Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Tuesday, September 20, 2011

Pembangkang bela Biawak Hidup

Hasrat menukar Jalur Gemilang kepada wajah lain oleh Keling DAP Manoharan ialah niat biawak hidup. Inilah manusia yang suka baham biawak, minum todi dan guna kitab Komunis dalam kepemimpinan.

Apakah rakyat boleh bertindak? Apakah wujud peruntukan undang-undang khas kepada perkara yang boleh mencetus pemikiran songsang dan mengancam perpaduan kebangsaan sebegini? Apakah wujud peruntukan perundangan yang boleh dicaj kepada mana-mana insan yang cuba menukar bendera Malaysia, jata persekutuan Malaysia, bunga kebangsaan, bahasa kebangsaan, perlambangan kebangsaan tertentu, lambang-lambang rasmi berkaitan Undang Luak, lambang berkaitan kuasa Raja-raja Melayu, istana Raja?

Apakah ini permulaan keceluparan melampau atau implikasi penjajahan mental komunis melalui proses mencabar kekebalan tertentu, dek kerana diumumkan pembubaran Akta 82?

Sukalah Pak Sedaro bertegas bahawa Parang Panjang milik perajurit Kiai Salleh dan Kiai Shamsudin masih dahaga akan darah-darah komunis dan penggerak konspirasi penjahanam Malaysia! Jangan depan pagar kau terganggu dek ketukan nasrul-haq wahai PARIA-PARIA Komunis.

4 comments:

 1. you chauvinist Malay. ther are still afew left like you

  ReplyDelete
 2. Anon 10.20pm
  You must be another pariah like that Mano barking up like a pariah dog.

  ReplyDelete
 3. apo masaelah kau ni anon ... tanah ni tanah melayu bodoh .. yang pariah tu kau la koling bodoh !

  ReplyDelete
 4. hehe pemes la blog paneh nie..sampai ado koling miang lak yg tesosek masuk ke sini..hahaha... terbaeeekkk...

  -boboi-

  ReplyDelete

Surah Al-Baqarah, Ayat 120

"Bukan orang Yahudi, ataupun Nasrani yang akan menerimamu, melainkan jika kamu mengikut agama mereka. Katakan,"Hanya petunjuk Allah sahaja yang benar" Jika kamu menyetujui kehendak mereka, setelah kamu menerima ilmu pengetahuan, kamu akan dapati tidak ada satu perjanjian ataupun penyokong dapat menolongmu dari Allah."

Surah Al-Baqarah, Ayat 216

"Kamu diwajibkan berperang (untuk menentang pencerobohan) sedang peperangan itu ialah perkara yang kamu benci; dan boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu, dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan (ingatlah), Allah jualah Yang mengetahui (semuanya itu), sedang kamu tidak mengetahuinya."

Surah Al-Imran, Ayat 28

"Janganlah orang-orang yang beriman mengambil orang- orang kafir menjadi teman rapat dengan meninggalkan orang-orang yang beriman. Dan sesiapa yang melakukan (larangan) yang demikian maka tiadalah ia (mendapat perlindungan) dari Allah dalam sesuatu apapun, kecuali kamu hendak menjaga diri daripada sesuatu bahaya yang ditakuti dari pihak mereka (yang kafir itu). Dan Allah perintahkan supaya kamu beringat-ingat terhadap kekuasaan diriNya (menyeksa kamu). Dan kepada Allah jualah tempat kembali."

Surah Al-An'aam, Ayat 67

"Tiap-tiap khabar berita mempunyai masa yang menentukannya (yang membuktikan benarnya atau dustanya); dan kamu akan mengetahuinya."

Surah Ar-Ra'd, Ayat 11

"Bagi tiap-tiap seorang ada malaikat penjaganya silih berganti dari hadapannya dan dari belakangnya, yang mengawas dan menjaganya (dari sesuatu bahaya) dengan perintah Allah. Sesungguhnya Allah tidak mengubah apa yang ada pada sesuatu kaum sehingga mereka mengubah apa yang ada pada diri mereka sendiri. Dan apabila Allah menghendaki untuk menimpakan kepada sesuatu kaum bala bencana (disebabkan kesalahan mereka sendiri), maka tiada sesiapapun yang dapat menolak atau menahan apa yang ditetapkanNya itu, dan tidak ada sesiapapun yang dapat menolong dan melindungi mereka selain daripadaNya."

Blog Archive