Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Monday, January 2, 2012

Kumpulan Pengganas 153

38 bulan lalu Perkara 153 tidak berani disentuh dengan begitu lapah oleh si goblok kaum-kaum Lain, termasuk rakyat Raja yang lupa akan nikmat kesyukuran merasai erti Aman dan Damai dalam Tanah Melayu bernama Malaysia ini.

Namun, semenjak gejolak Bersih 1.0 dan 2.0 bermaharajalela, makin melampau pula kumpulan Terrorist 153 ini. Jadi Pak Sedaro fikir, sudah masanya ditusuk kepada gerombolan ini bahawa TIADA ESOK BAGIMU.

9 Januari 2012 bakal dijadikan lantai songsang dan prejudis manusia di bawah faham Freemasonary yang telah meledak kesantunan 1 Malaysia, 1 Melayu, 1 Bumi. Barangkali Perkara 153 tidak menjadi ILMU ASAS yang dikongsi bersama oleh Melayu, Keling dan Apek dalam fakulti Kongsi Kuasa dan Kontrak Sosial.

Pak Sedaro cadangkan agar Terrorist 153 yang BUTA, PEKAK, BISU, BAGHAL, BAHALOL, GOBLOK Sejarah Tamadun Melayu Islam supaya jangan suka hati mak bapak dan segala jerangkung yang ada dizahirkan di atas jalan songsang.

Pak Sedaro pesan dengan darah dan air mata, 10,000 umat Melayu yang bersatu pada 1 April 1946 hingga 9 orang Raja Melayu dan 4 orang Undang Luak bersatu hati, bersatu fikrah, bersatu keputusan untuk membatal Malayan Union, bahawa kalian akan:

1. Memberi api kepada episod awal 13 Mei 1969 versi baru. Tragedi sepertimana 13 Mei 1969 yang bakal berlaku kali ini mungkin pada tarikh yang tidak disangka oleh ramai pihak.

2. Memberi lesen dan permit HALAL kepada kumpulan "Parang Terbang" untuk mengetuk pintu-pintu terrorist 153, seperti yang dilabel PALANG.

3. Memberi tanda awal, bahawa jika rakyat iaitu Pengundi bersetuju dengan mereka, maka Komunis pasti akan kembali ke alam Melayu. Gerakan baptisme dan kristianiti tanpa had serta akhirnya gerakan memurtadkan 3 juta umat Melayu Islam, akan berjaya. Hasrat mubaligh terrorist 153 telah dirancang dengan berkesan sejak 25 Disember 1963. Hari ini bilangan murtad menjejak 245, 600 orang dari kalangan keturunan Melayu/rakyat Raja.

Apakah tsunami pemahaman 153 penting? Apakah gerakan 153 sebuah Agenda Rakyat Raja?

1 comment:

Surah Al-Baqarah, Ayat 120

"Bukan orang Yahudi, ataupun Nasrani yang akan menerimamu, melainkan jika kamu mengikut agama mereka. Katakan,"Hanya petunjuk Allah sahaja yang benar" Jika kamu menyetujui kehendak mereka, setelah kamu menerima ilmu pengetahuan, kamu akan dapati tidak ada satu perjanjian ataupun penyokong dapat menolongmu dari Allah."

Surah Al-Baqarah, Ayat 216

"Kamu diwajibkan berperang (untuk menentang pencerobohan) sedang peperangan itu ialah perkara yang kamu benci; dan boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu, dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan (ingatlah), Allah jualah Yang mengetahui (semuanya itu), sedang kamu tidak mengetahuinya."

Surah Al-Imran, Ayat 28

"Janganlah orang-orang yang beriman mengambil orang- orang kafir menjadi teman rapat dengan meninggalkan orang-orang yang beriman. Dan sesiapa yang melakukan (larangan) yang demikian maka tiadalah ia (mendapat perlindungan) dari Allah dalam sesuatu apapun, kecuali kamu hendak menjaga diri daripada sesuatu bahaya yang ditakuti dari pihak mereka (yang kafir itu). Dan Allah perintahkan supaya kamu beringat-ingat terhadap kekuasaan diriNya (menyeksa kamu). Dan kepada Allah jualah tempat kembali."

Surah Al-An'aam, Ayat 67

"Tiap-tiap khabar berita mempunyai masa yang menentukannya (yang membuktikan benarnya atau dustanya); dan kamu akan mengetahuinya."

Surah Ar-Ra'd, Ayat 11

"Bagi tiap-tiap seorang ada malaikat penjaganya silih berganti dari hadapannya dan dari belakangnya, yang mengawas dan menjaganya (dari sesuatu bahaya) dengan perintah Allah. Sesungguhnya Allah tidak mengubah apa yang ada pada sesuatu kaum sehingga mereka mengubah apa yang ada pada diri mereka sendiri. Dan apabila Allah menghendaki untuk menimpakan kepada sesuatu kaum bala bencana (disebabkan kesalahan mereka sendiri), maka tiada sesiapapun yang dapat menolak atau menahan apa yang ditetapkanNya itu, dan tidak ada sesiapapun yang dapat menolong dan melindungi mereka selain daripadaNya."

Blog Archive