Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Thursday, May 2, 2013

Modus operandi Pkr/DAP


Buat ceramah di kawasan-kawasan sempit seperti di atas jalan antara shoplot. Bila ceramah dibuat maka crowd akan nampak sangat ramai dan bersesak-sesak. Contohnya ceramah di Rasah dan Betaria Ampangan, Seremban beberapa hari lepas.

Di kawasan Betaria tu dah lah sempit, parkir pun takda, jadi dah tentu orang akan parkir kiri kanan bahu jalan nampak sesak.

Lepas tu keluarkan gambar masa ceramah di FB dan Twitter yang menunjukkan konon crowd nampak ramai. Padahal banyak je kawasan lapang, kenapa pembangkang tak nak guna?

BN juga yang gentle...buat kawasan lapang.

3 comments:

  1. Salam

    Mu ni harap ijazah je berjela2 tapi otak kosong macam lembu kondo.

    Awe

    ReplyDelete
  2. Betul tu den ado kek sano memang dia org nusy kat jln sempit.lopeh blok jln mcm jln bapak dio.ramai sangkut kiri kanan jln kono blok.mcm org tak tau strtegi hampek pkr.tak do otak punya anwar.2ok konon.jgn tipula.keto pun tak sampai 1k.kalau 1keto 4org x 1000 baru 4k org je.tapi ramai org luar jo 80persen cino yg yg lobih paham2 jela.cerita pun yg sama 2008 punua story.bukan semua rakyat bangang mcm pengikut anwar yg totok.certa panjang pun tak guna.......LAIN KALILA...!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. Anwar kan suko tompek sompit sajo jo dio nak provok polis kalau polis alau orang ramai mlm tu tonto kecoh punyo abih satu dunio dio kobar polis zalim.

    ReplyDelete

Blog Archive