Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Friday, May 17, 2013

Manifesto Bukan JANJI (Selangor TERUS DITIPU)

Kerajaan Negeri Selangor di bawah Khalid Gagap akan terus menerus mengurus pentadbiran penuh penipuan dan pembohongan demokrasi kepada rakyat Negeri Selangor.

Mahkamah memberi keputusan penghakiman bahawa Manifesto bukan pelu dilaksanakan, atau janji muktamad untuk rakyat. Ini hanyalah retorik dan gula-gula pilihanraya. Temberang demokrasi penuh fakta dan Agenda Pembohongan.

Ini pun rakyat Selangor tak mengerti. Apo LOPONG bonar rakyat Selangor. Lalok yang bukan-bukan!

Sanggup rakyat Selangor gadai PRU untuk penuhi nikmat penipuan berjadual dan demokrasi Pkr-DAP-Pas. Tengoklah sendiri, walaupun Pas ado 15 kerusi, DAP 15 kerusi, Pkr 14 kerusi...boleh juo diberikan kerusi YAB MB kepada Pkr...apolah punyo BANGANG dan BOSAR BEDOBAH kumpulan Pas-Pkr-DAP.

Selangor terus dilanda drama Freemason dan Komunis hingga 6 Mei 2018. Sodih amek la...

Pengarah Pilihanraya Selangor YAB DS Najib...kena BOHONG oleh Ketua-Ketua Bahagian UMNO.

Timbalan Pengarah Pilihanraya Selangor...dah lepas tenguk dio, cukuplah...kau tak perform pun...

Gerak kerja BN RAMPAS Selangor mesti sudah dimulakan. Kalau dok kelentong Najib lagi...meMang Selangor janjikan "lubang kubur la"...

2 comments:

  1. Kek penang sbolom DAP..
    Apo ko bincek ehh..

    ReplyDelete
  2. angin pembohongan jadual manifesto bkn janji PR utk pru 13 bertiup dari negeri selangor,kubu kuat negeri PR.Tiup angin yg kuat tentulah ke negeri2 jajahan mereka dn hnya tempias shj di negeri2 lain dn negeri jajahan mereka yg lemah seperti kedah.Kuatnya mereka bukan pada hurufnya P dan R,tetapi pada pembohongan,memfitnah,manipulasi isu dll.Dari segi urus takbir negeri mmg gagal.Layanan khayalan yg tinggi dgn janji2 indah bnyk di pengaruhi oleh rakyat negeri selangor dan kelantan.Bgi p.pinang,rakyt ngri tersebut lebih kpd semangat bangsa cina,seperti juga di bandar2 besar.Akhirnya undi cina terperangkap di antara dua darjat di pru 13 akibat dari mulut manis ketua umum PR sendiri.Usaha terakhir mrk adalah mewujudkan ketidakstabilan politik,keamanan dan ekonomi melalui blackout 505,berceramah,perhimpunan utk membakar semangat pengikut2 mrk dr melalaikan janji2 mrk yg tlah di lafaskan di pru 13 shggalh ke pru 14.

    ReplyDelete

Surah Al-Baqarah, Ayat 120

"Bukan orang Yahudi, ataupun Nasrani yang akan menerimamu, melainkan jika kamu mengikut agama mereka. Katakan,"Hanya petunjuk Allah sahaja yang benar" Jika kamu menyetujui kehendak mereka, setelah kamu menerima ilmu pengetahuan, kamu akan dapati tidak ada satu perjanjian ataupun penyokong dapat menolongmu dari Allah."

Surah Al-Baqarah, Ayat 216

"Kamu diwajibkan berperang (untuk menentang pencerobohan) sedang peperangan itu ialah perkara yang kamu benci; dan boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu, dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan (ingatlah), Allah jualah Yang mengetahui (semuanya itu), sedang kamu tidak mengetahuinya."

Surah Al-Imran, Ayat 28

"Janganlah orang-orang yang beriman mengambil orang- orang kafir menjadi teman rapat dengan meninggalkan orang-orang yang beriman. Dan sesiapa yang melakukan (larangan) yang demikian maka tiadalah ia (mendapat perlindungan) dari Allah dalam sesuatu apapun, kecuali kamu hendak menjaga diri daripada sesuatu bahaya yang ditakuti dari pihak mereka (yang kafir itu). Dan Allah perintahkan supaya kamu beringat-ingat terhadap kekuasaan diriNya (menyeksa kamu). Dan kepada Allah jualah tempat kembali."

Surah Al-An'aam, Ayat 67

"Tiap-tiap khabar berita mempunyai masa yang menentukannya (yang membuktikan benarnya atau dustanya); dan kamu akan mengetahuinya."

Surah Ar-Ra'd, Ayat 11

"Bagi tiap-tiap seorang ada malaikat penjaganya silih berganti dari hadapannya dan dari belakangnya, yang mengawas dan menjaganya (dari sesuatu bahaya) dengan perintah Allah. Sesungguhnya Allah tidak mengubah apa yang ada pada sesuatu kaum sehingga mereka mengubah apa yang ada pada diri mereka sendiri. Dan apabila Allah menghendaki untuk menimpakan kepada sesuatu kaum bala bencana (disebabkan kesalahan mereka sendiri), maka tiada sesiapapun yang dapat menolak atau menahan apa yang ditetapkanNya itu, dan tidak ada sesiapapun yang dapat menolong dan melindungi mereka selain daripadaNya."

Blog Archive