Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Thursday, October 30, 2008

Botul ko ekau ni KJ?

Sumber husin lempoyang.
Heritage Mansion, Jalan Kemunting off Jalan Doraisamy, KL, bulan Julai, lebih kurang hari Khamis 17 haribulan, antara jam 10:00pm ke pukul 2:00 am

Sebelah Khairy berbaju merah itu adalah tuan punya tempat bernama William.

Sofa itu wujud di Master Lounge Heritage Mansion (kalau hari ini tidak diubahsuai untuk hilangkan bukti) kerana sofa yang sama diduduki artis-artis dalam gambar di atas dan cuba bandingkan pula dengan gambar dibawah ini.


post script: Harap menantu hadhari ni boleh jelaskan.

10 comments:

  1. Jang O Jang

    Pak Sin kau silap. Golfren ingatkan malam. Dating bulan Julai. Tolong repair yo.

    ReplyDelete
  2. KJ oh KJ

    tea o ais ngan ayam..

    ReplyDelete
  3. Sokong la lagiii....

    ReplyDelete
  4. Sokong la lagiii....

    ReplyDelete
  5. anak hangtuah hanya leh cakap..
    itulah KJ..

    ReplyDelete
  6. kj,oh,kj manusia hipokrit,sebelum mendapat pencalonan layak bertanding ketua pemuda.cakap dia calon under dog,hinggakan bapak mertua pun sanggup merayu supaya diberi undi dan pencalonan yang belum layak bertanding.barulah pencalonan kj bertambah.Dah layak pula,mulalah kj melalak dan mendabik dada,dengan mengusulkan supaya diadakan debat antara calon yang akan bertanding ketua pemuda.Kononnya akulah yang hebat berdebat.Kenalah fikir sikit,kalau pemilihan ketua pemuda mesti diadakan debat,macam mana ketua wanita,timbalan presiden,naib2presiden,mkt,ketua2 bahagian,pemuda dan wanit mestilah diadakan debat juga baru adil dan profesional.
    Kj,Kj diRembau pun majoriti pengundi dan ahli umno tak berpuas hati,cakap tak serupa bikin harap menumpang tuah nama mertua sahaja henti-hentikanlah.Kalau para perwakilan yang hendak mengundi kj tu,bawa-bawalah bertanya orang-orang umno dan rakyat pengundi dikawasan Rembau.Jangan terpedaya dan silap buat pemilihan hancur Umno dan Melayu nanti.bawa bertenang dan fikir habis-habis.

    ReplyDelete
  7. yup. mgkn hanyo orang rembau tau perihal kj nih..

    ReplyDelete
  8. bungkuh la kj ni. negaro tak perlukan sorang lagi spesis nuar.

    ReplyDelete

Blog Archive