Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Wednesday, October 15, 2008

Muhyiddin will win hands down

I do believe that Ali Rustam and Mike Tyson are not really serious challenger to the coveted position as the Deputy President of UMNO. As we have seen so far, only Muhyiddin has garnered enough support for the position. I am confident that Ali Rustam and Mike Tyson would not garner enough nomination. Be realistic, a candidate for the said position has to have a very good command of English language as the particular person is also the Deputy Prime Minister of Malaysia. To be continued.

6 comments:

  1. yang saya kelakarnya mike tyson leh la plak kasi statement yang dia punya trek record clean....hahahha.....lawak tak habis2 pemimpin2 UMNO ni...

    ReplyDelete
  2. malang la nasib ali rustam. elok2 sebelum ni jadi naib...lopeh ni kok kalah dengan muhyidin, langsung takdo jawatan mt. iyo ko?

    ReplyDelete
  3. Ali Rostam ingat dia boleh jadi Ghafar Baba. Tak Fasih bahasa Inggeris dan nampak pemimpin kampong pun masih hebat. Tapi yang pasti kekuatan nahu politik Melayu pada Ghafar Baba siapa yang boleh lawan. Ini Shah Rukh Khan pun boleh dapat pingat. Ontah lah..... Labu.........

    ReplyDelete
  4. Muhyiddin adalah pilihan sebagai Timbalan Perdana Menteri yang terbaik..

    Dia juga big bos gue sebenarnya..

    Yang penting dia tegas, berpengalaman luas, ada karisma [kena ambik kira jugak..] dan yang penting pro Melayu..!

    ReplyDelete
  5. pro melayu jer tak cukup bro!!!

    mesti bijak untuk mentadbir dan kawal yang bukan melayu gak...malaysia ni bukan negara melayu jer...negara berbilang kaum...lagipun, kalau takde cina india, belum tentu lagi melayu UMNO boleh memimpin negara ni....melukut di tepi gantang jadinya kalau silap perhitungan....

    ReplyDelete
  6. statement kalo tiada cina dan india maka melayu tidak boleh memimpin negara ni kedengaran janggal. boleh jelaskan?

    ReplyDelete

Blog Archive