Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Saturday, May 18, 2013

Meludah ke langit!


Ibarat kata pepatah "meludah ke langit, ke muka sendiri terpalit lobai ooiii"! Jangan kau lupo asal-usulmu. Memang kau Malaysian dan anti perkauman...tapi kok tidak sobab ekau tu Melayu-Islam lahir di Bumi Melayu ini, tak meraso kau hirup AMAN dan DAMAI dalam Alam Melayu ini.

7 comments:

  1. Utusan Meloya@UtuSex@UtuSial,,,
    PENYEBAR FITNAH RAKYAT.

    ReplyDelete

  2. Waghih den paneh miang..

    Kau punyo pandangan ni, macam red indian kek amerika tu.. macamlah orang melayu ni bongok bonar..

    Hanyo utusan dan umno ajo yang pakai kaedah rasis dan klu klax klan ni utk survive politik..

    Cukuplah tu..

    ReplyDelete
  3. Hai Utusan sampai orang bijak pandai pun Meloya.

    ReplyDelete
  4. janganlah cuba nak sebut boikot ..... kalau melayu lah tak sampai kemana pun

    ReplyDelete
  5. Apasal kau org marah sangat ngan utusan.pepar pkr lai tak ilmiah penuh mhan fitnah yg melampau.sebenarnya pemimpin pkr takut pengikut baca utusan n tv3 sebab takut pengikut tahu akan kebenarann.boikot adalah salah satu strategi pkr.....dah laa aku tau...pengikut pulak bangang


    ReplyDelete
  6. Air Asia memang bangsat....


    http://www.mazidulakmal.com/2013/05/ibu-dan-bayi-sengsara-di-vietnam-air.html

    ReplyDelete
  7. akhbar ini juga yg papar keyataan Hj (skrin Hijau) baukari, lawak lawak tahap gaban zimbabwe dan konggo.

    ReplyDelete

Blog Archive