Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Friday, May 17, 2013

Manifesto Bukan JANJI (Selangor TERUS DITIPU)

Kerajaan Negeri Selangor di bawah Khalid Gagap akan terus menerus mengurus pentadbiran penuh penipuan dan pembohongan demokrasi kepada rakyat Negeri Selangor.

Mahkamah memberi keputusan penghakiman bahawa Manifesto bukan pelu dilaksanakan, atau janji muktamad untuk rakyat. Ini hanyalah retorik dan gula-gula pilihanraya. Temberang demokrasi penuh fakta dan Agenda Pembohongan.

Ini pun rakyat Selangor tak mengerti. Apo LOPONG bonar rakyat Selangor. Lalok yang bukan-bukan!

Sanggup rakyat Selangor gadai PRU untuk penuhi nikmat penipuan berjadual dan demokrasi Pkr-DAP-Pas. Tengoklah sendiri, walaupun Pas ado 15 kerusi, DAP 15 kerusi, Pkr 14 kerusi...boleh juo diberikan kerusi YAB MB kepada Pkr...apolah punyo BANGANG dan BOSAR BEDOBAH kumpulan Pas-Pkr-DAP.

Selangor terus dilanda drama Freemason dan Komunis hingga 6 Mei 2018. Sodih amek la...

Pengarah Pilihanraya Selangor YAB DS Najib...kena BOHONG oleh Ketua-Ketua Bahagian UMNO.

Timbalan Pengarah Pilihanraya Selangor...dah lepas tenguk dio, cukuplah...kau tak perform pun...

Gerak kerja BN RAMPAS Selangor mesti sudah dimulakan. Kalau dok kelentong Najib lagi...meMang Selangor janjikan "lubang kubur la"...

2 comments:

  1. Kek penang sbolom DAP..
    Apo ko bincek ehh..

    ReplyDelete
  2. angin pembohongan jadual manifesto bkn janji PR utk pru 13 bertiup dari negeri selangor,kubu kuat negeri PR.Tiup angin yg kuat tentulah ke negeri2 jajahan mereka dn hnya tempias shj di negeri2 lain dn negeri jajahan mereka yg lemah seperti kedah.Kuatnya mereka bukan pada hurufnya P dan R,tetapi pada pembohongan,memfitnah,manipulasi isu dll.Dari segi urus takbir negeri mmg gagal.Layanan khayalan yg tinggi dgn janji2 indah bnyk di pengaruhi oleh rakyat negeri selangor dan kelantan.Bgi p.pinang,rakyt ngri tersebut lebih kpd semangat bangsa cina,seperti juga di bandar2 besar.Akhirnya undi cina terperangkap di antara dua darjat di pru 13 akibat dari mulut manis ketua umum PR sendiri.Usaha terakhir mrk adalah mewujudkan ketidakstabilan politik,keamanan dan ekonomi melalui blackout 505,berceramah,perhimpunan utk membakar semangat pengikut2 mrk dr melalaikan janji2 mrk yg tlah di lafaskan di pru 13 shggalh ke pru 14.

    ReplyDelete

Blog Archive