"Kamu diwajibkan berperang (untuk menentang pencerobohan) sedang peperangan itu ialah perkara yang kamu benci; dan boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu, dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan (ingatlah), Allah jualah Yang mengetahui (semuanya itu), sedang kamu tidak mengetahuinya."

Surah Al-Imran, Ayat 28

"Janganlah orang-orang yang beriman mengambil orang- orang kafir menjadi teman rapat dengan meninggalkan orang-orang yang beriman. Dan sesiapa yang melakukan (larangan) yang demikian maka tiadalah ia (mendapat perlindungan) dari Allah dalam sesuatu apapun, kecuali kamu hendak menjaga diri daripada sesuatu bahaya yang ditakuti dari pihak mereka (yang kafir itu). Dan Allah perintahkan supaya kamu beringat-ingat terhadap kekuasaan diriNya (menyeksa kamu). Dan kepada Allah jualah tempat kembali."

Surah Al-An'aam, Ayat 67

"Tiap-tiap khabar berita mempunyai masa yang menentukannya (yang membuktikan benarnya atau dustanya); dan kamu akan mengetahuinya."

Surah Ar-Ra'd, Ayat 11

"Bagi tiap-tiap seorang ada malaikat penjaganya silih berganti dari hadapannya dan dari belakangnya, yang mengawas dan menjaganya (dari sesuatu bahaya) dengan perintah Allah. Sesungguhnya Allah tidak mengubah apa yang ada pada sesuatu kaum sehingga mereka mengubah apa yang ada pada diri mereka sendiri. Dan apabila Allah menghendaki untuk menimpakan kepada sesuatu kaum bala bencana (disebabkan kesalahan mereka sendiri), maka tiada sesiapapun yang dapat menolak atau menahan apa yang ditetapkanNya itu, dan tidak ada sesiapapun yang dapat menolong dan melindungi mereka selain daripadaNya."

Blog Archive