Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Friday, January 13, 2012

PKR PECAH REKOD: Jumlah hadirin teramai di N9

Semalam telah berlangsungnya Ceramah Umum PkR di Pusat Khidmat DUN Sikamat, Seremban. Nampaknya orang Sikamat telah berpusu-pusu hadir untuk mendengar kelentong Rafizi dan Sam Ketot. Saksikanlah jumlah yang hadir di ceramah malam tadi;




Ramaikan yang hadir? Itu belum lagi chegu Bardigol join sekali tu. Kalau Bardigol yang bagi ceramah semalam, mesti boleh tambah lagi crowd 2-3 orang. Heh! A picture is worth a thousand words.

Selanjutnya sini.

14 comments:

  1. Ooooooiiiiii ramai nya orang, kalau mcm ni menang besar la PKR ni... hehehe

    ReplyDelete
  2. Eh, sebenarnya KAT LUAR tu KETAT... macam crowd nak tengok Manchester United! Heheh!

    ReplyDelete
  3. Tak sangka aku ramai tul penyokong pkr kat n9 nih. Gerun lak den nengok crowd dalam gamba tuh. Hehehe...

    ReplyDelete
  4. Petando nak lingkoplah tu jang oiii

    Parti Kuat Rogol= PKR

    Hanya orang dungu yo nak dongar!!!

    ReplyDelete
  5. pegi jahanam la korang.....

    ReplyDelete
  6. PR pasti menang...itu pasti....

    ReplyDelete
  7. banggo tul den nengok duo oghang yang terpakso dok ateh tikar tu sobab kerusi sumo ponuh. yang tapakso bediri pun ado. punyolah ghamai yang datang. habih la bn n9 kok camni la ghoman eh penyokong pkr. ceramah semalam tu tajaan singer ko? sobab buek kat sobolah kodai singer. huhuhu...

    ReplyDelete
  8. komen yang kato pr monang tu macam nak nyodap an hati yo.

    ReplyDelete
  9. orang n9 memang tak suko dgn PKR dan anwar...negeri beradat lah katakan...adat melayu minang kabau adat pepatih..PKR lain main sondol jer...

    ReplyDelete
  10. Nampaknya rakyat semakin menolak PKR dan Pakatan Rakyat

    ReplyDelete
  11. woi!!! kat luar tu ramai lagi la... diorg malu nak masuk je...he he he

    ReplyDelete
  12. oghang yang komen PR pasti monang tu ado dudok kek dopan tu... kek atas tika mongkuang tuuuh!

    ReplyDelete
  13. Aku ingat kan ramai jugak mlm tu lepas ambik Tong sampah percuma kat Padang di Tmn Selaseh..ronda2 gak kat situ..mak aii..penuh orang sampai jem oo jalan kat dekat simpang masuk tu kah kah kah..punya laa ramai orang sampaikan gerai Tomyam alees..kedai runcit & kedai buah tu pun tak tutup..last sekali aku dok lepak kat gerai arip (Tom Yam Aleez) nak nengok berapa ramai mangkok2 yang datang..buat PKR tak payah laa ko buat kecuh kat Sikamat ni..Selama sepenggal ni takde apa yang dilakukan oleh YB PKR mantan salesman kat sini ..semuanya perkara dilakukan oleh Umno cawangan dan bahagian. lakukan ..semua nya diambil alih oleh

    ReplyDelete

Blog Archive