Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Friday, September 23, 2011

Kalau haiwan pun ada pesbox...

Kalaulah binatang pun ada Facebook, agak-agaknya apa status mereka?

NYAMUK: Baru habis ronda rumah Mat Sabun. Darah masih melekit di muka. Esok la basuh. Burrpp...kenyang!

CICAK: Alahai...biniku kena lastik.

KUMAN: Aku boleh tahan hidup 120 hari tau...bukan 113 jam macam dna dia tu.

KUCING BETINA: Anak I yang ke-5 baru tanya siapa bapaknya. I bingung nak jawab sebab I sendiri pun lupa siapa bapaknya.

AYAM: Kawan2…kalu esok guwe tak update fb…bererti guwe udah di goreng. I luv u all…dan jangan lupe wat kenduri arwah untuk guwe yaa…

ANJING: Baru add awek sebelah rumah. Spesis china doll tuu...

PENGUIN: Rupanya ramai tak tau spesis wa pun ada jugak yang gay. Kui..kui..kui...

BABI: Bengang tul aku. Tiap kali orang pijak taik kucing, tetap nama aku jugak yang disebutnya. Wei bro! Len kali siasat la dulu sape yang berak kat depan umah kaw tu...

KUTU: Erkk...mah...tolong...bulu lekat di kerongkong.

5 comments:

  1. IkAN: Tadi wa kena bom c4.

    ReplyDelete
  2. ado yang dah paneh nampak. kui kui kui.

    ReplyDelete
  3. salam..
    kalau haiwan pun berfesbuk
    bertambah kaya zukerberg tu..
    he he..

    ReplyDelete

Blog Archive