Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Friday, March 13, 2009

PKR: Parti Keling Ramai

Pakai tali pinggang keledar belakang, tapi..

Jangan pandang belakang

Jangan cakap belakang

Jangan main belakang

Jangan tikam belakang, dan

Jangan sesekali membelakangkan Brader Anwar Bin Ibrahim

Nanti buruk padahnya..

Heheh..

15 comments:

  1. Memang benar kebanyakan pemimpin PKT terdiri drp Keling. Kalau ada pemimpin melayu yang popularpun adalah bekas pemimpin UMNO. Yang utamanya kenapa mereka terasing dan menubuhkan sebuah parti baru?
    Jawapannya bukan kerana dalam UMNO mengamalkan sikap yang durjana kerana mereka sendiri yang membawa kedurjanaan tersebut kedalam UMNO suatu ketika dulu. PKR hanya sebuah parti pitisan dan serpihan dari UMNO.

    ReplyDelete
  2. mungkin secara kebetulan atau boleh juga ada kaitan...

    kadar jenayah kekerasan melibatkan puak-puak hindu ni makin meningkat selepas Anwar Berahim dibebaskan dari penjara....

    Baru pagi tadi, seorang pemandu teksi ditikam oleh dua orang remaja hindu hanya kerana RM20. Mujur tak mati.

    apasal haaa?

    ReplyDelete
  3. AYOYOYO...ADA BUTUT JUGAK....PASAI KITA SUKA ITU BELAKANG KIRA JUGAAAK...PASAI ITU KITA SUKA ITU ANWAR BELAKANG JUGAK

    ReplyDelete
  4. Salam untuk semua...
    UMNO???
    UNITED MALAY's NAZI ORGANISATION.
    atau juga d kenali sebagai:
    UNITED MALAY's NAJIS ORGANISATION.
    Eeei...kotor botul,jijik Den la..
    Khaaak!!! Ptuuiii...!!!

    ReplyDelete
  5. rasa tercabar pulak si ano atas ni dgn posting parti keling ramai. smpi bekerja keras pikir nak tafsir apa tuk umno. keh keh keh. kenapa tak tulis di blog sendiri yg budiman tu ano? sbab tarak rmai org maun msk baca ka?

    ReplyDelete
  6. http://kerajaanrakyat.com

    ReplyDelete
  7. Salam,

    Anwar ini satu hari nanti kalau yang jatuhkan dia pun dia orang ni juga. Kalau tak percaya sama-samalah kita tunggu.

    Belit mestilah kawan dengan Belit.

    ReplyDelete
  8. Ano 3.44

    Kasarnya bahasa...sekolah mana dulu?

    ReplyDelete
  9. Dacing lagi sodap boleh timbang babi ngan ikan melayu mcm koyok makan. Sabar ano terus serang ini bangkai. Ini blog tajuk Paneh Miang, tapi bila rakyat masuk mula ah org spt koyok, ONE, gedoyok, wak sedoro, parpukari, Anon OO rasa pedas panas. Ini baru sikit kalu kena buluh baru miang. Aku kesian tgk blogger Melayu Biru tua seluar katok Cina ini, baru belajar blogger. Dulu blok Kapior Layor (kapal Layar) satu pun tak da. Tak mampu nak ulas, tak cita sensasi. Skrg kalu ada pun bangkai tua Tun aja. Itu pun bila aku anta, kena tapis dulu, yg dia tapis puji Mahashit adalah Ptui. Hoi tak yah buka blog lah kalu tak suka org Komen Koyok bingai sengal.

    ReplyDelete
  10. Salam untuk semua...
    Allo ano 10.48...saya setuju dgn anda.Karat2 Ameno mmg x bleh d tegur,x bleh d komen langsung...miang radang diaorang smua.keh!keh!keh!keh!
    Baru usik2 sikit dh mengamok2...nasib tak nangis pulak...ha.ha.ha.ha...
    Yg si Koyok ni kepala dia sakit dh tampal dgn KOYOK cap KARAT... Mungkin lega la sikit kot! Tapi tetiba sakit hati pulak dh... Abih Cemano!? Tak Dapek Den nak tolong doh!
    Waa...kah!kah!kah!kah!!!

    ReplyDelete
  11. hehehe...nih mesti eddie mamat salesman jual kete nih...zaman ekonomi gawat, apa lagik,usya awek blog laaaa...tak gitu eddie:P

    marah beno dia bila kata Bro Anuwar Bin Ibrahim dia tuh...mihahahahahaha...takpe eddie...usya je awek blog yg lain keh:)

    ReplyDelete
  12. Salam untuk semua...
    Allo samat sait... Saya sekolah kat Malaysia ni je... Dokek Noghori 9 yo.Ado apo2 masaalah ko??

    ReplyDelete
  13. melay punya jenayah lagi tingi dan memalukan contohnya mak rogol anak,bapa rogol anak perempuan,abang jilat puki adik,kakak rogol adik ,mat rempit,dadah,pelacur dan lagi suka main bontot

    ReplyDelete
  14. dah kena tempelak dgn bukan melayu. budus nye anon.

    -tom tem bak-

    ReplyDelete
  15. berkesempatan berbual panjang dgn soalan2 panas dengan exco amk malaysia. Dia sendiri mengakui dan bimbang dengan kemasukan ramai puak2 india ke PKR dan akan suarakan kebimbngan tu. Tapi tak tau la dah suarakan ke belum!

    Aku rasa elok juga diorg dlm pkr ramai2 mcm pepatah seorg kawan india yang bengang bisnes tak jadi sbb ramai rakan kongsi india 'when there r too many indians, sure got fight one'

    Kesimpulannya lantak gi diorg la..

    ReplyDelete

Blog Archive