Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Saturday, April 10, 2010

Hoben Jang Hoben!

NEGERI SEMBILAN (Secara Agregat)

2nd Round
N. Sembilan 7 – 2 PDRM

Quarter Final
N. Sembilan 4 – 2 KL Plus

Semi Final
N. Sembilan 2 – Selangor 2 (Negeri Sembilan Layak menerusi jaringan gol tempat lawan)


KEDAH DARULAMAN (Secara Agregat)

2nd Round:
Kedah 2 – 2 Kelantan (Kedah Layak menerusi jaringan gol tempat lawan)

Quarter Final
Kedah 6 – 1 ATM 1

Semi Final
Kedah 4 – 1 Terengganu


PERLAWANAN AKHIR PIALA FA

Negeri Sembilan vs Kedah
(10 April 2010)

Photo by JeebsionDOTCom

3 comments:

 1. Masuh biar habih jang jgn biarkan masuk suku yo

  ReplyDelete
 2. Yeay Hoben Jang Hoben!InsyaAllah malam nie negeri kesayangan kita MENANG!

  ReplyDelete
 3. sertailah BLOGGERS MALAYSIA IN FACEBOOOK dalam ruangan laman sosial FACEBOOK.Sebarang rujukan rujuklah laman blog saya.

  MOHD FADLY
  mohdfadly217.blogspot.com

  ReplyDelete

Surah Al-Baqarah, Ayat 120

"Bukan orang Yahudi, ataupun Nasrani yang akan menerimamu, melainkan jika kamu mengikut agama mereka. Katakan,"Hanya petunjuk Allah sahaja yang benar" Jika kamu menyetujui kehendak mereka, setelah kamu menerima ilmu pengetahuan, kamu akan dapati tidak ada satu perjanjian ataupun penyokong dapat menolongmu dari Allah."

Surah Al-Baqarah, Ayat 216

"Kamu diwajibkan berperang (untuk menentang pencerobohan) sedang peperangan itu ialah perkara yang kamu benci; dan boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu, dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan (ingatlah), Allah jualah Yang mengetahui (semuanya itu), sedang kamu tidak mengetahuinya."

Surah Al-Imran, Ayat 28

"Janganlah orang-orang yang beriman mengambil orang- orang kafir menjadi teman rapat dengan meninggalkan orang-orang yang beriman. Dan sesiapa yang melakukan (larangan) yang demikian maka tiadalah ia (mendapat perlindungan) dari Allah dalam sesuatu apapun, kecuali kamu hendak menjaga diri daripada sesuatu bahaya yang ditakuti dari pihak mereka (yang kafir itu). Dan Allah perintahkan supaya kamu beringat-ingat terhadap kekuasaan diriNya (menyeksa kamu). Dan kepada Allah jualah tempat kembali."

Surah Al-An'aam, Ayat 67

"Tiap-tiap khabar berita mempunyai masa yang menentukannya (yang membuktikan benarnya atau dustanya); dan kamu akan mengetahuinya."

Surah Ar-Ra'd, Ayat 11

"Bagi tiap-tiap seorang ada malaikat penjaganya silih berganti dari hadapannya dan dari belakangnya, yang mengawas dan menjaganya (dari sesuatu bahaya) dengan perintah Allah. Sesungguhnya Allah tidak mengubah apa yang ada pada sesuatu kaum sehingga mereka mengubah apa yang ada pada diri mereka sendiri. Dan apabila Allah menghendaki untuk menimpakan kepada sesuatu kaum bala bencana (disebabkan kesalahan mereka sendiri), maka tiada sesiapapun yang dapat menolak atau menahan apa yang ditetapkanNya itu, dan tidak ada sesiapapun yang dapat menolong dan melindungi mereka selain daripadaNya."

Blog Archive