Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Wednesday, September 14, 2011

Nah Najib Nah Sucks Banana



Apo masalah ekau ni Najib? Ekau memang tut...tut...tut. Ke ekau nak ikut jejak sepupu kau Hisham Bapuk yang asyik nangis sambil goyang kaki bagi amaran tu. Cib...la kau Najib. Memang dasar hampeh, cipan, suwey, derhaka, bac**, gam****tut...tut...tut. Camno la rakyat nak respek dengan kerajaan kok kau sanggup jumpa bangsat Namawee. Memang ekau ni chicken dance, suka tabur duit kat Cina, kecikkan hati orang Islam, tak sayang Melayu tapi sayang Rosmah, jendol, bibir merah, pm liberal dot...dot...dot...6%...bil letrik naik...astro mahal...MAS tergadai....ahli UMNO setia diabai...bekas musuh diangkat dijulang...media prima sayang Kak Ros...telur tak cukup masin...ETP...NKRA...PEMANDU/TERAJU BINGAI...RAJA****...AZAN SUBUH *****...CINA RACIST...SEKOLAH JENIS CINA BAHLOL...TOKONG BUSUK BAU COLOK...CINA TAK MANDI PAGI...BUDDHADADA...NEGARAKUKU BESI...SIAPA CAKAP SEMUA ORANG MESTI PUASA...PEREMPUAN MELAYU BERTUDUNG*****CINA TAK PATRIOTIK MAKAN BABI....Blah la Najib tut...tut...tut! (*#()&!#*()!Y&#*#)&#)*_#^)(%^&*()_!)(*&^%$%^&*()_)(*&#^%$@#$@%!^&!)(*&%^@&*()!!@#$%^&*())(*&^%$#@! Huhuuhuuu..!


Apo-apo pun, secaro terbuko SEY MINTAK MAAFLAH kepado Dato' Seri Najib sobab maki hamun tadi.

Errr...Dato' Seri...bulih sey gi jumpa Dato' Seri tak? Bukan apo...sey nak bagitau Dato' Seri yang sey dah melalui banyak kesilapan yang tidak sepatutnya...dan sey harap Dato' Seri akan terus menyokong blog ini dan juga blog-blog tempatan yang lain.

Takpe ke sey guna alasan Namawee bangsat ni Dato' Seri?

Kalo confirm Dato' Seri nak jumpa sey...jangan lupa suruh pegawai JPM contact sey untuk buek appoinment ya Dato' Seri.

Please don't sue me, saya takde duit...


11 comments:

  1. Slogan dah tukar kut.......!
    `Cina didahulukan, Melayu diabaikan'

    ReplyDelete
  2. Pejabat PM,

    1. Tatang dan berilah apa pun yang Pejabat PM fikirkan perlu kepada puak cina, berilah apa sebab/alasan sekalipun.
    2. Yang aku fikirkan dengan fikiran aku yang terhad ini, janganlah merayu undi dari aku lagi, sebab undi aku adalah milik aku.
    3. Atau pun mungkin, undi orang melayu macam aku yang masih berpegang pada adab dan sopan TIDAK lagi diperlukan.
    4. Yang diperlukan oleh UMNO adalah undi orang cina yang kreatif sikit, tapi lebih kurang ajarnya.

    ReplyDelete
  3. salam perjuangan...
    mohon dipautkan blog sesama kita..

    http://alamijiwaparadox.blogspot.com/

    terima kasih

    ReplyDelete
  4. KALAU DIIKUT SANGAT PM KITA NI PUNYA STAIL CONFIRM AKAN LARI UNDI MELAYU JADI UNDI ROSAK OR TIME HARI MENGUNDI NANTI SEMUA DOK RELAX KAT UMAH...DOK NAMPAK ANAK MUDA YG DOK ADA NI DAH MELUAT DGN PM...

    PEJUANG HAMAS...

    ReplyDelete
  5. Semua blogger kena bersatu bawa suara yang sama utk bagi amaran pada Najib sama anda jumpa Nawamee dan BN akan hilang ramai undi Melayu di PRU-13. Atau semua blogger pastikan Najib d first PM yang kalah di Malaysia next GE.

    -pak teh

    ReplyDelete
  6. telurku tak cukup masinSeptember 14, 2011 at 6:52 PM

    nasi lemak 2.0 filem 1 malaysia? cina hanya 27% saja populasi tapi dlm filem tu bahasa mandarin lebih 80% digunakan. filem 1malaysia kepala hotak? video rayuan cina bangsat nak jumpa pm di youtube tu jelas sebenarnya dibuat utk menyindir dan memerangkap najib. dihujahkan konon jika benar najib percayakan 1malaysia, konon jgn abaikan anak cina babi mcm dia utk buat filem. semata2 nak uji najib pegang tak kata2 1malaysia nya. kalu najib terperangkap dgn game cina ni, nampaknya kita dpt pm yg bodoh. lebih baik letak jawatan saja. siapa melayu yg pegi tengok filem anak babi ni, makanya kamu melayu celaka yg tak sayang agama dan bangsa sendiri. sama jugak la kalo najib jumpa dia sama la celaka. afdlin shauki dan adibah nor pun sama la boikot smpi sudah. tak guna jadi melayu. tuhan nak uji najib, tgk dia ni jenis liberal nak bunuh melayu islam ke tak.

