Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Wednesday, April 21, 2010

Frog Drinker


The picture depicts a clear description of Zaid Ibrahim. You can figure it yourself. Picture taken from reformasin.blogspot.com.

2 comments:

  1. Lagi2 timbul berita kapal solam tak dapek menyolam. Kali ini amat serius sbb timbul di Perancis. Ini lah jika dah di perintah oleh anak bangsawan parti sekular Barat, bak kata fuzail " kaki Botol dan Rasmi kilang arak Guinesss " sudah tentunya UMNO. Alhamdulillah calon PR dah bertaubah dari perangai UMNO lamanya. Amacam dgn anak Tansri Botak, anak Rombau dan sebiras lidah pendek, den ado gambar hipokrit2 melayu kapal solam ini. ini.

    ReplyDelete
  2. Zaid Ibrahim ada kuda lumba nama Kelantan. Kuda untuk judi tapi Pas pertahankan benang yang basah dengan menyatakan Nabi pun ada kuda. Nabi ada kuda untuk senaman dan berperang bukan untuk lumba kuda macam Zaid Ibrahim.

    ReplyDelete

Surah Al-Baqarah, Ayat 120

"Bukan orang Yahudi, ataupun Nasrani yang akan menerimamu, melainkan jika kamu mengikut agama mereka. Katakan,"Hanya petunjuk Allah sahaja yang benar" Jika kamu menyetujui kehendak mereka, setelah kamu menerima ilmu pengetahuan, kamu akan dapati tidak ada satu perjanjian ataupun penyokong dapat menolongmu dari Allah."

Surah Al-Baqarah, Ayat 216

"Kamu diwajibkan berperang (untuk menentang pencerobohan) sedang peperangan itu ialah perkara yang kamu benci; dan boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu, dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan (ingatlah), Allah jualah Yang mengetahui (semuanya itu), sedang kamu tidak mengetahuinya."

Surah Al-Imran, Ayat 28

"Janganlah orang-orang yang beriman mengambil orang- orang kafir menjadi teman rapat dengan meninggalkan orang-orang yang beriman. Dan sesiapa yang melakukan (larangan) yang demikian maka tiadalah ia (mendapat perlindungan) dari Allah dalam sesuatu apapun, kecuali kamu hendak menjaga diri daripada sesuatu bahaya yang ditakuti dari pihak mereka (yang kafir itu). Dan Allah perintahkan supaya kamu beringat-ingat terhadap kekuasaan diriNya (menyeksa kamu). Dan kepada Allah jualah tempat kembali."

Surah Al-An'aam, Ayat 67

"Tiap-tiap khabar berita mempunyai masa yang menentukannya (yang membuktikan benarnya atau dustanya); dan kamu akan mengetahuinya."

Surah Ar-Ra'd, Ayat 11

"Bagi tiap-tiap seorang ada malaikat penjaganya silih berganti dari hadapannya dan dari belakangnya, yang mengawas dan menjaganya (dari sesuatu bahaya) dengan perintah Allah. Sesungguhnya Allah tidak mengubah apa yang ada pada sesuatu kaum sehingga mereka mengubah apa yang ada pada diri mereka sendiri. Dan apabila Allah menghendaki untuk menimpakan kepada sesuatu kaum bala bencana (disebabkan kesalahan mereka sendiri), maka tiada sesiapapun yang dapat menolak atau menahan apa yang ditetapkanNya itu, dan tidak ada sesiapapun yang dapat menolong dan melindungi mereka selain daripadaNya."

Blog Archive