Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Friday, September 9, 2011

Bye-Bye

Selamat Tinggal Parti Islam Semalaysia. Selamat Datang Parti Ajaran Sesat.

Selamat Tinggal Hadi Awang & Mat Sabu. Selamat Datang Nasaruddin Mohd Isa.

Selamat Tinggal Bapak Anwar Bin Ibrahim. Selamat Datang Nurul Nuha.

Selamat Tinggal Karpal Singh, Lim Guan Eng. Selamat Datang UMNO Pulau Pinang sebagai Ketua Menteri baru Pulau Pinang.

Selamat Tinggal Iblis Perosak dalam UMNO. Selamat Datang Jiwa-jiwa Yang Tenang Mengurus NEGARA.

Selamat Tinggal Penyamun, Lanun dan Perompak Wang Negara. Selamat Datang Pembawa Amanah, Pengurus Obor Kedaulatan Perbendaharaan Negara dan Pengaman Jiwa Berintegriti.

Nampaknya tukang-tukang karut Pas, Pkr dan DAP sedang merancang strategi-strategi lain untuk memusnahkan ingatan sejarah hak Negara ini. Isu Mat Indera, GAGAL. Selepas ini...tunggu, tak boleh dedah, nanti anti-klimaks.

6 comments:

  1. Aamiiiiiinnnnn!

    Cepat kasi tendang itu penyangak-penyangak negara. Ramai lagi rakyat Malaysia yang lebih amanah, yang berjati diri, yang bepersonaliti yang sayangkan negara yang boleh dibuat ganti!

    ReplyDelete
  2. SELAMAT TINGGAL UMNO/BN..PENYANGAK NEGARA...!!

    SELAMAT DATANG PAKATAN RAKYAT..RAKYAT SEJAHTERA!!!

    MARHABAN YA MARHABAN PR!!

    ReplyDelete
  3. Sokong British/Amerika/Israel/umno adalah HERO

    Bankang British/Amerika/Israel/umno adalah Pengganas, Komunis

    ReplyDelete
  4. Ado Tukang Karut UmnoApcoPORNO,,,Koling@KangKong@KongKaLiKong ckp Negara tak pernah d Jajah,,,
    Kah!!!Kah!!!Kah!!!!

    ReplyDelete
  5. maka berketoklah sejarahwan negara bahawa Msia tak pernah dijajah British. Msia diperintah oleh raja2 melayu. Den pun naik poning dgn statement kangkong kongkang ini. Yg den belajar dulu negara kita dijajah oleh British. Mungkin cendiakawan itu maksudkan tanah melayu diperintah raja2 melayu dan penasihat British akan memberi nasihat spt mana yg di perkenal oleh maha putaq ump[orno)dulu yg jika undang2 tak ditandatangan agung tempuh 30 hr ia menjadi undang2 dgn sendiri. Nasib baik den faham, tak perlu den kembali kedarjah satu semula belajar sejarah. Patutlah mereka kata kita tak pernah dijajah sbb kita belum merdeka rupanya??? Den teringat laungan Tunku. Tomjuboq,gedoyakgedembuk dan tongekbouy terlopong tak sampai akai, maklumlah anak 80an dan 90an.

    ReplyDelete
  6. elok jugak hompuk kombali ke tingkatan 1 sobab darjah satu tak belajar sejarah tp ilmu tawarikh dulu kalo. elok gak hompuk ni anggap den anak 80an 90an dan itu menunjukkan yg dio jonih suko mandang rondah pado orang dan perasan hebat. belajar la ilmu sejarah ni botul2 supayo tau maso bilo yg dikatokan penjajahan, maso bilo menaung, apo dio negori selat, besekutu dan tak besekutu. kaji sejarah tamadun islam asia, kaji sejarah asia tenggara, apa kaitan persekutuan tanah melayu dgn negara jiran hgga merdeka. tapi yolah, anak2 80an 90an tak sebodoh anak kapal layour cam hompuk yg kurang perhatian dan sering dibuli sojak kocik. dah tuo jadi tak pueh hati dongan keadaan idup dan meroyan meraban tak tontu halo. setakat menempek kat blog orang memokak tanpa berani buek blog sendiri takut kono hontam. hahaha. tp buek blog sendiri pun tak guno sobab konon freedom of expression @ freedom of speech tapi akhirnya buat komen moderate mcm aspan alias & tukar tiub basikal. kah kah kah.

    ReplyDelete

Blog Archive