Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Saturday, April 16, 2011

Promosi Percuma Omega

Anwar dikhabarkan telah berlepas ke London semalam. Rancangannya ke Amsterdam, Holland (sebuah negara yang mengiktiraf perkahwinan sejenis gay/lesbian) dan Osaka sebelum dijangka kembali ke mahkamah Malaysia bagi menghadapi perbicaraan kes liwat. Lagipun Lelaki Y belum bagi DNA.

Daripada 3 negara yang dikhabarkan menjadi destinasi Anwar, hanya Amsterdam sahaja yang tiada butik jam Omega. Di London terdapat 5 butik jam Omega, manakala di Osaka pula terdapat 4 butik jam Omega.

Antara personaliti dunia yang pernah menjadi duta Omega adalah George Clooney, Nicole Kidman, Cindy Crowford, Zhang Ziyi, Daniel Craig, Abhishek Bachchan, Michael Phelps, Greg Norman, Sergio Garcia, Michelle Wie, Ellen Macarthur dan yang terbaru berkemungkinan Anwar Ibrahim turut ditawarkan sebagai duta terbaru Omega. Poster pun dah siap...


Itulah sahaja promosi percuma Omega sementara bosan menunggu keputusan PRN Sarawak Ke-10 yang bakal diketahui rakyat Malaysia sebelum tengah malam ini.

Sesapo yang teringin bonar nak pakai jam Omega, boleh usha line kat sini. Tapi kok nak raso Keropok Lekor Omega 3 yang sodap dan baik untuk kesihatan, boleh la usha banner kat ateh blog ni yo.

2 comments:

Surah Al-Baqarah, Ayat 120

"Bukan orang Yahudi, ataupun Nasrani yang akan menerimamu, melainkan jika kamu mengikut agama mereka. Katakan,"Hanya petunjuk Allah sahaja yang benar" Jika kamu menyetujui kehendak mereka, setelah kamu menerima ilmu pengetahuan, kamu akan dapati tidak ada satu perjanjian ataupun penyokong dapat menolongmu dari Allah."

Surah Al-Baqarah, Ayat 216

"Kamu diwajibkan berperang (untuk menentang pencerobohan) sedang peperangan itu ialah perkara yang kamu benci; dan boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu, dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan (ingatlah), Allah jualah Yang mengetahui (semuanya itu), sedang kamu tidak mengetahuinya."

Surah Al-Imran, Ayat 28

"Janganlah orang-orang yang beriman mengambil orang- orang kafir menjadi teman rapat dengan meninggalkan orang-orang yang beriman. Dan sesiapa yang melakukan (larangan) yang demikian maka tiadalah ia (mendapat perlindungan) dari Allah dalam sesuatu apapun, kecuali kamu hendak menjaga diri daripada sesuatu bahaya yang ditakuti dari pihak mereka (yang kafir itu). Dan Allah perintahkan supaya kamu beringat-ingat terhadap kekuasaan diriNya (menyeksa kamu). Dan kepada Allah jualah tempat kembali."

Surah Al-An'aam, Ayat 67

"Tiap-tiap khabar berita mempunyai masa yang menentukannya (yang membuktikan benarnya atau dustanya); dan kamu akan mengetahuinya."

Surah Ar-Ra'd, Ayat 11

"Bagi tiap-tiap seorang ada malaikat penjaganya silih berganti dari hadapannya dan dari belakangnya, yang mengawas dan menjaganya (dari sesuatu bahaya) dengan perintah Allah. Sesungguhnya Allah tidak mengubah apa yang ada pada sesuatu kaum sehingga mereka mengubah apa yang ada pada diri mereka sendiri. Dan apabila Allah menghendaki untuk menimpakan kepada sesuatu kaum bala bencana (disebabkan kesalahan mereka sendiri), maka tiada sesiapapun yang dapat menolak atau menahan apa yang ditetapkanNya itu, dan tidak ada sesiapapun yang dapat menolong dan melindungi mereka selain daripadaNya."

Blog Archive