    ReplyDelete
  7. Filem 1Malaysia? Nasi Lemak 2.0 ni ditaja oleh Tiger? Filem Homecoming dan teater Why I'm Still Fat afdlin shauki dulu pun pernah ditaja Carlsberg. So tak hairan la afdlin pun sokong filem cina bangsat ni. Seks & Arak = Ramuan 1Malaysia = Nasi Lemak 2.0? You must be joking. Ada jugak orang Melayu nak tengok filem ni? Hahaha. Kesian.

    ReplyDelete
  8. kalau najib berani jumpa namewee maknanya dia berani lingkup pru 13.

    ReplyDelete
  9. Dua pupu ni tak boleh pakai punya. Ni la susahnya ambil ANAK GOLONGAN BANGSAWAN jadi pemimpin. Takda jiwa Melayu golongan bawahan dan pertengahan. Harap adalah pemimpin UMNO dari golongan marhain nyahkan dua pupu ni dari kepimpinan UMNO. Come on Muhyidin, Mukhriz,Razali, dll takkan nak jaga periuk nasi masing-masing? Direct je sound kat dua pupu ni. Tok Him PERKASA nape tak sound direct? Mu tok sir cakap berlapik la Tok Him. Bealasah je aww-aww dua ekor ni.

    ReplyDelete
  10. Ramai orang tidak suka pada Pakatan Rakyat, tapi suka pada Barisan Nasional, meskipun ramai orang suka pada Barisan Nasional, tapi ramai orang meluat pada Najib. Kesimpulannya sekiranya mahukan Barisan Nasional menang besar, Najib perlu berundur, letak jawatan, ajak sekali perosak MCA seperti Chua Soi Lek dan perosak MICA seperti Palanivel supaya sama-sama letak jawatan dan pergilah berambus jauh-jauh supaya Barisan Nasional dapat diperkukuhkan. Satu lagi terlupa, Pak Lah Si Tidur dan KJ @ Khairy Jamaluddin Kaki Demontrasi serta Nazri Aziz dan Hishammuddin Si Lembik pun letak jawatan sekali dan sertailah Najib and The Gang untuk berambus jauh-jauh supaya kekuatan Barisan Nasional kukuh kembali, sebenarnya Barisan Nasional kuat dan gagah, tapi mangkuk hayun di kepimpinan Barisan Nasional ada beberapa orang merosakkan Barisan Nasional. Selamat berjuang Barisan Nasional, pergi jahanam dan berambus jauh-jauh wahai Najib, Hishammuddin, Khairy, Pak Lah Si Tidur, Chua Soi Lek dan Palanivel, berambus kamu semua, petualang.

    ReplyDelete

Surah Al-Baqarah, Ayat 120

"Bukan orang Yahudi, ataupun Nasrani yang akan menerimamu, melainkan jika kamu mengikut agama mereka. Katakan,"Hanya petunjuk Allah sahaja yang benar" Jika kamu menyetujui kehendak mereka, setelah kamu menerima ilmu pengetahuan, kamu akan dapati tidak ada satu perjanjian ataupun penyokong dapat menolongmu dari Allah."

Surah Al-Baqarah, Ayat 216

"Kamu diwajibkan berperang (untuk menentang pencerobohan) sedang peperangan itu ialah perkara yang kamu benci; dan boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu, dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan (ingatlah), Allah jualah Yang mengetahui (semuanya itu), sedang kamu tidak mengetahuinya."

Surah Al-Imran, Ayat 28

"Janganlah orang-orang yang beriman mengambil orang- orang kafir menjadi teman rapat dengan meninggalkan orang-orang yang beriman. Dan sesiapa yang melakukan (larangan) yang demikian maka tiadalah ia (mendapat perlindungan) dari Allah dalam sesuatu apapun, kecuali kamu hendak menjaga diri daripada sesuatu bahaya yang ditakuti dari pihak mereka (yang kafir itu). Dan Allah perintahkan supaya kamu beringat-ingat terhadap kekuasaan diriNya (menyeksa kamu). Dan kepada Allah jualah tempat kembali."

Surah Al-An'aam, Ayat 67

"Tiap-tiap khabar berita mempunyai masa yang menentukannya (yang membuktikan benarnya atau dustanya); dan kamu akan mengetahuinya."

Surah Ar-Ra'd, Ayat 11

"Bagi tiap-tiap seorang ada malaikat penjaganya silih berganti dari hadapannya dan dari belakangnya, yang mengawas dan menjaganya (dari sesuatu bahaya) dengan perintah Allah. Sesungguhnya Allah tidak mengubah apa yang ada pada sesuatu kaum sehingga mereka mengubah apa yang ada pada diri mereka sendiri. Dan apabila Allah menghendaki untuk menimpakan kepada sesuatu kaum bala bencana (disebabkan kesalahan mereka sendiri), maka tiada sesiapapun yang dapat menolak atau menahan apa yang ditetapkanNya itu, dan tidak ada sesiapapun yang dapat menolong dan melindungi mereka selain daripadaNya."

Blog Archive